Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOoo matko, dotykam sobie brzucha i tak troszke mocniej dotknelam i w tym momencie mala chyba stopke wystawila i normalnie poczulam pietke chyba, twarde takie i szybko zabrala, tak energicznie, az mnie dreszcz przeszedl
KasiaKwiatek, mimka84, haneczka, weronika86, Amy_, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
dokładnie kiedyś o tym samym pisalam ale chyba nikogo to zbytnio nie obeszło:Pshimmer_lip wrote:Mysle ze kluczowy jest tu obwod glowy

obwód główki najważniejszy, w końcu głowę rodzi się najtrudniej, reszta juz wypływa:)
MłodaDamo odnośnie szczepień to Ci wszystko powiedzą, nie wiem jak jest z usg bioderek, ja musiałam sama je wykonać i to prywatnie ale podejrzewam że przez te 7 lat dużo sie zmieniło i może juz są w obowiązkowych badaniach na co bardzo liczę
shimmer_lip, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Chyba taki standardsylvia007 wrote:Tak masz 100% rację
główkę miała 33,5 nie wiem czy to dużo czy nie.
moje ma glowe 25,1 chyba ale podibno donoszony maluch powinien miec ponad 32
NIESAMOWITE!!! Ja nie mam 30 cm cipki i nie chce miec
aaaaa!!!!
mimka84, haneczka, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Młoda Damo nie wiem jak teraz ale trzy lata temu szpital wysyłał papiery do przychodni, która wskazalam. Wtedy przychodnia przysylala położna, zdjela mi szwy i powiedziała wszystko o lekach, zaleceniach i poleciła pediatre no i powiedziała kiedy się umówić na pierwszą wizytę.
-
To mnie tu musialo nie byc akuratRobotka1 wrote:dokładnie kiedyś o tym samym pisalam ale chyba nikogo to zbytnio nie obeszło:P
obwód główki najważniejszy, w końcu głowę rodzi się najtrudniej, reszta juz wypływa:)
MłodaDamo odnośnie szczepień to Ci wszystko powiedzą, nie wiem jak jest z usg bioderek, ja musiałam sama je wykonać i to prywatnie ale podejrzewam że przez te 7 lat dużo sie zmieniło i może juz są w obowiązkowych badaniach na co bardzo liczę
bo mnie by obeszlo 
Czy myslicie ze powinnam sie tej Natali przypomniec??? Skoro wplacilam zaliczke wczesniej niz kolezanka Robotka i jeszcze nie mam zadnej wiesci
zapomniala o Basce
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Spokojnie Shimmer, ona tylko przez chwilę się do takich wymiarów rozciągnieshimmer_lip wrote:Chyba taki standard
moje ma glowe 25,1 chyba ale podibno donoszony maluch powinien miec ponad 32
NIESAMOWITE!!! Ja nie mam 30 cm cipki i nie chce miec
aaaaa!!!!
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja podczas porodu jak już się główka rodziła, to absolutnie nie chciałam jej dotknąć, bo wtedy bym sobie mogła wyobrazić jak to się tam wszystko rozciąga!!! A tak żyję w nieświadomościhwesta wrote:Moja chyba 28 cm arghhhh jak ta cipka mi się rozciągnie, nie wyobrażam sobie tego
Anka1501, hwesta, Bambi85, Aguś86, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ty Shimmer pisz że do tej Natali, ona czasem zapomina:D nie dziwię się bo ma tyle zleceń

Sylvia mój hardcore był podobny, rozwarcie zatrzymało się na 9.5 cm i za cholerę nie chcieli mnie przez 3 godziny do rodzenia dopuścić, nacierpiałam się jak głupia, już była wizja CC ale na szczęście poszło:D i parte może 15 minut trwały jak młoda była na zewnątrz:)
shimmer_lip, Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość

i to na "podwójnej" oksytocynie