Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Jeeeesteeem. Jesssu padam na ryj
poprasowalam trzy pralki ciuchów mojej całej rodzinki, zrobiłam dwie pralki prania mojego i Mikiego...i dokończyłam karuzelkę
śmieszna wyszła, mam nadzieję, że Miki nie będzie się jej bał
zdjęcia wstawię jutro. Dziś ległam na kanapie i nie mam siły już palcem ruszyć.
Haneczka na avatarku KasiaKwiatek jakieś 20kg lżejsza
i taka będzie w...sierpniu 
Jestem z Ciebie dumna.
Ja dalej nie zbliżyłam się do mojego jeża (czyt. sterty prasowania)
Kwiatek, z wagą dasz radę maks do czerwca. Mówię Ci
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Kochana dobrze by było bo we wrześniu bierzemy ślubhaneczka wrote:Jestem z Ciebie dumna.
Ja dalej nie zbliżyłam się do mojego jeża (czyt. sterty prasowania)
Kwiatek, z wagą dasz radę maks do czerwca. Mówię Ci
mam dodatkowego kopa motywacyjnego
haneczka lubi tę wiadomość
-
Fasia, nie wiem czy znasz napar z Czystka. To takie zioło dobre na wszystko. Płukanie nim jamy ustnej jest świetne na zapalenie dziąseł i można w ciąży. Zapytaj w aptece.Fasia wrote:Poczytałam trochę i wydaje mi się, że ten ból dziąseł i zębów oznacza zapalenie dziąseł.. Jak zaczyna boleć to nie jest dobrze, a mnie napieprza na maxa, bez przeciwbólowych nie daje rady.. To zapalenie może skutkować porodem przedwczesnym. Cudownie
(( -
nick nieaktualny
-
Rudzia ale tak bardzo Cię bolały? Całe razem z dziaslami? Dodatkowo są czerwone i krwawia jak je szczotkuje.. No boli okropnie, w nocy o 2 mnie ten ból aż obudził. Przechodzi tylko jak wezmę apap ale na chwile..
Jutro pójdę gdzieś prywatnie, niech to dentysta sprawdzi, bo się martwię. Nigdy w życiu tak nie miałam -
FASIA pewnie idz do dentysty niech sprawdzi! Ja tez musze sie wybrac bo mi krwawia przy szczotkowaniu

A przy chorodzie to wlasnie tak mialam jak mowisz, a jak juz mi lepiej bylo to przeszlo..ale moze faktycznie cos sie dzieje lepiej sprawdzic
ale sie nie martw, mi krwawia juz dluzszy czas a na porod sie nie zanosi
to chyba nieliczne przypadki tak maja
-
Laski, ale takiego czegoś jak ja to na pewno nie macie.
Mąż zauważył ostatnio jak wychodziłam z wanny. Myślałam, że sobie odcisnęłam, ale to na stałe. Ja mam pasy jak zebra 
Z tyłu nóg na udach i łydkach mam szeroki pas ciemniejszej skóry, jakby od linijki namalowany wzdłuż nóg z góry do dołu. -
dobranoc dziewczynki:)
na koniec powiedzcie mi coś o tej piżamie którą tu pokazuję
bo podoba mi się ten komplecik:) jak również koszula Fasi połączona z tym szlafroczkiem:)
pewnie nie raz na nią wpadyście przeglądając oferty IF

P.S. Fasia jeśli Cię to pocieszy to krwawiące dziąsła ma większość ciężarówek, ja też, przy szczotkowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 20:42
Aguś86, Anka1501, Bambi85, Rudzia, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
o kufa to jak takie seksowne rajstopyhaneczka wrote:Z tyłu nóg na udach i łydkach mam szeroki pas ciemniejszej skóry, jakby od linijki namalowany wzdłuż nóg z góry do dołu.
Bambi85, Anka1501, liloe, Gosha, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość