Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa!!!!! Wlasnie dostałam wspaniała wiadomość!!!! 2 kwietnia przylatują moi rodzice z 13 letnim braciszkiem do mnie! Na cały tydzien! I jak tu ich nie kochać
obym urodziła do tego czasu, mama dała radę... Duzo sexu i mycie okien. Doświadczona kobieta, 5 dzieci urodziła
Robotka1, Rudzia, Bambi85, Anka1501, shimmer_lip, adk_1989, Aguś86, sylvia007, Lali, Ida, Agusiek89, lysinka, KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
a to znowu o porodach ...ja wycisnelam 4995gr
ale dluugo i bolesnie niestety..waga taka spowodu brania strydow...fasia ja mialam identycznie z dziaslami..bez antybiotyku sie nie obejdzie a juz po w,2 dawkach ustapi..lec do dentysty bo to nie przejdzie, musialas sie przewiac..
liloe waga dzieciatka sluszna
ja mam rokowania teraz na dzieciatko max 3300br wiec jestem zadowolona ale beda mi robic jeszcze usg pod koniec aby sie upewnic choc tlumaczylam ze to byla wina sterydow.
-
haneczka wrote:Laski, ale takiego czegoś jak ja to na pewno nie macie.
Mąż zauważył ostatnio jak wychodziłam z wanny. Myślałam, że sobie odcisnęłam, ale to na stałe. Ja mam pasy jak zebra 
Z tyłu nóg na udach i łydkach mam szeroki pas ciemniejszej skóry, jakby od linijki namalowany wzdłuż nóg z góry do dołu.
Ja mam to samo!!! Myślałam że zwariowałam!!!!
Gosha, haneczka lubią tę wiadomość