Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa! W ciagu tygodnia dojedzie wozek do mnie!!!
a minal dopiero tydzien a mowil koles ze do 5 tygodni to zajmie!! Ale suuuper!!
cudowny dzien!
Anka1501, Bambi85, Fasia, Aguś86, Gosha, KasiaKwiatek, lysinka, weronika86, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość
-
Wiem, że krwawienie to norma w ciąży ale czerwone, napuchniete, bolące prze okropnie! to już chyba nie każdy ma.. Mi krew leci jak naciskam dziaslo przy zębach.. I ten ból jakby miały wszystkie wpaść zaraz..
Dzięki, szałwia się robi.. -
o jeju nie wiedziałam że ktokolwiek się na nią zdecydował bo tu królowały ale inne modele:)
Lali Hwesta a jak lezy na was?? że tak się zapytam:D jakie macie cycki?
taaa i pod pośladkami kokardki co?Anka1501 wrote:Ooo! Chciałam sobie cos takiego wytatuowac
a ona ma w gratisie 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 20:55
liloe, Anka1501, Bambi85, Gosha, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liloe wyczytalam, ze masz juz sporą coreczke w brzuchu
!! I termin cc wstepnie ustalony, gratuluje 
Rudzia a co Tobie powiedzieli? Oswiec mnie bo niestety nie dalam rady nadrobic na telefonie calego dnia.
liloe lubi tę wiadomość
-
Liloe córcia widzę rośnie jak na drożdżach
fajnie tak wstępnie znać datę porodu, ja już bym chciała ale moja dr nie chce o tym mówić, bo nigdy nie wiadomo kiedy zaczniemy. Ale Tobie zazdroszczę
liloe lubi tę wiadomość
-
dziękuje LAli za rozeznanie:D
na początku i tak będę non stop w staniku więc będą ładnie lezały:) a potem pewnie zrobią się jak rodzynki, pomniejsza się i nawet nie będzie ich widać w tym stroju:D
LILOE damulka powiadasz? ok biorę ją
haha:D nadrobię koszulą skoro makijażu i klapeczek z puszkiem nie będzie:P
a tak serio to sobie ją najpierw przymierzę u mnie a potem na all kupię
ok zmykam miłego wieczoru i miłej nocy życzę
liloe lubi tę wiadomość
-
Ida jeśli jutro rano będę mieć to samo, a będę to idę prywatnie do jakiegoś dentysty.. Martwi mnie to, bo tak samo jak Ty nigdy mnie zęby nie bolą nie wspominając o dziaslach..
Jaki ty antybiotyk dostałaś? Byłaś u lekarza czy dentysty?
Ida lubi tę wiadomość
-
heh na tej stronie o imionach co mi shimmer podała znalazłam opcję losuj imię : losowałam 3 razy: Racibor, Dobromir, Krescencjusz
, nie wiem ktore najlepsze <hahaha>
lysinka, Gosha, Anka1501, Rudzia, weronika86, shimmer_lip, sylvia007, Lali, Agusiek89, Fasia, KasiaKwiatek, Eweliśka, liloe lubią tę wiadomość