Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez nie chce! A slyszalam ze faktycznie proponuja takie cudasylvia007 wrote:Ja podczas porodu jak już się główka rodziła, to absolutnie nie chciałam jej dotknąć, bo wtedy bym sobie mogła wyobrazić jak to się tam wszystko rozciąga!!! A tak żyję w nieświadomości

A mi sie chyba rozstepuje brzuch
przy pepku chyba zaczynaja sie robic tak promieniscie jebance
bede jak sloneczko Werci:-D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 20:07
weronika86 lubi tę wiadomość
-
no tez pisalam o tej glowce, ze mnie to niemzmiernie martwi bo moj juz ma 30cm
niby
a 33 to normalnie z tego co pamietamm, musze odnalezc moje pediatryczne tabelki
ROBOTKA idz koniecznie do ortopedy, zeby wykluczyc ew. powiklania, jak masz tam jakiegos krwiaka, ktory Ci zropieje, to co? bedziesz sie bujac przed porodem jeszcze z barkiem a tak zobacza, ocenia, nic nie bedzie, sprawa zamknieta, zagoi sie i spokojWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 20:07
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Nie lubie za uparte 0,5 cmRobotka1 wrote:Ty Shimmer pisz że do tej Natali, ona czasem zapomina:D nie dziwię się bo ma tyle zleceń

Sylvia mój hardcore był podobny, rozwarcie zatrzymało się na 9.5 cm i za cholerę nie chcieli mnie przez 3 godziny do rodzenia dopuścić, nacierpiałam się jak głupia, już była wizja CC ale na szczęście poszło:D i parte może 15 minut trwały jak młoda była na zewnątrz:)
tylko za natali i jej skleroze
a moze z porodowki do niej zadzwonie i wywolam troche wyrzutow sumienia
dam jej jeszcze chwile
niech sie po tym urlopie rozpakuje dziewczyna
-
shimmer_lip wrote:31t0d i tak kolo 1500g byla. Mnie to bardziej martwi to ze do polowkowego byla 4-5 dni do przodu a tu nagle niby 1,5 tygodnia do tylu. Wydaje mi sie ze musi byc jakis powod. A jeszcze ja w porownaniu z dniem wczorajszym jestem 600g ciezsza
jakis koszmar 
Shimer, nie smuć się!
Mój malutki też w 31t0d ważył malutko bo 1560g, ale pocieszam się, że jest silny, bo jak mnie kopie, to cała podskakuję
Jak zacznie jeść mleczko to szybko przytyje, a chociaż poród będzie łatwiejszy.
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Ja się tam dotknelam
rodzilam sobie sama w koncie i robiłam przysiady i miałam takie dziwne uczucie, że to już. dotknelam krocza i zawolalam położna. Pomogła mi się wgramolic na łóżko. Trzy parcia i po sprawie
mimka84, hwesta, KasiaKwiatek, Bambi85, lysinka, Aguś86, haneczka, Gosha, weronika86, Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki kochanahaneczka wrote:Shimer, nie smuć się!
Mój malutki też w 31t0d ważył malutko bo 1560g, ale pocieszam się, że jest silny, bo jak mnie kopie, to cała podskakuję
Jak zacznie jeść mleczko to szybko przytyje, a chociaż poród będzie łatwiejszy. 
ja tak sobie mysle ze moze ta Baska po ojcu sie urodzi chuda
kosc udowa 59mm to chyba nie tak zle, leb tylko 25cm ale to tez moze po mezu
nie uwierzycie ale moj maz ma taka mala glowke ze czapeczki z daszkiem kupuje na dziale dzieciecym
w gorach sie z 10cio letnim bratankiem wymieniali czapeczkami
hwesta, mimka84, Fasia, KasiaKwiatek, Lali, haneczka, Gosha, weronika86, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
hahaha Shimmer czasem Twoje opisy mnie rozwalają na łopatki:D jesteś the best:D
Kasia K przypomnij starejRobotce sklerotyczce o jakim to rozmiarze koszuli nocnej rozmawiałyśmy???
nooo mi pani zaproponowała dotknąć główki i to zrobiłam:D była mieciusieńka:) czułam włoski:) nawet nie pomyślałam o rozszerzonym kroczu
to dało mi pałera i parłam jeszcze mocniej:D
Anka1501, haneczka, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ooo matko, dotykam sobie brzucha i tak troszke mocniej dotknelam i w tym momencie mala chyba stopke wystawila i normalnie poczulam pietke chyba, twarde takie i szybko zabrala, tak energicznie, az mnie dreszcz przeszedl

Masz nagrodę za te kilka godzin nieruszania się.
-
Poczytałam trochę i wydaje mi się, że ten ból dziąseł i zębów oznacza zapalenie dziąseł.. Jak zaczyna boleć to nie jest dobrze, a mnie napieprza na maxa, bez przeciwbólowych nie daje rady.. To zapalenie może skutkować porodem przedwczesnym. Cudownie
((
-
Anka1501 wrote:Ja się tam dotknelam
rodzilam sobie sama w koncie i robiłam przysiady i miałam takie dziwne uczucie, że to już. dotknelam krocza i zawolalam położna. Pomogła mi się wgramolic na łóżko. Trzy parcia i po sprawie 
3 godziny! Farciara
Podobno wszystko jest kwestią głowy. Twojej, nie dziecka
Fasia, Anka1501, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość