Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to podziękuje za takie przeżycia, chyba za bardzo wrażliwa jestemweronika86 wrote:ja tez chce tera dotknac glowke i sama mala wyckagnac sobie na brzsio

A co do seksu i spermy to owszem pomaga, ale tylko wtedy gdy szejka jest już dojrzała. Mi tam np. wody odeszły dzięki dogłębnemu badaniu wykonanemu w szpitalu
Amy_ lubi tę wiadomość
-
sylwia ja yez bylam przerazona dotknieciem glowki i wyciagnieciem malej ale jak obejrzalam filmik na you tubie..jakiej adrenaliny babka dostala jak malego wyciagnela sama...poplakalam sie ze wzruszenia..pieknie to wygladalo choc hardcorowo
Gosha, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wlasnie wyczytalam ze ten antybiotyk co mi lekarka dala nie jest zalecany w ciazy ze moze uszkodzic plod- ale nie musi.. z drugiej strony lekarka mowila ze na tym etapie co jestem juz moge to brac, myslicie ze tak jest? Troche siw boje alw chyba Ona wie co gada nie? Poza tym dzidzia juz jest w sumie dobrze rozwinieta wiec chyba nie moze to zaszkodzic czy jak myslicie?
-
zazwyczaj nie daje sie takich lekow w 1,max 2im trymestrze, mysle ze spokojnie mozesz brac.Rudzia wrote:Dziewczyny wlasnie wyczytalam ze ten antybiotyk co mi lekarka dala nie jest zalecany w ciazy ze moze uszkodzic plod- ale nie musi.. z drugiej strony lekarka mowila ze na tym etapie co jestem juz moge to brac, myslicie ze tak jest? Troche siw boje alw chyba Ona wie co gada nie? Poza tym dzidzia juz jest w sumie dobrze rozwinieta wiec chyba nie moze to zaszkodzic czy jak myslicie?
Rudzia lubi tę wiadomość
-
o nieeeeee!!!zemszcze sie! nawetbnie zauwazylam ze nikt mi nie pogratulowal! o nie!!!! jak nic sie zemszcze..bede jutro caly dzien wrzucac zdjecia smakolykow na forum hahaha dziekuje za pamiec!Robotka1 wrote:Amy suwak ruszył!

Wera gratki z okazji kolejnego tygodnia"* bo widzę ze nikt ci nie pogratulował
lajzy jedne:P
Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość