Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyehhh Fasia bidula jesteś
mam nadzieję, że Cię przyjmą i pomogą.
przed chwilą przyszedł kurier z mega dużym pudłem. ja przerażona myślę sobie WTF?? zamówiłam tyle kosmetyków??!! Okazało się, że mój kochany mąż zrobił mi niespodziankę i kupił mi torbę O'Bag o której ostatnio marzę!! Tak bardzo się zajarałam, że chyba zaraz urodzę
KasiaKwiatek, Fasia, Rudzia, Eweliśka, Gosha, shimmer_lip, hwesta, Justineska, lysinka, Ida, mf, Aguś86, Bambi85, Lali, Ewelcia, natt, Robotka1, mantissa, MartaAlvi, misia83, weronika86, iwonka1077, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKtórejś z dziewczyn w aptece odradzono vicks do nosa... Mi lekarz przepisał razem z innymi lekami w zestawie jako te, które spokojnie w ciąży można, tym bardziej w 3 trymestrze... Poza tym wiecie, lepiej podać lek niż doprowadzić do rozwoju choroby i większego stanu zapalnego. Ja ufam moim lekarzom, raczej bardziej niż pani za ladą w aptece.
BTW Eweliska odpowiedziała może coś MartaFr?
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Mary ale czad !!
fajny mąż
)) tylko nie rodź jeszcze !! nie wydurniaj się !! 
hehe serio, takie emocje na tym etapie ciąży to już nie dla mnie. Muszę się uspokoić. Wdech i wydech
Rudzia - gratulacje nowego tygodnia!! My idziemy łeb w łeb
ucałowania dla Sofijkowego brzuszka
Rudzia lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ehhh Fasia bidula jesteś
mam nadzieję, że Cię przyjmą i pomogą.
przed chwilą przyszedł kurier z mega dużym pudłem. ja przerażona myślę sobie WTF?? zamówiłam tyle kosmetyków??!! Okazało się, że mój kochany mąż zrobił mi niespodziankę i kupił mi torbę O'Bag o której ostatnio marzę!! Tak bardzo się zajarałam, że chyba zaraz urodzę
Haha no właśnie tak samo byłam zaskoczona w walentynki jak dostałam pierścionek, w życiu bym nie pomyślała że mój stary poczciwy mąż jeszcze kiedykolwiek wpadnie na pomysł żeby mi kupić prezent haha:P
KasiaKwiatek, CzaryMary, lysinka, Aguś86, Bambi85, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Bry dzien

Eweliska u mnie to 31t0d czyli liczac jak belly 32tc i ten wynik to troche ponizej 20 centyla wiec kruszyna. U mnie glowka i brzuszek sa w wymiarach opoznione.
A nie chwalilam sie ale prawdopodobnie czeka mnie prywatna wizyta u prof. Debskiego
podobno w moim przypadku nikt nie chce podjacdecyzji co do porodu
boja sie mnie
tylko nie wiem skad wezme kase 
Czary ale Ci zazdroszcze!!! -
Tez mnie to bawiKasiaKwiatek wrote:Którejś z dziewczyn w aptece odradzono vicks do nosa... Mi lekarz przepisał razem z innymi lekami w zestawie jako te, które spokojnie w ciąży można, tym bardziej w 3 trymestrze... Poza tym wiecie, lepiej podać lek niż doprowadzić do rozwoju choroby i większego stanu zapalnego. Ja ufam moim lekarzom, raczej bardziej niż pani za ladą w aptece.
BTW Eweliska odpowiedziała może coś MartaFr?
co lekarz i farmaceuta to cos innego w zaleceniach. Zobaczcie Marta z szyjka 26mm bedzie miala pessar, ja z 27mm mam troche bardziej o siebie dbac
i tak ze wszystkim jest
Ida, MartaAlvi, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Hellooo ciężarówki !
Ostatnie 3 dni ciagle w biegu , a dziś do 15 tej jak odbiorę córkę z busu mam wolne
Zabieram sie do prania ciuszków Maciusia i moje koszule i ręczniki
Szkoda mi tylko bo tak fajnie to poukładałem w szafie , no cóż zrobię jeszcze raz
Obiad już na kuchence , a ja zaraz na lewy bok i odpoczywanko
Byłam wczoraj u lekarki mojej, badania ok , szyjka ok , tętno ok
Lubie to !!!!
Za 2 tyg sterydy na płucka małego i usg i może już wyznaczy datę cc
Eeeeh .... Już chce wiosnę !!!!!
CzaryMary, KasiaKwiatek, lysinka, Aguś86, Eweliśka, Lali, natt, weronika86, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMogę ewentualnie napisać do jej męża, który pisał do mnie na fb... Ale nie wiem czy to nie zbytnia natarczywosc...Eweliśka wrote:Nie nic nie odpisała, podejrzewam że tego maila którego mam mogła miec założonego na potrzeby forum i tam już nie zagląda:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 09:21
-
Cześć dziewczynki

Gratuluję kolejnych tygodni
coraz mniej czasu zostało 
Mary zazdroszczę prezentu
Tak dyskutujecie o prawidłowej wadze maleństwa a ja dopiero dzisiaj poznam wagę małej. Mój gin jest chyba jakiś inny.
Wczoraj jakiś dół mnie dopadł nie wiem czemu, na nic nie miałam ochoty po południu i tak jakoś smutno mi było
-
nick nieaktualnyFasia do dentysty z dziąslami powinnas isc ,mnie tez bolaly zaczerwienione mialam strasznie wyczyscila mi wypiaskowala i nie ma problemu minol nawet !Fasia wrote:U mnie ciąg dalszy katastrofy dziąsłowo-zębowej.. Jeden apap przed samym snem pomógł z bólem aż do godz 7. Teraz boli już na maxa.. Pisałyście, że jednym z antybiotyków jaki dają w kwestii zapalenia dziąseł (jeśli takowe mam) jest Duomox? Znalazłam w apteczce jeszcze 4 tabletki Duomox 1g i korci mnie żeby wziąć ale wiem, że nie można tak o sobie brać antybiotyków
Nie znajdę dziś żadnego dentysty na NFZ, a jak mam wydać 150-200zł na wizytę żeby tylko lekarz zerknął w moją paszczę i stwierdził czy to zapalenie czy nie to mi szkoda
Mąż mówi, że nie ważne, że dziecko najważniejsze ale tak już mam .. Na leczenie to rozumiem ale na zwykłą wizytę to mi się żyd włącza
Z drugiej strony tak mnie to boli, że zaraz zejdę ...
I jeszcze jak dostałam przed chwilą napadu kaszlu to zaczął mnie po chwili boleć brzuch jak na okres
Bardzo boję się o Julka.. Nie chcę jeszcze rodzić kuźwa !!
Ale marudzę ... -
Ja bym nie pisala. Jesli oni chcieli sie w jakis sposob odciac od wszystkiego tym wtjazdem to mysle ze tym bardziej chcieli sie odciac od nas.KasiaKwiatek wrote:Mogę ewentualnie napisać do jej męża, który pisał do mnie na fb... Ale nie wiem czy to nie zbytnia natarczywosc...
CzaryMary, KasiaKwiatek, Eweliśka, misia83, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylysinka wrote:Cześć dziewczynki

Gratuluję kolejnych tygodni
coraz mniej czasu zostało 
Mary zazdroszczę prezentu
Tak dyskutujecie o prawidłowej wadze maleństwa a ja dopiero dzisiaj poznam wagę małej. Mój gin jest chyba jakiś inny.
Wczoraj jakiś dół mnie dopadł nie wiem czemu, na nic nie miałam ochoty po południu i tak jakoś smutno mi było
no co Ty! nie smucimy się.
Ciekawe ile będzie ważyła Twoja księżniczka ? o której masz wizytę ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny