Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:no co Ty! nie smucimy się.
Ciekawe ile będzie ważyła Twoja księżniczka ? o której masz wizytę ?
Dzisiaj już nie mam czasu się smucić na szczęście - całe popołudnie zajęte. Wizytę mam dopiero o 19 a potem jeszcze szybka wizyta w ikei. Już nie mogę się doczekać wieczora
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Uh kobitki jakis skurcz mnie brxucha lapie ja poerdole i plecy w dole bolą bol brzucha jest poczekam chwile nie przejdzie jade na Ip moze juz rodzic bede !
Krysti na tym etapie mogą Cię już łapać delikatne skurcze. Poobserwuj się jeszcze troszkę. Jak nie minie to marsz na IP.
Hej Ida - nie panikuj bo mnie spinasz
! Coś czuję, że dzisiaj zawita do Ciebie jakieś kurierskie ciacho 
Wczoraj pożyczyłam od siostry tę chustę do noszenia bobasów. Siostra pokazała mi jak wiąże się to ustrojstwo. Modelką była jej 7letnia córka!! Zmieściła się skubana!!
Nogi wisiały jej prawie do ziemi
shimmer_lip, KasiaKwiatek, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierwszy raz mnie skurcz zlapal calego brzucha dziwny strasznie i nie przyjemny cholernie .Przeszlo mi chwile trwalo , Ignas się rusza bede obserwowac się . U mnie w rodzinie wszystkie przed terminem rodzily siostry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 09:46
-
KasiaKwiatek wrote:Mogę ewentualnie napisać do jej męża, który pisał do mnie na fb... Ale nie wiem czy to nie zbytnia natarczywosc...
No właśnie nie mam pewności czy mojego maila nie widziała czy poprostu uznała że to ie jest jeszcze ten moment żeby nam cos odpowiadać.
Ja na wstępie maila przeprosiłam że pozwoliłam sobie napisac i że jak nie chce niech nie odpowiada. -
Czary wrzuc fote torbyCzaryMary wrote:Krysti na tym etapie mogą Cię już łapać delikatne skurcze. Poobserwuj się jeszcze troszkę. Jak nie minie to marsz na IP.
Hej Ida - nie panikuj bo mnie spinasz
! Coś czuję, że dzisiaj zawita do Ciebie jakieś kurierskie ciacho 
Wczoraj pożyczyłam od siostry tę chustę do noszenia bobasów. Siostra pokazała mi jak wiąże się to ustrojstwo. Modelką była jej 7letnia córka!! Zmieściła się skubana!!
Nogi wisiały jej prawie do ziemi 
spraw ciezarnej radosc 
Mi sie bardzo podoba jak ktos niesie malenstwo w chuscie ale jakbym ta chuda Baske rozciagnela na swoich wielgachych biodrach to bym chyba rozerwala
Kasia Kwiatek a wiesz ze jak odbieralam wozek to sie rozgladalam czy Cie tam gdzies nie ma
ja wiem ze Tarcho jest duzy ale co tam
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:A tak żeby się pożalić to miewam takie dni, że mnie biodra bolą i dziś jest ten dzień
Jak babcinka się ruszam. Potrzebuję endoprotezy 
bardzo dobrze że się żalisz
z tymi biodrami to przerąbana sprawa. ja tego bólu coprawda nie doswiadczyłam ale musi to być wielki dyskomfort
miednica się rozłazi i pewnie od tego.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:A tak żeby się pożalić to miewam takie dni, że mnie biodra bolą i dziś jest ten dzień
Jak babcinka się ruszam. Potrzebuję endoprotezy 
to ja potrzebuje wymiany miednicy
bo to co mnie boli miedzy nogami to jednak nie spojenie tylko cos od miednicy
coraz czesciej jestem suwakiem
a ta ciaza to podobno taki piekny czas dla kobiety
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Krysti zaciskaj nogi

Fasia co to za cholerstwo Cie dopadlo?? Musisz zglosic sie do stomatologa, nie zaluj kasy, to dla Waszego dobra :*
Mary poka torbe plissss
Adk gratuluje rozpoczetego tygodnia
moze jakies ciacho z tej okazji?? Spakowalas torby do szpitala? Bo ja jeszcze sie wstrzymuje, wydaje mi sie, ze za wczesnie
Krysti lubi tę wiadomość
-
A do mnie dziś przyjeżdża siostra z siostrzenicą ma 3 latka i jest przekonana że jedzie się bawić z Marysią

Wczoraj mnie zalała lawiną pytań czy kupiłam " malysi łuśko, czy jest ziółte i czy pójdą razem na "śanki"
A jeszcze wczesniej jak zapytałam co robi w czwartek powiedziała że jedzie do kochanej cioci, więc chyba nawet będę zmuszona wybaczyć jej jak mi cos nabazgra na moich świeżo malowanych ścianach:D
Rudzia, CzaryMary, KasiaKwiatek, lysinka, Lali, Krysti, Bambi85, MartaAlvi, weronika86, Fasia, Gosha, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShimmer to czego żeś nie dała znać, że będziesz
byśmy chociaż na małą kawę mogły usiąść. Chociaż dwie
bo nasze spotkanie w szerokim gronie to chyba nie wyjdzie, ciągle coś ktoś ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:02
weronika86, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
, ja tez wyjatkowo wczesnie postanowilam zaczac dzien, mialam jechac na poczte wyslac cos mamie,bo zapomnialam dac mezowi zeby to zrobil, ale akurat sie wrocil bo czegos tam zapomnial, wiec idealnie
, nie musze nigdzie wychodzic na szczescie.
MARY no wlasnie, poka Obaga. Swoja droga musze zaczac uswiadamiac meza co do moich marzen, w koncu pare okazji sie szykuje
...tak tak to juz czas 
Gratki ze okazji rozpoczetych tygodni .
Te pięćdziesiąt pare dni do terminu wyglada strasznie, czuje sie nie najgorzej, wiec i ja bede miala dzisiaj owocny dzien i tylko mnie tu nie zagadywac
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:A do mnie dziś przyjeżdża siostra z siostrzenicą ma 3 latka i jest przekonana że jedzie się bawić z Marysią

Wczoraj mnie zalała lawiną pytań czy kupiłam " malysi łuśko, czy jest ziółte i czy pójdą razem na "śanki"
A jeszcze wczesniej jak zapytałam co robi w czwartek powiedziała że jedzie do kochanej cioci, więc chyba nawet będę zmuszona wybaczyć jej jak mi cos nabazgra na moich świeżo malowanych ścianach:D
Słodka !!
Fotki wrzucę później. Dzisiaj muszę cyknąć cotygodniowe zdjęcie brzuszyska więc torba też powinna się załapać
Idę sprzątać w kuchennych szafkach - chyba zaczyna się coś kroić. Pani na SR powiedziała, że kobiety przed porodem zaczynają obsesyjnie sprzątać
Fugi szorować szczoteczką do zębów itd .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:06
Gosha, Krysti, natt, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny