X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wygłupiaj się! Zaciskaj nogi!

weronika86 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    no co Ty! nie smucimy się.
    Ciekawe ile będzie ważyła Twoja księżniczka ? o której masz wizytę ?

Dzisiaj już nie mam czasu się smucić na szczęście - całe popołudnie zajęte. Wizytę mam dopiero o 19 a potem jeszcze szybka wizyta w ikei. Już nie mogę się doczekać wieczora :)

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Gosha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co Ty KRYSTI, nie strasz! Przeciez Tobie nigdy nic nie dolega tego typu, my tu zrzędzące kwoki jesteśmy ;) Jedz i sprawdź :*

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Uh kobitki jakis skurcz mnie brxucha lapie ja poerdole i plecy w dole bolą bol brzucha jest poczekam chwile nie przejdzie jade na Ip moze juz rodzic bede !

Krysti na tym etapie mogą Cię już łapać delikatne skurcze. Poobserwuj się jeszcze troszkę. Jak nie minie to marsz na IP.

Hej Ida - nie panikuj bo mnie spinasz :)! Coś czuję, że dzisiaj zawita do Ciebie jakieś kurierskie ciacho :)

Wczoraj pożyczyłam od siostry tę chustę do noszenia bobasów. Siostra pokazała mi jak wiąże się to ustrojstwo. Modelką była jej 7letnia córka!! Zmieściła się skubana!! :) Nogi wisiały jej prawie do ziemi :)

shimmer_lip, KasiaKwiatek, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti trzymaj się, jak nie przejdzie jedź sprawdzić na IP.

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz mnie skurcz zlapal calego brzucha dziwny strasznie i nie przyjemny cholernie .Przeszlo mi chwile trwalo , Ignas się rusza bede obserwowac się . U mnie w rodzinie wszystkie przed terminem rodzily siostry :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 09:46

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti połóż się, odpocznij, nie biegaj dzisiaj i powinno być ok. A gdyby dalej bolało to ten prysznic jako test :)

Krysti lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Mogę ewentualnie napisać do jej męża, który pisał do mnie na fb... Ale nie wiem czy to nie zbytnia natarczywosc...

No właśnie nie mam pewności czy mojego maila nie widziała czy poprostu uznała że to ie jest jeszcze ten moment żeby nam cos odpowiadać.
    Ja na wstępie maila przeprosiłam że pozwoliłam sobie napisac i że jak nie chce niech nie odpowiada.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak żeby się pożalić to miewam takie dni, że mnie biodra bolą i dziś jest ten dzień :P Jak babcinka się ruszam. Potrzebuję endoprotezy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 09:54

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Krysti na tym etapie mogą Cię już łapać delikatne skurcze. Poobserwuj się jeszcze troszkę. Jak nie minie to marsz na IP.

Hej Ida - nie panikuj bo mnie spinasz :)! Coś czuję, że dzisiaj zawita do Ciebie jakieś kurierskie ciacho :)

Wczoraj pożyczyłam od siostry tę chustę do noszenia bobasów. Siostra pokazała mi jak wiąże się to ustrojstwo. Modelką była jej 7letnia córka!! Zmieściła się skubana!! :) Nogi wisiały jej prawie do ziemi :)
    Czary wrzuc fote torby :-) spraw ciezarnej radosc :-D

Mi sie bardzo podoba jak ktos niesie malenstwo w chuscie ale jakbym ta chuda Baske rozciagnela na swoich wielgachych biodrach to bym chyba rozerwala :-D

Kasia Kwiatek a wiesz ze jak odbieralam wozek to sie rozgladalam czy Cie tam gdzies nie ma :-) ja wiem ze Tarcho jest duzy ale co tam ;-)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    A tak żeby się pożalić to miewam takie dni, że mnie biodra bolą i dziś jest ten dzień :P Jak babcinka się ruszam. Potrzebuję endoprotezy :P

bardzo dobrze że się żalisz :) z tymi biodrami to przerąbana sprawa. ja tego bólu coprawda nie doswiadczyłam ale musi to być wielki dyskomfort :/ miednica się rozłazi i pewnie od tego.

Aguś86 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    :-D to ja potrzebuje wymiany miednicy :-D bo to co mnie boli miedzy nogami to jednak nie spojenie tylko cos od miednicy :-) coraz czesciej jestem suwakiem :-D a ta ciaza to podobno taki piekny czas dla kobiety :-D

Aguś86 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti zaciskaj nogi :)
    Fasia co to za cholerstwo Cie dopadlo?? Musisz zglosic sie do stomatologa, nie zaluj kasy, to dla Waszego dobra :*
    Mary poka torbe plissss :)
    Adk gratuluje rozpoczetego tygodnia :) moze jakies ciacho z tej okazji?? Spakowalas torby do szpitala? Bo ja jeszcze sie wstrzymuje, wydaje mi sie, ze za wczesnie :)

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie dziś przyjeżdża siostra z siostrzenicą ma 3 latka i jest przekonana że jedzie się bawić z Marysią:P
    Wczoraj mnie zalała lawiną pytań czy kupiłam " malysi łuśko, czy jest ziółte i czy pójdą razem na "śanki":D
    A jeszcze wczesniej jak zapytałam co robi w czwartek powiedziała że jedzie do kochanej cioci, więc chyba nawet będę zmuszona wybaczyć jej jak mi cos nabazgra na moich świeżo malowanych ścianach:D

Rudzia, CzaryMary, KasiaKwiatek, lysinka, Lali, Krysti, Bambi85, MartaAlvi, weronika86, Fasia, Gosha, liloe lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer to czego żeś nie dała znać, że będziesz :-D byśmy chociaż na małą kawę mogły usiąść. Chociaż dwie :-) bo nasze spotkanie w szerokim gronie to chyba nie wyjdzie, ciągle coś ktoś ma :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:02

weronika86, shimmer_lip lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska to bedziesz miec wesolo dzis :D

Eweliśka lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :), ja tez wyjatkowo wczesnie postanowilam zaczac dzien, mialam jechac na poczte wyslac cos mamie,bo zapomnialam dac mezowi zeby to zrobil, ale akurat sie wrocil bo czegos tam zapomnial, wiec idealnie :P, nie musze nigdzie wychodzic na szczescie.
    MARY no wlasnie, poka Obaga. Swoja droga musze zaczac uswiadamiac meza co do moich marzen, w koncu pare okazji sie szykuje :P...tak tak to juz czas ;)
    Gratki ze okazji rozpoczetych tygodni .
    Te pięćdziesiąt pare dni do terminu wyglada strasznie, czuje sie nie najgorzej, wiec i ja bede miala dzisiaj owocny dzien i tylko mnie tu nie zagadywac :P

Lali lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    A do mnie dziś przyjeżdża siostra z siostrzenicą ma 3 latka i jest przekonana że jedzie się bawić z Marysią:P
    Wczoraj mnie zalała lawiną pytań czy kupiłam " malysi łuśko, czy jest ziółte i czy pójdą razem na "śanki":D
    A jeszcze wczesniej jak zapytałam co robi w czwartek powiedziała że jedzie do kochanej cioci, więc chyba nawet będę zmuszona wybaczyć jej jak mi cos nabazgra na moich świeżo malowanych ścianach:D

Słodka !!

Fotki wrzucę później. Dzisiaj muszę cyknąć cotygodniowe zdjęcie brzuszyska więc torba też powinna się załapać :)

Idę sprzątać w kuchennych szafkach - chyba zaczyna się coś kroić. Pani na SR powiedziała, że kobiety przed porodem zaczynają obsesyjnie sprzątać :) Fugi szorować szczoteczką do zębów itd . :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:06

Gosha, Krysti, natt, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuchy robimy zlot na wakacje :) ja bede poczatek sierpnia i caly wrzesień w pl troche u rodxicow w swierzawie na dolnym sląsku trochę w Nysie u tesciow i na kujawskopomorskim ,skąs zawsze dojade :))

• Ida Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:57

‹‹ 2855 2856 2857 2858 2859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ