Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A na ten obiad na 6 osób zrobiłabym jakieś mięsko z piekarnika. Dzień wcześniej zamarynujesz, wlozysz do lodówki, a potem do piekarnika i samo się piecze. Nawet są takie już gotowe np. Krakusa schab ze śliwką. Wtedy marnować już nie trzeba
Do tego ziemniaczki, sałatka grecka i jest obiad
CzaryMary, Ida, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej witam się i ja!!!
Gratuluję kolejnych tygodni rozpoczętych
Ja oczekuję dzisiaj kuriera z 3 tomami Greya, więc gdybym zniknęła nagle i niespodziewanie, to się nie martwcie
jutro mam wizytę, oczywiście kolejna typu czekanie na wyrok, bo z jednej strony wyniki się tylko troszkę pogorszyły, a z drugiej opuchlizna coraz większą i to całodobowa.
shimmer_lip, natt, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:A na ten obiad na 6 osób zrobiłabym jakieś mięsko z piekarnika. Dzień wcześniej zamarynujesz, wlozysz do lodówki, a potem do piekarnika i samo się piecze. Nawet są takie już gotowe np. Krakusa schab ze śliwką. Wtedy marnować już nie trzeba
Do tego ziemniaczki, sałatka grecka i jest obiad 
No właśnie tak sobie myślałam żeby wrzucić do piekarnika jakieś ćwiartki kurczaka, udka czy coś do tego ziemniaczki i surówka
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się po ciężkiej nocy.
Od paru dni męczą mnie koszmary, budzę się zlana potem ponieważ śnią mi się jak to mój mąż mówi "głupotki", a szczególnie jakieś wypadki związane z zagrożeniem dla mojego brzucha.Dobrze że nie śnią mi się traumatyczne porody-brr.
Niestety od paru dni też zaczynają mi się bóle miednicy,kości ogonowej w nocy, ciężko mi się ułożyć i na nieszczęście dla mojego męża zaczynam tzw. jęki-stęki-oj,ałć, boli...W dzień jest ok. ale noce bywają ciężkie i dochodzi jeszcze do ucisku naczyń przez synusia i jak biegam do toalety w nocy to ledwo idę ponieważ nóżki mam czerwone i krwiste a do tego podpuchnięte nie mówiąc już o palcach dłoni których w nocy nawet nie zginam.
Końcóweczkę odczuwam dość intensywnie ale cieszę się bo czas strasznie szybko biegnie i już za momencik będę tulić Naszego małego kochanego synka w ramionach.
Ps.Gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni ciąży.
U Nas od dziś tylko 40 dni do poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:57
Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Witam wszystkie moje kochane kwietnioweczki
w 6 dni przybralam rowne 500 gr i to wazona po kupie, przed sniadaniem 
Eweliska, lali gratuluje 32tc
ja to wam przynajmniej gratuluje :p
natt, mantissa dziekuje za pamiec...a reszta to wredne malpy
czary mary, rudzia
gratuluje 35tc!!!!!!
mantissa dobrze ze poprawilo sie z szyjka, super wiadomosci..krysti pilnuj kochana tych skurczy, tym bardziej, ze mowisz ze u ciebie wczesniejsze porody to standard...
Fasia ja tez zydze zawsze na takie sprawy...ale ja mialam taki identyczny problem z zebami i szczerze wspolczuje, samo na bank nie przejdzie..niestety przechodzilam to juz nie raz..zawsze na koncu byl antybiotyk..teraz nie wiadomo czy zeby od choroby czy choroba od zebow
ciezko mi sie odniesc do wszystkich postow bo juz duzo naprodukowalyscie
u mnie plan na teraz..zebrac dupe po zakupy, malemu obiecalam schaboszczaki...zrobic musze wieksze zakupy..motyw przewodni-miesko
moze sie skusze i dokupie jeszcze paczke tetr
a wczoraj w uzywancu dorwalam sliczny bialy kombinezonik dla noworodka
przesliczny
nie mam aparatu w domu wiec zdjecie wrzuce jutro...
dzisiaj mam spotkanie z polozna o 13.15..ostatnio bylo 8 stycznia wiec mam nadzieje,ze oprocz 30min opoznienia jak zwykle cos w koncu wyniose z tej wizyty..strasznie niekompetentna babka wg mnie...nie powiem, strasznie mila..wazelina pelna para ale co do kompetencji? masakra
malinka1984, Krysti, Eweliśka, Fasia, Gosha, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz juz tak bedzie mnie tez mdlihwesta wrote:Ja właśnie po pawiku jestem. Chyba za dużo nabiału przez ostatnie 2 dni, czuje się naprawdę złe, boli mnie żołądek i w mostku:/ ale liczę na to ze zaraz przejdzie po wymiotach i herbacie

cizes taka jestem nie dzisiejsza biodra bolą plecy sikam w nocy po 4 razy . Wspolczuje pawika nic przyjemnego
-
nick nieaktualnyJeszcze 3 tyg i chce rodzic :p jakoś dam radę te 21 dni wytrzymać jeszcze, a pozniej będę gwałcić męża czy bedzie chciał czy nie
Krysti, malinka1984, natt, CzaryMary, lysinka, Fasia, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość

A o wypisie wspominali czy Cie dalej trzymają?