Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ida bo pewnie przez weekend nic tam nie robią.

Czy ma któraś z Was takie cudo?

http://www.bdsklep.pl/munchkin-011009-organizer-stojacy,id-35845#

Krysti chyba to pokazywała ale nie wiem czy kupiła.

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa pięknie :) Co prawda szyjka krótka, no ale zawsze lepsza niż była :) No i mały waży ładnie. Myślę, że Cię nie zmartwiło, że przybrał 150g zamiast np 400 :P A o wypisie wspominali czy Cie dalej trzymają?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti kupiłaś?
    potrzebne jest wogóle takie cos?

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś chce zioła Ojca Sroki na płodność?? :):P znalazłam sprzątając w szafkach :)

Eweliśka, shimmer_lip, nick nieaktualny, Bambi85, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Krysti chyba to pokazywała ale nie wiem czy kupiła.
    Tak kupuje to:)

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na ten obiad na 6 osób zrobiłabym jakieś mięsko z piekarnika. Dzień wcześniej zamarynujesz, wlozysz do lodówki, a potem do piekarnika i samo się piecze. Nawet są takie już gotowe np. Krakusa schab ze śliwką. Wtedy marnować już nie trzeba :) Do tego ziemniaczki, sałatka grecka i jest obiad :)

nick nieaktualny, Ida, lysinka lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Krysti kupiłaś?
    potrzebne jest wogóle takie cos?
    Ale co ten organizer fajna sprawa ja do lozeczka nic nie przyczepie bo za szeroką gore ma z boku :/

• Ida Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:58

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ale co ten organizer fajna sprawa ja do lozeczka nic nie przyczepie bo za szeroką gore ma z boku :/

To daj cynk jak kupisz, jak będzie fajny to zmałpuje.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O takie chcem http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a887669970c1.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    To daj cynk jak kupisz, jak będzie fajny to zmałpuje.
    Takie chcesz jak ja wstawilam teraz .bo link mi się twoj nie otwiera :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupie i powiem jak jakosciowo :)

Eweliśka lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się i ja!!!
    Gratuluję kolejnych tygodni rozpoczętych :-)
    Ja oczekuję dzisiaj kuriera z 3 tomami Greya, więc gdybym zniknęła nagle i niespodziewanie, to się nie martwcie ;-) jutro mam wizytę, oczywiście kolejna typu czekanie na wyrok, bo z jednej strony wyniki się tylko troszkę pogorszyły, a z drugiej opuchlizna coraz większą i to całodobowa.

shimmer_lip, nick nieaktualny, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie po pawiku jestem. Chyba za dużo nabiału przez ostatnie 2 dni, czuje się naprawdę złe, boli mnie żołądek i w mostku:/ ale liczę na to ze zaraz przejdzie po wymiotach i herbacie :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    A na ten obiad na 6 osób zrobiłabym jakieś mięsko z piekarnika. Dzień wcześniej zamarynujesz, wlozysz do lodówki, a potem do piekarnika i samo się piecze. Nawet są takie już gotowe np. Krakusa schab ze śliwką. Wtedy marnować już nie trzeba :) Do tego ziemniaczki, sałatka grecka i jest obiad :)

No właśnie tak sobie myślałam żeby wrzucić do piekarnika jakieś ćwiartki kurczaka, udka czy coś do tego ziemniaczki i surówka :)

Aguś86 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak rodzic bede to znieczulenie biore odrazu nie bede czekac :) ja jestem uczulona na ból .

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się po ciężkiej nocy.
    Od paru dni męczą mnie koszmary, budzę się zlana potem ponieważ śnią mi się jak to mój mąż mówi "głupotki", a szczególnie jakieś wypadki związane z zagrożeniem dla mojego brzucha.Dobrze że nie śnią mi się traumatyczne porody-brr.
    Niestety od paru dni też zaczynają mi się bóle miednicy,kości ogonowej w nocy, ciężko mi się ułożyć i na nieszczęście dla mojego męża zaczynam tzw. jęki-stęki-oj,ałć, boli...W dzień jest ok. ale noce bywają ciężkie i dochodzi jeszcze do ucisku naczyń przez synusia i jak biegam do toalety w nocy to ledwo idę ponieważ nóżki mam czerwone i krwiste a do tego podpuchnięte nie mówiąc już o palcach dłoni których w nocy nawet nie zginam.
    Końcóweczkę odczuwam dość intensywnie ale cieszę się bo czas strasznie szybko biegnie i już za momencik będę tulić Naszego małego kochanego synka w ramionach. <3
    Ps.Gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni ciąży.
    U Nas od dziś tylko 40 dni do porodu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:57

Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie moje kochane kwietnioweczki :D w 6 dni przybralam rowne 500 gr i to wazona po kupie, przed sniadaniem :D
    Eweliska, lali gratuluje 32tc
    ja to wam przynajmniej gratuluje :p
    natt, mantissa dziekuje za pamiec...a reszta to wredne malpy :D
    czary mary, rudzia
    gratuluje 35tc!!!!!!
    mantissa dobrze ze poprawilo sie z szyjka, super wiadomosci..krysti pilnuj kochana tych skurczy, tym bardziej, ze mowisz ze u ciebie wczesniejsze porody to standard...
    Fasia ja tez zydze zawsze na takie sprawy...ale ja mialam taki identyczny problem z zebami i szczerze wspolczuje, samo na bank nie przejdzie..niestety przechodzilam to juz nie raz..zawsze na koncu byl antybiotyk..teraz nie wiadomo czy zeby od choroby czy choroba od zebow :(
    ciezko mi sie odniesc do wszystkich postow bo juz duzo naprodukowalyscie :D

u mnie plan na teraz..zebrac dupe po zakupy, malemu obiecalam schaboszczaki...zrobic musze wieksze zakupy..motyw przewodni-miesko :D
    moze sie skusze i dokupie jeszcze paczke tetr :D
    a wczoraj w uzywancu dorwalam sliczny bialy kombinezonik dla noworodka ;D przesliczny :D nie mam aparatu w domu wiec zdjecie wrzuce jutro...

dzisiaj mam spotkanie z polozna o 13.15..ostatnio bylo 8 stycznia wiec mam nadzieje,ze oprocz 30min opoznienia jak zwykle cos w koncu wyniose z tej wizyty..strasznie niekompetentna babka wg mnie...nie powiem, strasznie mila..wazelina pelna para ale co do kompetencji? masakra :)

malinka1984, nick nieaktualny, Eweliśka, Fasia, Gosha, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja właśnie po pawiku jestem. Chyba za dużo nabiału przez ostatnie 2 dni, czuje się naprawdę złe, boli mnie żołądek i w mostku:/ ale liczę na to ze zaraz przejdzie po wymiotach i herbacie :)
    Teraz juz tak bedzie mnie tez mdli :/ cizes taka jestem nie dzisiejsza biodra bolą plecy sikam w nocy po 4 razy . Wspolczuje pawika nic przyjemnego

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 3 tyg i chce rodzic :p jakoś dam radę te 21 dni wytrzymać jeszcze, a pozniej będę gwałcić męża czy bedzie chciał czy nie :)

nick nieaktualny, malinka1984, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lysinka, Fasia, nick nieaktualny, Gosha, weronika86, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość

‹‹ 2857 2858 2859 2860 2861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ