X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Ida bo pewnie przez weekend nic tam nie robią.

Czy ma któraś z Was takie cudo?

http://www.bdsklep.pl/munchkin-011009-organizer-stojacy,id-35845#

Krysti chyba to pokazywała ale nie wiem czy kupiła.

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa pięknie :) Co prawda szyjka krótka, no ale zawsze lepsza niż była :) No i mały waży ładnie. Myślę, że Cię nie zmartwiło, że przybrał 150g zamiast np 400 :P A o wypisie wspominali czy Cie dalej trzymają?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti kupiłaś?
    potrzebne jest wogóle takie cos?

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś chce zioła Ojca Sroki na płodność?? :):P znalazłam sprzątając w szafkach :)

Eweliśka, shimmer_lip, natt, Bambi85, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Krysti chyba to pokazywała ale nie wiem czy kupiła.
    Tak kupuje to:)

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na ten obiad na 6 osób zrobiłabym jakieś mięsko z piekarnika. Dzień wcześniej zamarynujesz, wlozysz do lodówki, a potem do piekarnika i samo się piecze. Nawet są takie już gotowe np. Krakusa schab ze śliwką. Wtedy marnować już nie trzeba :) Do tego ziemniaczki, sałatka grecka i jest obiad :)

CzaryMary, Ida, lysinka lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Krysti kupiłaś?
    potrzebne jest wogóle takie cos?
    Ale co ten organizer fajna sprawa ja do lozeczka nic nie przyczepie bo za szeroką gore ma z boku :/

• Ida Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:58

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ale co ten organizer fajna sprawa ja do lozeczka nic nie przyczepie bo za szeroką gore ma z boku :/

To daj cynk jak kupisz, jak będzie fajny to zmałpuje.

Krysti lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O takie chcem http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a887669970c1.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    To daj cynk jak kupisz, jak będzie fajny to zmałpuje.
    Takie chcesz jak ja wstawilam teraz .bo link mi się twoj nie otwiera :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupie i powiem jak jakosciowo :)

Eweliśka lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się i ja!!!
    Gratuluję kolejnych tygodni rozpoczętych :-)
    Ja oczekuję dzisiaj kuriera z 3 tomami Greya, więc gdybym zniknęła nagle i niespodziewanie, to się nie martwcie ;-) jutro mam wizytę, oczywiście kolejna typu czekanie na wyrok, bo z jednej strony wyniki się tylko troszkę pogorszyły, a z drugiej opuchlizna coraz większą i to całodobowa.

shimmer_lip, natt, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie po pawiku jestem. Chyba za dużo nabiału przez ostatnie 2 dni, czuje się naprawdę złe, boli mnie żołądek i w mostku:/ ale liczę na to ze zaraz przejdzie po wymiotach i herbacie :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    A na ten obiad na 6 osób zrobiłabym jakieś mięsko z piekarnika. Dzień wcześniej zamarynujesz, wlozysz do lodówki, a potem do piekarnika i samo się piecze. Nawet są takie już gotowe np. Krakusa schab ze śliwką. Wtedy marnować już nie trzeba :) Do tego ziemniaczki, sałatka grecka i jest obiad :)

No właśnie tak sobie myślałam żeby wrzucić do piekarnika jakieś ćwiartki kurczaka, udka czy coś do tego ziemniaczki i surówka :)

Aguś86 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak rodzic bede to znieczulenie biore odrazu nie bede czekac :) ja jestem uczulona na ból .

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się po ciężkiej nocy.
    Od paru dni męczą mnie koszmary, budzę się zlana potem ponieważ śnią mi się jak to mój mąż mówi "głupotki", a szczególnie jakieś wypadki związane z zagrożeniem dla mojego brzucha.Dobrze że nie śnią mi się traumatyczne porody-brr.
    Niestety od paru dni też zaczynają mi się bóle miednicy,kości ogonowej w nocy, ciężko mi się ułożyć i na nieszczęście dla mojego męża zaczynam tzw. jęki-stęki-oj,ałć, boli...W dzień jest ok. ale noce bywają ciężkie i dochodzi jeszcze do ucisku naczyń przez synusia i jak biegam do toalety w nocy to ledwo idę ponieważ nóżki mam czerwone i krwiste a do tego podpuchnięte nie mówiąc już o palcach dłoni których w nocy nawet nie zginam.
    Końcóweczkę odczuwam dość intensywnie ale cieszę się bo czas strasznie szybko biegnie i już za momencik będę tulić Naszego małego kochanego synka w ramionach. <3
    Ps.Gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni ciąży.
    U Nas od dziś tylko 40 dni do porodu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 10:57

Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie moje kochane kwietnioweczki :D w 6 dni przybralam rowne 500 gr i to wazona po kupie, przed sniadaniem :D
    Eweliska, lali gratuluje 32tc
    ja to wam przynajmniej gratuluje :p
    natt, mantissa dziekuje za pamiec...a reszta to wredne malpy :D
    czary mary, rudzia
    gratuluje 35tc!!!!!!
    mantissa dobrze ze poprawilo sie z szyjka, super wiadomosci..krysti pilnuj kochana tych skurczy, tym bardziej, ze mowisz ze u ciebie wczesniejsze porody to standard...
    Fasia ja tez zydze zawsze na takie sprawy...ale ja mialam taki identyczny problem z zebami i szczerze wspolczuje, samo na bank nie przejdzie..niestety przechodzilam to juz nie raz..zawsze na koncu byl antybiotyk..teraz nie wiadomo czy zeby od choroby czy choroba od zebow :(
    ciezko mi sie odniesc do wszystkich postow bo juz duzo naprodukowalyscie :D

u mnie plan na teraz..zebrac dupe po zakupy, malemu obiecalam schaboszczaki...zrobic musze wieksze zakupy..motyw przewodni-miesko :D
    moze sie skusze i dokupie jeszcze paczke tetr :D
    a wczoraj w uzywancu dorwalam sliczny bialy kombinezonik dla noworodka ;D przesliczny :D nie mam aparatu w domu wiec zdjecie wrzuce jutro...

dzisiaj mam spotkanie z polozna o 13.15..ostatnio bylo 8 stycznia wiec mam nadzieje,ze oprocz 30min opoznienia jak zwykle cos w koncu wyniose z tej wizyty..strasznie niekompetentna babka wg mnie...nie powiem, strasznie mila..wazelina pelna para ale co do kompetencji? masakra :)

malinka1984, Krysti, Eweliśka, Fasia, Gosha, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja właśnie po pawiku jestem. Chyba za dużo nabiału przez ostatnie 2 dni, czuje się naprawdę złe, boli mnie żołądek i w mostku:/ ale liczę na to ze zaraz przejdzie po wymiotach i herbacie :)
    Teraz juz tak bedzie mnie tez mdli :/ cizes taka jestem nie dzisiejsza biodra bolą plecy sikam w nocy po 4 razy . Wspolczuje pawika nic przyjemnego

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 3 tyg i chce rodzic :p jakoś dam radę te 21 dni wytrzymać jeszcze, a pozniej będę gwałcić męża czy bedzie chciał czy nie :)

Krysti, malinka1984, natt, CzaryMary, lysinka, Fasia, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość

‹‹ 2857 2858 2859 2860 2861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ