Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo ja z mężem byłam po ten wózek i nawet nie pomyślałamKasiaKwiatek wrote:Shimmer to czego żeś nie dała znać, że będziesz
byśmy chociaż na małą kawę mogły usiąść. Chociaż dwie
bo nasze spotkanie w szerokim gronie to chyba nie wyjdzie, ciągle coś ktoś ma 
ale spoko ja tam jak tylko mam opiekę dla psa mogę się ruszyć
a może jeszcze ktoś
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u Nas też jeszcze 3 tygodnie i będziemy "wyganiać Kacperka" a mój mąż się nie może doczekać żeby pobaraszkować w końcu na całegohwesta wrote:Jeszcze 3 tyg i chce rodzic :p jakoś dam radę te 21 dni wytrzymać jeszcze, a pozniej będę gwałcić męża czy bedzie chciał czy nie

hwesta, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Jak ślub będzie w Warszawie i Kasia się nas nie będzie wstydziłaCzaryMary wrote:We wrześniu wszystkie idziemy na ślub KasiKwiatek

Zamiast ryku silników samochodów, czy tam motorów, będzie zbiorowy ryk naszych kwietniowych dzieciaczków!!
w sensie wypucuje się gdzie dokładnie to ja chętnie!!!
Eweliśka, hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ciśnienie mam ok, spuchnięta bardzo nie jestem a w miesiącj 5 kg wrzuciłam w tym 600 gramów w jeden dzieńIda wrote:Sylvia ja mam opuchlizne całą dobę. Tak jak Bambi mówiła- to normalne o ile nie wyglądasz jak słoń i jak ciśnienie jest ok.
Kulwa no
-
To ja też gratuluję!!!adk_1989 wrote:Werka, taka mądra jesteś a zapomniałaś o gratulacjach dla mnie!

Mnie też zaczęło na nowo mdlić i też zdarzył mi się pawik
A ja idę dzisiaj na wizytę
Jestem ciekawa ile mój wielkolud waży 
A mdłości to mój najlepszy kumpel od 8 tc
kto mnie przebije
-
nick nieaktualny
-
A gdzieś znalazłam newsa, ze pierworódka rodzi zazwyczaj 20 tygodni po pierwszych wyczutych ruchach
to u mnie 31 marca by wyszło i to nie od pierwszych tylko pierwszego kopa, którego się nie dało z niczym pomylić
a wieloródki 22tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 11:20
Krysti, Aguś86, Militta110816, Agusiek89 lubią tę wiadomość