Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja tu w uk wpisane mam ,,Ant Not Lot 'chyba chodzi im o dojrzalosc ! Zapytam na Ip moj mnie zawiezie bo sie martwic zaczol .Aguś86 wrote:Mało łożyska? Czy wysoki stopień dojrzałości łożyska? Nie spotkałam się ze stwierdzeniem, że jest mało łożyska, ale może się mylę

-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Adk powodzenia na wizycie
O której masz? Relacja mile widziana 
Już niedługo bo o 16:20. Zastanawiam sie czy mi kiedyś przejedzie strach przed wizytami... Nie mam żadnych powodów żeby się martwić a ja cała w nerwach.
Dziewczyny tak niewiele nam zostało... Mi co prawda jeszcze sporo w porównaniu do większości ale kurcze, będę miała dziecko! Fu**k! Boje się! Co ja najlepszego zrobiłam ?!
Aguś86, Ida, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agus, o wypisie to jeszcze nie marze, ale jednak mam naddzieje, że wypuszcza mnie przed 36 tyg. Bo ostatnio na badaniu lekarz mowil, że z reguły w takich przypadkach trzymaja tak do 36 tyg, pozniej zalecają leżenie w domu i wtedy niech się dzieje wola nieba.
I nie powiem, ulzylo mi, że nie prxytyl pół kilo.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Sylwia, ty uważaj żeby ci się za dużo oksy nie wydzielilo podczas czytania Greya.
Aguś86, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi pewnie 27 lutego każe odstawić , to bedzie w sumie pełny 35 tydzień, ale ja bym wolała bliżej 36 odstawić :p mój lekarz twierdzi, ze dzidziuś w 35 / 36 jest gotowy , w usg wszystko wychodzi prawidłowo wiec nie powinno być problemu w razie czego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 11:37
-
nick nieaktualny