Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:No własnie też mnie wkurza, że taka wygnieciona
no ale w paczce nie dało rady inaczej 
Z drugiej strony jak będę ją składać to i tak się pogniecie... kurcze.. to się prasuje?
sama sie wyprostuje
moja tez była pognieciona.
Wózek mi sie baaardzo podoba. Przypomina mi troche riko
Ok lece . Buzki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 15:10
Fasia lubi tę wiadomość
-
Na chwilę wpadam, Gosha, Krysti, Robotka, Kasia no piękne brzucholki, coraz piękniejsze

Fasia bryka pierwsza klasa!!!
Co do wózków to powiem wam, żę jak ja się im przyglądam, to większość z nich to prawie takie same serio, ja mam tako po Gabi i wygląda niemal identycznie jak ten Fasi :-)zresztą nawet jak kupowaliśmy wózek, to nam gość w sklepie od razu powiedział, że te wózki to prawie to samo tak naprawdę, tylko nazwą firmy się różnią
Mąż chciał koniecznie wtedy XL to mu właśnie facet postawił obok siebie ten Tako i XL i kazał znaleźć różnicę !
Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:eeee Fasia fura jak ta lala:) niech się dobrze sprawuje:)
Eweliśka super ta z pierwszego linku:) moje cyce wielkie by tego nie zniosły;/ strasznie by mi odstawała;/
ale ta druga:D powiedz prosze jak się nosi?? jaki rozmiar wzięłaś i jaki ogólnie nosisz??
Ja mam granatowa z tego drugiego linku, wydaje mi się że jak kupowałam to był rozmiar uniwersalny i nie mam nic na metce.
Ta pierwsza to się zgadza na duże cycochy może być ciasnawa
aaa z reguły to sukienki nosze SWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 15:12
Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Fasia, wózek wygląda solidnie
Będzie do Ciebie pasował. 
Kwiatku, czy na awatarku to ta sama kobieta?
Cały czas myślałam o Tobie jak o takim szczypiorku, a tu taki piękny matczyny biuścik. 
Gosha, gratuluję wizyty. Dzidziuś jest już duży i nawet jeśli pojawi się po drugiej stronie wcześniej, wszystko będzie dobrze.
Zmykam na telewizorek na trochę.
Fasia, Gosha, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
MF no niezle dobrze ze juz wyszlas wszystko dobrze a trzymaja bez potrzeby czlowieka, oni mysla chyba ze my lubimy leżeć w szpitalach

ja lece placki ziemniaczane robić bo ryby mi się odechciało jak poszlam po zakupy..
-
u mnie nic sie nie pogniotło a mam dodatkowo przedłużaną budkęFasia wrote:No własnie też mnie wkurza, że taka wygnieciona
Z drugiej strony jak będę ją składać to i tak się pogniecie... kurcze.. to się prasuje?
nie wiem moze to kwestia materiału.
eee chyba się nie prasuje:) ale spróbować zawsze możesz:D
a powiedz mi, no może nie teraz ale potem jak go obczaisz do końca:) ten materiał w spacerówce z tyłu to on tak będzie wisiał?? czy się go jakoś chowa??
Eweliśka dzięki:) ja noszę troszkę większy rozmiar:) ale już obczaiłam na al że są rozmiarówki różne:)
myślę że w marcu sie przejdę najpierw do jakiejś galerii obczaić czy coś jest a jak nie to coś sobie zamówię własnie na spacery i na wyjście ze szpitala:)
-
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:51
lysinka, Rudzia, Aguś86, Fasia, MartaAlvi, Ewelcia, mimka84, iwonka1077, sylvia007, Bambi85, misia83, liloe, Gosha, Robotka1, Lwica, hwesta, Agusiek89, Krysti, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Liwi - znalazłam
Mam daszek w foteliku! 
MF dobrze, ze jesteś juz w domu. Teraz odpocznij. Fajnie, ze z małą wsio dobrze
Dziękuję za miłe słowa odnośnie wózka
Idę spać, bo chyba mnie gorączka łapie
Widział ktoś dziś Amy ??
liwi, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
hehehe dzięki dzięki:D wczoraj oglądałam zdjęcia z pierwszej ciązy i rzeczywiście teraz mam olbrzyma:PEweliśka wrote:Fasia wózek elegancki:D
Wszystkie brzuszki z dzisiejszych zdjęć piekne! Robotka jednak z wielkością chyba w czołówce:P
Ja spadam na SR, będę oglądała dziś porodówke
lecę po młodą i robię obiad bo potem ambitny serial pt rozmowy w toku:P ciekawy temat, tzn dla głupków ale czasem lubię się nad sobą znęcać
jak mnie puści to najwyżej przełączę
-
Można parą na odległość, ale kto to paczyFasia wrote:No własnie też mnie wkurza, że taka wygnieciona
Fasia lubi tę wiadomość