Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie. "Maluszek" osiagnął wagę 2400 g
! Rozwija sie książkowo, ma piękny profil, po mamusi.
Proteiny w moczu... Uwaga!!! Nie rosną!!! Ale opuchlizna jest lekarka zaniepokoiła a ciśnienie... Jak to określiła nie podoba jej sie wogole ale to wogole. Od przyszłego tyg wizyty w szpitalu, zeby mnie lepiej poznali, mój przypadek, no i tam bede robic ktg. Czym sie wystraszyłam... Powiedziała wprost, kolejny wzrost ciśnienia powyżej 160/100 do szpitala i kończymy ciaze, zabrzmiało to poważnie
no ale ja wiedziałam ze tak bedzie... 
A mojego synka kocham dzisiaj jeszcze bardziej jak wczoraj, ja pierdole jak to możliwe?! Wystarczy ze go zobaczyłam... Mi amor
w pewnym momencie zabraknie mi tej miłości
CzaryMary, Bambi85, lysinka, Rudzia, Krysti, haneczka, Fasia, Aguś86, hwesta, mimka84, Ida, iwonka1077, Eweliśka, sylvia007, Ewelcia, Militta110816, misia83, liloe, weronika86, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny:) na was zawsze można liczyć

Mary hehe ja Ciebie też uwielbiam:D
Bambi taaak? nie wiedziałam, a on mi w sypialni stoi;/
chyba tak jak wszystkie kwiatki wypieprzę go a mąż jako kolekcjoner zieleni weźmie sobie go do siłowni pewnie;)
wpiszcie sobie w allegro sukienka dresowa to wyskoczy tego trochę i to całkiem w niskich cenach, pytanie tylko czy to się opyla?
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny śliczne brzuszki

Bambi ja mam kwadratowe, ale te za 1, 5 zl tez będą ok. Zalezy co komu podpasuje
Aa i Rudzia super, że już wszystko wiesz
Mf jak tam dzisiaj? Zrobili "już" to usg? Normalnie kpina!
Bambi85, Krysti lubią tę wiadomość
-
Gosha, no tak w gruncie rzeczy całkiem pozytywnie. Ja cały czas powtarzam, nawet jak diagnoza nie jest całkiem taka jakiej byśmy sobie życzyli to najważniejsze jest to, że jesteś pod dobra opieką ludzi którzy wiedzą jak się Tobą i maluszkiem zająć. A położna nam w poniedziałek mówiła, że dziecko o wadze 2510 gram uznaje się za dziecko donoszone o ile nie ma innych cech wcześniaczych więc myślę, że naprawdę nie masz się czym martwić
Ma jeszcze troszkę czasu mam żeby się podtuczyć 
Ja kupiłam świetne tuniki za 35 zł bawełniane, nie dresowe, ale niestety sprzedają od rozmiaru 50 w górę więc nie mam wam po co ich wstawiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:32
Aguś86, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja z domu wszystkie difenbachie wywaliłam bez żadnego żalu, kiedy to mój kot się takową zatruł. Trzema łapami był juz na tamtym świecie, ale udało się go uratować. niestety te toksyny zrobiły spustoszenie w jego małym ciałku. Przy dziecku nie wyobrażam sobie tego cwieta

Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haneczka, jeszcze się zastanawiam właśnie. Na Kamieńskiego mam najbliżej, ale do Trzebnicy w sumie niecałe pół godzinki samochodem. Muszę obejrzeć sobie, jak wyglądają te porodówki w ogóle i pogadać ze znajomymi, które już rodziły.
Trzeba będzie się zgadać, może na siebie trafimy
haneczka lubi tę wiadomość
-
Gosha 2400 to super waga. U nas od 2500 juz licza, ze dziecko ma prawidłową wagę urodzeniową
Nawet gdyby Cię teraz poród sn czy cc dopadł to dacie radę spokojnie
I macie nawet sporą szansę wyjśc po kilku dniach
SUPER!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:35
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i melduję po wizycie. Z dzidzią ok, wody w normie, szyjka ok, ale nie wiem jaka długa bo inne rzeczy mi w głowie siedziały
ważne że jest ok 
śliczne brzusie widzę
Gosha super że w końcu masz konkretne wieści
Bambi85, lysinka, CzaryMary, mimka84, Aguś86, iwonka1077, Eweliśka, Ewelcia, misia83, Gosha, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Adk pewnie ja w Legnicy lubie byc i galerie piastów odwiedzam
wpadne na herbacie i ciastko:)
jakie ciastko?? nasza poporodowa grupa wsparcia w gubieniu kilogramów Ci nie pozwoli na takie szaleństwa!
Bambi85, lysinka, haneczka, Rudzia, Ewelcia, misia83, Krysti lubią tę wiadomość
-
cześć dzięki:D nooo to dobrze bo pozbyłabyś mojego dziecia spania:Dhaneczka wrote:Cześć Robot
Fajną masz kołyskę.
Już podejrzewałam, że to fotel bujany i chciałam Ci zabrać, ale masz szczęście.
Fajny brzuchol.
ale wiesz co? bujak też będę miała:D
haneczka lubi tę wiadomość

i troche mi zaszkodzily ale jak widac przezylam. Tak tylko Ci pisze pod kątem dzieciaków.