Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisia ja wczoraj kupowalam w salonie z alles, i super mi dobrala rozmiar, zaplacilam ok 30 zl wiecej niz na allegro (licze cene z przesylka) i uwazam, ze warto zaplacic te 100 zl za stanik dobrze dobrany
mimka84, Bambi85, misia83 lubią tę wiadomość
-
A najgorsze że tertra dziś zeszła na psy. Mi teściowa załatwiała 7 lat temu i to była prawdziwa tetra, gruba, nie tracąca fasonu, bez sypiących się niteczek, a dziś niektórzy producenci chcą zaoszczędzić naszym kosztem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:39
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTu w uk Irysy czy szkocji uzywają do przemywania twarzy takie male kwadratowe ja tez zakupie je mam jedną narazie w zestawie z recznikiem Ignasia i to fajne ,podsunelas pomysł dobryAguś86 wrote:A wiecie że ja do buźki, na ramię do odbijania używałam takich małych bialych ręczników z ikei? Chyba na nich pisało ręczniki dla gości
Mam ze dwadzieścia
Dlatego 10 białych tetr mi starczyło 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:43
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:To jakaś specjalna? Ja mam taką zwykła chyba z all... albo jestem tępa i nie znam jej właściwości jeszcze

Hmm kupiłam ją jako poduszkę klin dla noworodka, nie mam już niestety opakowania. Ale ona na całej wielkości na dziury na wylot.
No to mniemam, że chodzi tu o bezpieczeństwo i oddychanie. Ale czy to jest konieczne, nie wiem.
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:HANECZKA dobrze ze jestes, ta poduszka klin to cos w stylu lifenest?? ostatnio o to tu pytalam ale tylko IDA podniosla temat

Bambi, raczej nie jest to takie cudo jak lifenest.
Właśnie to sobie obejrzałam na googlu. Moja poduszka to tylko poduszka w kształcie klina z perforacjami. Jak dam na nią poszewkę i przyłożę twarz to mogę normalnie oddychać. I wcale nie była droga. Chyba ze Smyka
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
No my kiedyś byliśmy w ikei i był ich cały kosz i tak nam się to idealne wydało dla dziecka, a sztuka kosztowała chyba 1zl to nabraliśmy dużoKrysti wrote:Tu w uk Irysy czy szkocji uzywają do przemywania twarzy takie male kwadratowe ja tez zakupie je mam jedną narazie w zestawie z recznikiem Ignasia i to fajne ,podsunelas pomysł dobry

to są właśnie te kwadratowe małe
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:
haneczko - ja obrączkę ściągnęłam już dawno, jak zaczynałam puchnąć. W nocy mam tak opuchnięte dłonie i palce, że mnie stawy bolą. Ale rano trochę przechodzi.
Ida, jeszcze niedawno też mi rano przechodziło, ten ból stawów i palców, a teraz już niestety cały dzień. Ale cieszę się, że nie jestem sama
PS. Będziesz sprzątać chałupę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Trzebnica w lubuskim?
Pod Wrocławiem
Misia ja kupiłam jeden stanik z alles i uważam, że jest super; bardzo wygodny i miły. Tylko rozmiar lepiej w sklepie stacjonarnym sprawdzić.
KasiaK zazdroszczę tej mocy, uprasowałam jedną pralkę ubranek, głownie sukieneczek i czuje się mega zmęczona.
Haneczka termin mam na 14
Zastanawiam się nad Trzebnicą, bo na Kamieńskiego może nie być miejsca. Moją SR prowadzi położna z Trzebnicy i mogę się z nią na weekend umówić, jak ma dyżur 
To muszę dokupić jeszcze tej tetry, bo mam właśnie 10. Wezmę coś kolorowego, do tego 2 flanelowe i 5 takich malutkich flanelowych. Dzięki dziewczyny
haneczka lubi tę wiadomość

i myslalam ze starczy