Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mary- jestem ale z doskoku na tel pomiędzy wystawianiem prania a składaniem ciuchow

Gosha- dobre wieści, najważniejsze ze z Małym ok. To znaczy ze mój też już tyle może ważyć??
pokaż brzuch - ja mam usg w oku i ocenię ile Twój mały waży:)
z tym ogarnianiem chaty tylko nie przesadź! SzeriooWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:46
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha cieszę się, że wszystko dobrze
jesteś już na takim etapie, że mały poradzi sobie bez problemu! Ale trzymam kciuki żeby mimo wszystko siedział jak najdłużej - żeby ciśnienie nie skakało za bardzo
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyher
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:25
haneczka, sylvia007, Fasia, Robotka1, CzaryMary, lysinka, iwonka1077, Rudzia, Ida, mimka84, Aguś86, Eweliśka, Ewelcia, MartaAlvi, Bambi85, misia83, Gosha, liloe, Agusiek89, Krysti, weronika86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
hejka ale naskrobalyscie , no no no
Fasia tez taka mam zawieszke na smoczek tylko razem ze smoczkami kupilam:)a tak w ogóle to zdrówka, kuruj się
Rudzia super ze w koncu masz jakies leki i sie wyleczyszz tej infekcji w koncu
Goscha fajny brzuchol jak moj i Faśki :)Krysti też niezle ci bujneło ten brzuch..
Super wieści z wizyty to spory juz ten twoj maluszek 2400

Robotka twoj tez fajny brzuszek a rozczula mnie ta biała kołyska twoja za każdym razem jak ją widze na zdjeciach schowaj....
Fasia, Robotka1, Rudzia, sylvia007, Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
Fura Julka

Do tego dodatki typu - mata do przewijania, parasolka, etui termiczne na kubek, folie przeciwdeszczowe i moskitiery na gondolkę, spacerówkę, mufka na zimę i pewnie coś jeszcze ale mój mózg dziś nie pracuje..
Nie miałam siły porobić innych zdjęć. Kręgosłup mi w tyłek wchodzi ale nie mogłam się powstrzymać

lysinka, CzaryMary, iwonka1077, hwesta, Rudzia, Ida, mimka84, haneczka, sylvia007, Aguś86, Eweliśka, liwi, Ewelcia, MartaAlvi, Bambi85, Ulka84, misia83, Gosha, liloe, Agusiek89, Krysti, weronika86, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Cześć Piękne:D
mam obie tuniki/sukienki z poniższych linków, kupiłam na początku ciąży , szara prana chyba z 15 razy juz i wygląda jak nowa
http://allegro.pl/tunika-mocno-rozkloszowana-sukienka-i5088702866.html
http://allegro.pl/sukienka-tunika-bombka-rozszerzana-w-biodrach-tuba-i5088723395.html
Fasia, CzaryMary, lysinka, mimka84, haneczka, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
eeee Fasia fura jak ta lala:) niech się dobrze sprawuje:)
Eweliśka super ta z pierwszego linku:) moje cyce wielkie by tego nie zniosły;/ strasznie by mi odstawała;/
ale ta druga:D powiedz prosze jak się nosi?? jaki rozmiar wzięłaś i jaki ogólnie nosisz??
no Kasia K brzuch super:D i cyc również
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 15:03
Fasia, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Eweliśka ta sukienka bombka jest śliczna !! Sama chciałam ją kupić ale się nie zdecydowałam, a teraz już nie będę kupować, bo mi szkoda kasy na ciuchy, bo tak większość czasu spędzam w domu

Kwiatek jaki brzunio słodki!
i dyndałki też niczego sobie
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:p.s. Fsia Tylko wyprasuj tą budke:P
No własnie też mnie wkurza, że taka wygnieciona
no ale w paczce nie dało rady inaczej 
Z drugiej strony jak będę ją składać to i tak się pogniecie... kurcze.. to się prasuje?
-
iwonka1077 wrote:Fasia fura super
ladny ten beż jest 
a czy fotelik jest bez daszka????czy nie zaczepiłas????
No właśnie kuźwa nie wiem gdzie on jest ... muszę zerknąć na aukcję czy miał być z daszkiem. Nigdzie go nie widzę...
Napisali, że jest w zestawie więc gdzieś musi być. Mąż później poszuka. Jak nie to będę do nich pisać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 15:09