Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka, pewnie kwestia materiału ale Mary pisała, ze u niej się wyprostował
a jak nie to baje taki pognieciony

On nie wisi, na nim połozone jest oparcie spacerówki. Nie wiem czy dobrze tłumaczę i czy o to chodzi
-
Ida u Ciebie też widać, że urośliście

Z tym listewkami to pojechałaś, nawet w okularach nie zauważyłam ich braku
MF dobrze, że w domku już jesteś, dopiero na koniec cię zbadali, śmieszne, ale dobrze, że wszystko idealnie (poza spojeniem).
Ida lubi tę wiadomość
-
Ja również melduję się po wizycie.
lekarz pobrał mi wymaz, wynik ma być w poniedziałek i jeśli wszystko jest ok to zakładamy krążek. Jego zdaniem też się trochę skróciła ta szyjka więc nie ma co ryzykować. No trudno no... Do poniedziałku mam dużo leżeć i odpoczywać.
Ewelcia, mimka84, iwonka1077, Fasia, Ida, Bambi85, Ulka84, lysinka, misia83, Gosha, Rudzia, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Ida, faktycznie te listwy, a raczej ich brak bardzo rzucają się w oczy.
Można nawet nie zauważyć, że jesteś w ciąży.
Duzi brzusio.
Dobra, pójdę już sobie, ale jestem PEWNA, że jak tu wrócę, to nie odkopię już tego postu.
Ida, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wózek extra
Pozytywnie zazdroszczę Wam takiej możliwości wybierania, choć u mnie pewnie byłoby jak u Amy czyli w rezultacie nie mogłabym się na nic zdecydować i pozostałaby taczka 
MartaAlvi może to i dobrze. Położą Cię na chwilę na pessar i będziesz spokojniejsza że za wcześnie nie urodzisz
Skoro dzisiaj rewia brzuszkowa to pora też na nas
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eebad65b415.jpg
110 cm w pępku czyli jakieś +25cm od początku ciąży i 66,6kg czyli +6,6kg. Apropo brzucha stoję wczoraj przed lustem i oglądam swoje rozstępy a mój M: "O matko jakie brzuszysko!" - nie ma to jak miły komplement
mimka84, iwonka1077, sylvia007, MartaAlvi, Fasia, Aguś86, Ida, Bambi85, lysinka, misia83, Robotka1, Gosha, liloe, Rudzia, Krysti, weronika86, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Fasiu, tak pessar mi założy. Jeden dzień będę musiała poodpoczywać w domku a potem już normalnie można funkcjonować. W sumie to dobrze, bo leżenia bym chyba nie zniosła za cholerę

Ewelcia piękna piłeczka!
mimka84, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
A mnie ciagnie i boli w podbrzuszu jak brzuszek sie konczy ale tylko po prawej stronie, nie wiem moze dlatego ze tam sie synek uklada??????????mam nadzieje ze to normalne bo jak dluzej pochodze to tak mam.....
-
Ewelcia wrote:110 cm w pępku czyli jakieś +25cm od początku ciąży i 66,6kg czyli +6,6kg. Apropo brzucha stoję wczoraj przed lustem i oglądam swoje rozstępy a mój M: "O matko jakie brzuszysko!" - nie ma to jak miły komplement

Świetny ma kształt Twój brzuch. Jakby wystrzelił do przodu.
A mężem się nie przejmuj. Mój złapał mnie ostatnio za pośladki i mówi "dzisiaj mamy tłusty czwartek, dawaj pączki"
buhahaha oczywiście dostał w czapę!
Aguś86, Bambi85, lysinka, Ewelcia, mimka84, misia83, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ja nie piore! Stoi u taty i sie wysmierdzaadk_1989 wrote:A tak odnośnie pogniecionej budki... Pierzecie poszycia wózków przed użyciem? znaczy się, że teraz? Bo chyba bez sensu...

Sylvia mam takie same odczucia! Wszystkie wozki sa podobne! Dobrze ze sie zakochalamw kolorze i w sumie decyzje podjelam baaardzo szybko
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny urodze zaraz. Szyjka mnie boli tak strasznie jakby mi tam jeż wlazł i spacerował. I kość łonowa boli jak cholera. Do tego mała się strasznie mocno rusza a ja każdy jej ruch czuje w szyjce. Jak mi cholera nie przejdzie to jadę do szpitala.