Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoho zaczynam strzelać z dubeltówki

Która dzisiaj pisała o tym mięsku ze śliwką? Narobiłaś mi kobieto smaka i sobie miejsca znaleźć nie mogę. Co to za firma? i gdzie to znajdę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:40
Ida lubi tę wiadomość
-
taaa studiaaaa sie piło, ojjjjjjj stare dobre czasyIda wrote:O, na wódkę to i ja się piszę
Szczerze mówiąc mi - starej migreniczce zawsze lepiej ona wchodzi niż driny, wino, a szczególnie piwo (ble). Później też w miarę się czuję, choć zazwyczaj ile bym nie wypiła, to jest źle na drugi dzień.
A pomyśleć, że na studiach się mieszało, jak w garnku wszystko
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:02
hwesta, shimmer_lip, Bambi85, sylvia007, Rudzia, CzaryMary, Amy_, iwonka1077, MartaAlvi, mf, Krysti, lysinka, Justinka, Agusiek89, Gosha, KasiaKwiatek, liloe, Ewelcia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, nie, nie. Odciągamy, mrozimy, następnego dnia wylewamy z mleczarniiwonka1077 wrote:jeszcze najpierw musisz przestac karmic piersia czyli tak minimum za7 miesiecy hehe

Koleżanka testowała na sobie i pamiętam tą jej pierwszą imprezę
po 3 dryniach rzygała ale dawno jej nie widziałam takiej szczęśliwej
hwesta, CzaryMary, Fasia, Bambi85, iwonka1077, adk_1989, MartaAlvi, lysinka, Agusiek89, KasiaKwiatek, Gosha, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam sie z Ida co do terminow ciazy, dziecko donoszone do 39,40 tygodnia jest bardziej rozwiniete przez co wydaje mi sie, ze jest mniej problemow. Wiadomo, ze sa dziewczyny ktore nie moga donosic do terminu, ale zeby tak bardzo chciec urodzic w 36 czy 37 tygodniu
? Eee ja wole poczekac chociaz juz mam dosc słonikowego wygladu 
Amy 2,5 kg to juz fajna waga, jeszcze tydzien, dwa i Olo dobije do 3 kg
Fasia ja wczorajszego dnia nie nadrobilam, a Ty bylas u lekarza tak? Nie przepisal Ci antybiotyku? Chyba lepiej wziac antybiotyk niz łykać tyle przeciwbolowych i sie meczyc
Mary torba super i cala reszta tez, łacznie z Toba
CzaryMary, Fasia, Ida, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Czary piękny brzusio taki zgrabny

Fasiu dobrze,że już wyjaśnione z ząbkami oby pomogło ,zdrówka!
Moja pościel przyszła ale powiem szorstka jest mam nadzieje,że po praniu będzie delikatniejsza ;/
Lali- Mamo-Tato ;P http://allegro.pl/mamo-tato-3cz-posciel-dla-dzieci-90x120-z-haft-i5010300104.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:54
CzaryMary, Fasia, Lali lubią tę wiadomość
-
Lali, tak byłam wczoraj u lekarza bo mnie choróbsko dopadło. Zawalony nos, kaszel męczący od którego boli mnie brzuch, bo się cały spina .. ból gardła i co najgorsze przeokropny ból dziąseł i zębów, który budzi mnie w nocy. Nie brałam nigdy przeciwbólowych a teraz nie daję rady bez .. Dzisiaj byłam u dentysty spytać czy to nie jest jakieś zapalenie czy cuś ale powiedziała, że nie. Mam płukać szałwią i stosować jakiż żel na dziąsła.. Internista nie chciał mi dawać antybiotyku, powiedział że jak katar zmieni kolor to wtedy.. Niestety aby się do niego dostać muszę czekać tydzień .. wczoraj wbiłam się na pałę
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Angela jak tam u Was?Jak Martynka?
U nas, dziś załatwiliśmy akt urodzenia - Martynka jest już prawnym obywatelem.
Ja i moja dojarnia mam problem prawa pierś ogarnięta jest, z lewa piersią tak jak przepuszczałam będę miała problemy - nie wiem czy jest to zwiazanę z tym że kiedyś miałam wycinanego włókniaka przy sutku ;/ ale pokarm leci trochę słabiej i pierś robi się czerwona boje się żeby stan zapalny się nie zrobił. Robię okłady, dziś kupię kapustę i będę z nią walczyć. Co do pobudzenia laktacji po CC naprawdę polecam prenatal femaltiker - pycha jest i ładnie mi rozbujał laktacje.
Co do Martynki, mała jeszcze nie zrobiła smółki więc jelita nie działają jeszcze jak powinny i powoli zaczną w tym kierunku coś robić. Ale za to dziś lekarz powiedział że miała robiony rentgen płuc i dziś o 13(czyli jak wyszliśmy) ma mieć odłączony respirator bo go wydaje się że go nie potrzebuje. Więc o 17 się dowiemy co dalej. Może na dniach zaczniemy ją kangurowa - marze o tym. Jest z dnia na dzień lepiej. Najważniejsze że nie idziemy to tyłu.
Fasia, Ida, adk_1989, Bambi85, MartaAlvi, Robotka1, Ulka84, lysinka, Justinka, Agusiek89, mila79, Gosha, KasiaKwiatek, liloe, Nadzieja84, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
A ja pytanie mam :
1. Czy dziecko w łożeczku potrzebuje poduszki czy ma spać bez ? jeśli tak to jak dlugo?
2. Czy do wózka potrzebna jest poduszka ? Jeśli tak to jaka - płaska? czy te motylki (angel wings) ? Pokazałam je własnie małżowi i się zajarał jakie to fajne
Z góry dziękuję
-
na pocztaku nie potrzeba ani w lozeczku ani w wozku a reszte zycie zweryfikuje czy bedziesz dawala ta podusie czy tez nieFasia wrote:A ja pytanie mam :
1. Czy dziecko w łożeczku potrzebuje poduszki czy ma spać bez ? jeśli tak to jak dlugo?
2. Czy do wózka potrzebna jest poduszka ? Jeśli tak to jaka - płaska? czy te motylki (angel wings) ? Pokazałam je własnie małżowi i się zajarał jakie to fajne
Z góry dziękuję

ja na początku nie dawałam a pozniej taka plaska praktycznie, bo latała jej głowka w wozku i dlatego wiec moze te angel wing czy jak to sie tam nazywa
Fasia lubi tę wiadomość
-
Iwonka ja w mniejsza walizkę na kółkach.
Fasia nie potrzebuje poduszki. Ten klin wystarczy. Zresztą chyba go zamówiłaś
A ma spać bez poduszki najdłużej jak się da. Zuzia dostała płaski jasiek po 2 urodzinach
Fasia lubi tę wiadomość