Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To tak jak u mnieiwonka1077 wrote:Mary ogarnelas tam juz???? dawaj focie brzuchola i torby od męża , też bym chciała taka niespodziankę u mnie niespodzianka od męża to kwiaty od okazji na dodatek

ale chociaż tu trochę oczy napasę tym co dostajecie od mężów
iwonka1077, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:00
iwonka1077, lysinka, Anka1501, hwesta, Rudzia, Fasia, Eweliśka, Ida, sylvia007, Bambi85, malinka1984, MartaAlvi, Aguś86, Amy_, Lali, Militta110816, natt, Gosha, Krysti, Robotka1, Justinka, Agusiek89, KasiaKwiatek, liloe, Ewelcia, haneczka, misia83 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Mary ogarnelas tam juz???? dawaj focie brzuchola i torby od męża , też bym chciała taka niespodziankę u mnie niespodzianka od męża to kwiaty od okazji na dodatek

Nie łam się taka jest większość facetów! Ja jestem w szoku bo po raz pierwszy w życiu słysze żeby jakiś mąż żonie zakupił torebkę jako prezent niespodziankę
iwonka1077, lysinka, CzaryMary, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tam sie nie lamę jak to mówią " widziały gały co brały "adk_1989 wrote:Nie łam się taka jest większość facetów! Ja jestem w szoku bo po raz pierwszy w życiu słysze żeby jakiś mąż żonie zakupił torebkę jako prezent niespodziankę

hehe
hwesta, lysinka, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
Buahahahaha
mój to mi tylko kupuje od okazji, sam z siebie to nigdy
jak juz to coś organizuje za moimi plecami np jakiś wyjazd albo cus.. jak by mi kupił torebkę to bym go do psychiatry zaprowadzila albo sprawdziła czy mnie nie zdradza przypadkiem
hwesta, lysinka, Bambi85, Fasia, iwonka1077, Ida, Agusiek89, Gosha, liloe, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Czary Ty gupia jesteś!!! Jaka gruba dupa!!! Jak będziesz niegrzeczna to Ci kiedyś wyślę zdjęcie grubej dupy!!! Nie zajrzysz do lodówki do porodu

A torba borba zajebista
moim marzeniem jest turkusowa z takimi samymi rączkami
CzaryMary, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam
dentystka powiedziała, że to żadne zapalenie. Uff ulga. Pewnie to wina przeziębienia albo zatok - czyli jedno i to samo. Mam płukać szałwią, mocniejszą dawką niż podają na opakowaniu. Dodatkowo smarować żelem na dziąsła, takim ziołowym - wygląda jak gówno dosłownie, jest ohydny w smaku ale jak ma pomóc to będę smarować.. Ogólnie bolą ale staram sie wytrzymać bez apapu.
Muszę sie umówić na zdjęcie kamienia i na zaleczenie kilku małych ubytków. Myślicie żeby to zrobic jeszcze teraz czy poczekać aż urodzę ?
Mary syćko pikne, a brzuchol najbardziej!
Rudzia, iwonka1077, Ida, CzaryMary, lysinka, Agusiek89, Gosha, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no wiec lozyskiem sie nie przejmuje bo waga dziecka jest juz taka ze nawet jak urodze za pare dni to nic sie nie stanie

a odnosnie wod to mowil ze za wiele ich nie ma ale nadal jest to norma. Ruchy mam liczyc i tak codziennie. Wg komputerowycu obliczen mlody ma 35+4 wiec pare dni starszy ale jak wiadomo to zaden wyznacznik
lekarz mowil ze prorokiem nie jest i nie wie kiedy urodze ale do terminu nie dotrwam
noooo zobaczymy
skierowanie juz mi dal do szpitala
wiec teraz juz chyba powinnam spakowac torbe???? No way
maz mnie juz ponagla 
A co do wozka to moj juz postanowil ma byc xlander x move. jedziemy obczaic jak wygladaja foteliki na nich bo w jednym sklepie nie bylo recaro i wpielismy tylko maxi cosi w drugim byl recaro ale nie bylo adapterow i przykladalismy oba do xlandera i maxicosi cabriofiX i privie i dziecko lezy doklaxnie pod tym samym katem. Jedziemy jeszcze do smyka zeby zobaczyc jak na adapterach to wyglada
Rudzia, CzaryMary, iwonka1077, Fasia, Gosha, Agusiek89, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
To mój by pewnie i chciał kupować tylko za bardzo nie ma za coiwonka1077 wrote:ja tam sie nie lamę jak to mówią " widziały gały co brały "
hehe
śmieje się do niego czasem, ze trzeba było najpierw wyrwać jakiegoś bogatego 90latka
a potem wyjść za mąż z miłości
CzaryMary, Anka1501, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Wróciłam
dentystka powiedziała, że to żadne zapalenie. Uff ulga. Pewnie to wina przeziębienia albo zatok - czyli jedno i to samo. Mam płukać szałwią, mocniejszą dawką niż podają na opakowaniu. Dodatkowo smarować żelem na dziąsła, takim ziołowym - wygląda jak gówno dosłownie, jest ohydny w smaku ale jak ma pomóc to będę smarować.. Ogólnie bolą ale staram sie wytrzymać bez apapu.
Muszę sie umówić na zdjęcie kamienia i na zaleczenie kilku małych ubytków. Myślicie żeby to zrobic jeszcze teraz czy poczekać aż urodzę ?
Mary syćko pikne, a brzuchol najbardziej!
Nooo super że się dostałaś do tego dentysty. Zel to pewnie sachol?? Ja bym z tym ubytkami poszła teraz i od razu rozprawiła się z problemem.
Dziękuję dziewczyny za miłe komentarze
Ale ale żeby nie było że mój mąż jakiś nienormalny!!
Ja mu z tą torbą dupę trułam przez około miesiąc!! Chłopak nie wytrzymał i kupił
ale byłam przekonana że zrobi to dopiero na koniec maja - na moje urodziny:) tak wiec wiecie wszystko gra i buczy
lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
kochana ja mojemu to drukowanymi literami na lodowce musialabym napisac a i takk by cos podpytal niespodzianki napewno by nie bylohwesta wrote:Haha, ja mojemu podsylam na maila linki co bym chciala i czesto mi kupuje po jakims czasie to

Anka1501, shimmer_lip lubią tę wiadomość