Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mary brzuszek zgrabny, a dupa wcale nie jest duża

Torebka śliczna. Mój mąż jak oglądam torebki to tylko wzdycha i się pyta po co mi kolejna, wiec raczej na taki prezent liczyć nie mogę
Amy pakuj się, pakuj. Możesz partiami, nie wszystko jednego dnia
Powidzenia w wyborze i kupnie wózka 
Aa i Anka dobrze, że już w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:23
Anka1501, iwonka1077, CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Poki przeplywy i wody w normie to okej. Ale przez to ze wod jakos specjalnie wiele nie ma (ale mimo wszystko NORMA) to lekarz nie przewiduje dotrwania do terminu. Ale jak juz pisalam to nic bo juz wage osiagnal wiec luz. mam lezec i czekacFasia wrote:Amy gratuluję, że Olo już taki zacny Królewicz
niech jeszcze chwilę tam posiedzi,a łożysko mam nadzieję, że nie powoduje żadnych negatywnych skutków..
nie czuje zeby sie mial wczesniej urodzic
iwonka1077, Ida, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a juz myslalam ze masz cudo nie mezaCzaryMary wrote:Nooo super że się dostałaś do tego dentysty. Zel to pewnie sachol?? Ja bym z tym ubytkami poszła teraz i od razu rozprawiła się z problemem.
Dziękuję dziewczyny za miłe komentarze
Ale ale żeby nie było że mój mąż jakiś nienormalny!!
Ja mu z tą torbą dupę trułam przez około miesiąc!! Chłopak nie wytrzymał i kupił
ale byłam przekonana że zrobi to dopiero na koniec maja - na moje urodziny:) tak wiec wiecie wszystko gra i buczy 

hehe czyli ok nie mamy powodów dziewczyny do narzekań..
:P:P
Anka1501, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Mary to stawia sprawę w zupełnie innym świetle

no no
teraz przez kilka lat bedzie mówił, że mi niespodziankę zrobił i torbę kupił

dziewczyny weźcie, jeszcze się nie rozpakowujemy! No way! na jakąś wódkę jeszcze musimy się przecież umówić.
Anka1501, shimmer_lip, iwonka1077, Ida, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
no ja juz bym jednak proponowala zaczac powoli kompletowac co do torby i poprac chociaz ciuszki co do szpitala dla OlkaAmy_ wrote:Poki przeplywy i wody w normie to okej. Ale przez to ze wod jakos specjalnie wiele nie ma (ale mimo wszystko NORMA) to lekarz nie przewiduje dotrwania do terminu. Ale jak juz pisalam to nic bo juz wage osiagnal wiec luz. mam lezec i czekac
nie czuje zeby sie mial wczesniej urodzic 
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Od tej wagi uznają ze dziecko jest donoszone o ile oczywiście nie ma innych problemówhwesta wrote:a waga 2500 to jest jakas graniczna?
bo ja nie wiem o co chodzi a juz gdzies wpadlam na to,ze dziecko ma 2500 i jak sie urodzi to juz ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:27
Amy_, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie martwi to, ze przestaje miec ochote na obalenie butli wina ktore tak kocham i nigdy nie gardzilam. A okazalo sie, ze mozna zyc bez alkoholu
Tylko co to za zycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:30
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Taaak na wódkę!!! ślinianki mi intensywnie zaczęły pracowaćCzaryMary wrote:no no
teraz przez kilka lat bedzie mówił, że mi niespodziankę zrobił i torbę kupił

dziewczyny weźcie, jeszcze się nie rozpakowujemy! No way! na jakąś wódkę jeszcze musimy się przecież umówić.
kupuję sobie bezalkoholowe mohito ale to nie to samo
już z moim jestem umówiona że pierwsza impreza u znajomych po Baśce jest moja
znaczy ja piję on jest kierowcą! w końcu!
CzaryMary, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Mary ten żel to Mucosit. Ziołowy. Wygląda jak kupa i smakuje pewnie podobnie

Weszłam do gabinetu i zaczęłam od razu od tego, że jestem w 8 miesiącu ciąży, że okropnie bolą mnie dziąsła i zęby i czy mogłaby sprawdzić czy nie zrobiło się jakieś zapalenie
kiwnęła tylko głową, że tak i że mam czekać. Szybko poszło 
Amy no ja mam nadzieję, że jeszcze chwile poczekasz z rodzeniem
A mimo wszystko torbę spakuj. Tak na wszelki niewielki. Po co później robić to w biegu? Niech leży i czeka nawet miesiąc 
To skoro mówicie, że teraz to trzeba będzie się wybrać do zębologa.. Ehh.. kolejna kasa.. no ale trudno, na to akurat mniej szkoda bo to mega ważne
Amy_, Agusiek89, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Taaak na wódkę!!! ślinianki mi intensywnie zaczęły pracować
buhahaha ja sobie do szpitala zamówiłam następujący zestaw: tatar i whisky z wodą gazowaną, lodem i cytryną
KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeszcze najpierw musisz przestac karmic piersia czyli tak minimum za7 miesiecy heheshimmer_lip wrote:Taaak na wódkę!!! ślinianki mi intensywnie zaczęły pracować
shimmer_lip lubi tę wiadomość

śmieję się tylko