X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mandarynki bym tylko jadła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja to bym chciala cala reke sobie wytatuowac ale nie mam na tyle odwagi ;) boje sie ze bym potem tego zalowala :) wiec bez kombinacji .. :)
    Moj brat ma całe ręce:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A ja pomarancze :D
    A juz wiesz co bedziesz miec mówią ze jak się ej cytrusów to na dziewczynkę:D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja to bym chciala cala reke sobie wytatuowac ale nie mam na tyle odwagi ;) boje sie ze bym potem tego zalowala :) wiec bez kombinacji .. :)

No właśnie - decyzja musi być MEGA przemyślana, bo później są problemy z usunięciem.

Rudzia lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Chciala bym miec coreczke :)
    Ja tez::

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja również mam tatuaż ;) na plecach i bardzo go lubię, też mam ochotę na taki z datami urodzin moich dzieciaków,ale muszę przemyśleć jak ma wyglądać.
    udało mi się podnieść z wyrka :D byliśmy z K u znajomych na kawce i ciachu, a potem pojechaliśmy...na kebaba hihi bardzo zdrowo...ale takie coś rzadko więc traktuję jako tak zachciankę.
    do pomidorów się nie zabrałam, ale jeszcze dużo dnia zostało :D zrobię ten przecier na zimę w końcu :D
    jeszcze tylko 12 dni do usg...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 17:29

Krysti lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida nie lubisz więc nie masz, a my lubimy i mamy :) na całe Boże szczęście każdy z nas jest inny i dzięki temu świat jest taki ciekawy :)

Tatuaż, przynajmniej dla mnie, jest bardzo intymną częścią i bardzo ważną. Znaczy dla mnie bardzo wiele to co mam "napisane" na ciele :)

Rudzia, KasiaKwiatek, Krysti, Ida lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie zrobiłam tatuaż na plecach (w wieku 15 lat) i dzisiaj chętnie go usunę :) Owszem podobają mi się ale takie mega duże, najlepiej całe plecy i rękawy też fajne, ale całość musi współgrać z osobą :) Sama bym sobie nie zrobiła po raz kolejny, bo ich nie potrzebuję :) ale np mąż mógłby się wytatuować :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 17:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja swój robiłam m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:07

• Fasia Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy dlatego własnie uważam, że tatuaże są dla dorosłych, dojrzałych ludzi. Nie obrażając Ciebie ale jak widać nastoletni wybryk teraz już nie jest taki fajny :)
    No i ja lubię dyskretne i subtelne tatuaże. Owszem rękawy czy jakieś wielkie motywy na plecach bardzo mi się podobają ale nie u mnie :) mąż może się cały wydziarać :D

Kasia ja swój robiłam w wieku 26 lat, myślałam żeby go zrobić kilka lat wstecz aż w końcu mąż zrobił mi prezent na Święta i oto jest :)

KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój je

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy dlatego własnie uważam, że tatuaże są dla dorosłych, dojrzałych ludzi. Nie obrażając Ciebie ale jak widać nastoletni wybryk teraz już nie jest taki fajny :)
    No i ja lubię dyskretne i subtelne tatuaże. Owszem rękawy czy jakieś wielkie motywy na plecach bardzo mi się podobają ale nie u mnie :) mąż może się cały wydziarać :D

Kasia ja swój robiłam w wieku 26 lat, myślałam żeby go zrobić kilka lat wstecz aż w końcu mąż zrobił mi prezent na Święta i oto jest :)

Nie obraziłaś mnie, jestem tego samego zdania :) Dla mnie to był kaprys jedynaczki :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ten co mam na brzuchu usuwam po porodzie bardzo mały jest i niechce go miec ;) a propo tatuaży moj to się nie zgodzi bym coś robiła z ciałem więc odpuszcze mamy na nadgarstku swoje imionkach wystarczy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 18:03

• misia83 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:05

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja ten co mam na brzuchu usuwam po porodzie bardzo mały jest i niechce go miec ;) a propo tatuaży moj to się nie zgodzi bym coś robiła z ciałem więc odpuszcze mamy na nadgarstku swoje imionkach wystarczy :)

Dla mnie jedynym tatuażem jakiego nigdy bym sobie nie zrobiłam to imię mojego męża. Nie obrażając nikogo. Imiona dzieci, rodziców mogę ale nigdy męża. Kocham Go ponad życie, jest dla mnie wszystkim, najważniejszą osobą na świecie natomiast nie wiem co przyniesie czas (nie zakładam, że się rozstaniemy), różne rzeczy w życiu się zdarzają i wtedy co? będę usuwać czy szukać drugiego faceta z takim samym imieniem? :D na szczęście męża podejście do tego tematu jest takie samo :D

Rudzia, KasiaKwiatek, Angela89, Ida lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Też mam mały tatuaż, na łopatce. Czasami o nim zapominam:p. Więcej tatu nie potrzebuję, gdyby nie bolało to ten bym może usunęła. A u mojego męża nie wyobrażam sobie tatuażu. Jestem ciekawa jak po ciąży będzie wyglądała dziurka po kolczyku. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle i kolczyk będzie mógł wrócić na swoje miejsce. Dziwnie tak bez niego :/

Ja swój mam na obojczyku z lewej strony nad sercem, za każdym razem jak spoglądam w lustro to go widzę. Między innymi dlatego chciałam aby był tu gdzie jest. I wbrew pozorom nic nie bolało. I to mówi ta która mdleje za każdym razem jak mam pobieraną krew :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dla mnie jedynym tatuażem jakiego nigdy bym sobie nie zrobiłam to imię mojego męża. Nie obrażając nikogo. Imiona dzieci, rodziców mogę ale nigdy męża. Kocham Go ponad życie, jest dla mnie wszystkim, najważniejszą osobą na świecie natomiast nie wiem co przyniesie czas (nie zakładam, że się rozstaniemy), różne rzeczy w życiu się zdarzają i wtedy co? będę usuwać czy szukać drugiego faceta z takim samym imieniem? :D na szczęście męża podejście do tego tematu jest takie samo :D
    Ja mam mojego bo bardzo go kocham a on ma moje i jesteśmy bardzo szczęśliwi :) i raczej nie zamieniła bym go na kogoś innego a on tez ,poza tym żyjemy w miłości i w uczciwym związku jesteśmy :)budujem dom będziemy miec dziecko mamy wspólne pieniądze :) A jeżeli kobieta jest w związku małżeńskim to powinna wiedzieć co robi ,a nie pozniej rozpierdolic to co piękne , moj facet to prawdziwy dzentelmen iswietnie się dogadujemy bez siebie nie widzimy życia więc nie widze problemu żeby sobie jego imię nosić na nadgarstku .Kazdy ma swoje zdanie i wie co robi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 06:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak ma być, każdy ma swoje przesłanki, powody i pomysły i albo chce sobie zrobić tatuaż albo jest zdecydowanym ich przeciwnikiem :)
    w moim życiu były cudowne ale i kiepskie chwile, tego się przewidzieć nie da...no po prostu życie, ale trzeba się z niego cieszyć tak czy inaczej, iść z podniesioną głową i pozytywnie patrzeć w przyszłość :)

Krysti lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Kasiu - w życiu czasem zdarzają się kiepskie chwile, których nie możemy przewidzieć i to, że teraz jest jak jest nie oznacza, że zawsze tak będzie. Ot, realistyczne podejście :)

Dobranoc dziewczyny! Śpijcie słodko z brzuszkami :)))

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Ale miałam wczoraj pracowity dzień, pół dnia byłam na grzybach, później do 2 w nocy obierałam te gąski, ale rośnie ich naprawdę sporo ;) Za to dziś padam z niewyspania, ale jak się położę to nie mogę spać ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ