Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejka
Ja od kilku dni tak mam, śpiączka przeszła, teraz odwrotnie, zasypiam po północy budzę się po 7-ej.
Dobrze, że weekend i można poleżeć sobie a nie sprint do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 09:27
lunia79 lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki jak samopoczucie?
Mnie dzisiaj się śniło , że kupowałam ciasto i chłopak co mi je kroił był tak ślamazarny że zajmowało mu top ze 45 min. Czułam jak zaciskam zęby ze złości, jak się obudziłam w nocy byłam taka wściekła , że lepiej wtedy do mnie nie podchodzić.
Pogoda u mnie ładna może na spacer pójde z młodym , bo ucho już nie boli a szkoda mi go tyle trzymać w domu. Jutro kontrola u lekarza i pójdzie do szkoły we wtorek. Jupiiii
Mąż też we wtorek do pracy i zostanę sama w domku chyba , że teściowa przyjedzie.....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ida,a bierzesz jakieś probiotyki na jelita? Jeśli tak to jakie nam kupic?
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Witam wszystkie Mamusie:)
Prośba do Krysti o przepis na lasagne z kurczakiem:) dziekuje z góry:)
Milego dnia:)przepis Piersi z kurczaka 2/3 wystarczą Sos pomidorowy do lazani mozna kupic w biedronce albo innym sklepie . Biala baza sos do lazani biały tez kupic mozna w sklepie . Makaron prostokątny do lazani Papryka czerwona ,zolta , Piersi z kurczaka kroje w kostke i wrzucam na patelnie zeby się poddusily ,potem wrzucam papryke i smaze razem z kurczakiem dodaje sos pomidorowy chwile mieszam i wrzucam jedną polowe do brytwanki zakrywam makaronem posypuje serem zóltym i drugą czesc z patelni wrzucam na makaron ser i znow ukladam makaronik i zalewam bialym sosikiem i po sosie na koniec sypie sera zóltego duzo i wkladam tak na 2 godz na 170 stopni do piekarnika
oczywiscie ty mozesz sobie dodac wiecej warzyw brokuly co tam się chce
pozdrawiam cieplo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 12:18
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Aaaa obcięłam moje dlugie wloski ! Nie moglam juz zniesc tego ze sie kołtunią i strasznie wypadaja! Odrosna
pewnie jak się czulaś nie komfortowo to lepiej sciąć ja tez scielam sporo moich wlosów
i az mi lzej jest :)a do grudnia będe miec naturalny kolor wlosów i nie chce farbowac ewentualnie bym nalozyla dwie bazy kolorów ciemny blond z capucino jasnym kolorkiem :)mi jasny blond wlosy zniszczył i nic nie ratuje jak tylko do swojego koloru zejsc malo zostalo bo 5 cm i juz mam swoje:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 12:53
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Dziewczyny,czy boryka się któraś z Was z lekkim rozwolnieniem? Nie mam zaparc,za to luźna kupke... i zgaga mnie wieczorem dopadla,co na zgage?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 13:09
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Witajcie. My dziś siedzimy u moich rodziców czyli na obiadek domowy rosołek z własnoręcznie robionymi kluseczkami i drugie danie mniam mniam
czas z rodziną spedzac tez bym chciala ,ale niestety ja swoją na poczatku grudnia zobaczę caly grudzien po za domem bedziemy
miesiąc holideya
milego spedzania czasu w gronie rodzinym Malinka
-
A ją się witam po wczorajszej wizycie na SOR. niestety dopadł mnie silny ból brzucha z którym nie mogłam sobie poradzić przez 6 godzin. Chcieli mnie zostawic ale odmówilam bo usg nie wykazało nic złego z dzidziusiem a pozatym nie miałam co z córka zrobić. Dostalam zastrzyk rozkurczowy i pyralgine w kroplowce. Nie słyszałam żeby w ciąży pyralgine podawano no ale ok.
Wróciłam do domu nadal Z bolacym brzuchem. Dziś jest lepiej ale nie idealnie. W razie czego mam wrócić na SOR. Jutro mam wizytę to porozmawiam z lekarzem i ewentualnie położę się na obserwacje. Dziś nie miałam siły obiadu zrobić. Zjedliśmy z moimi rodzicami w restauracji a teraz pijemy kawę na ogrodzie. Miłej niedzieli wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 15:12
-
nick nieaktualny2500 na luzie !u mnie to z 5 tys bedzie bo wozek drogi tak licze ale jeszcze komoda dla dzidzi ah bedzie gdzieś kolo 6 tys tak na pstryk palca .zaczne juz chyba liste szykowac co bedzie mi potrzebne bo nie ogarne tematu pózniej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 17:45
-
nick nieaktualnymoje Drogie wszystko zależy od tego co musicie kupić i jaki cenowo przedział wybieracie...
łóżeczko,materac, pościel,kocyk,przewijak,wanienka,wózek,fotelika samochodowy,leżaczek do siedzenia w domku,ubranka,pieluchy jednorazowe i tetrowe, no sporo tego...oczywiście jest jeszcze mnóstwo gadżetów, które albo się kupi albo nie, wcale nie są konieczne, plus oczywiście elektryka jeśli coś będzie nie tak z karmieniem piersią: laktator, podgrzewacz do butelek, wyparzacz, butelki, smoczki, mleko...
oj trudno określić, ale myślę, że przy rozsądnych zakupach na początek to co musimy mieć to 1500zł bez wózkaIda lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja już w domku. w Kazimierzu było super spacerowaliśmy z mężem po bulwarze wiślańskim, później po rynku zjedliśmy super obiadek, piliśmy pyszną kawkę. Poszliśmy spać ok. 24 a ja punkt 5 rano obudziłam się i już zasnąć nie mogłam. co do wyprawki, jeżeli się niczego nie ma to ja myślę, że taka bez wypasu, ale i bez skrajnych oszczędności to tak 2,5-3 tyś. Straszne jest to, że dla dzieci wszystko jest takie drogie, ale wiadomo firmy bazują na tym, że zazwyczaj ludzie wolą zrezygnować z czegoś dla siebi na rzecz czegoś dla dziecka. Ja zacznę jakieś gadżety kupować tak po 20 tc, ale z ubrankami poczekam do zimowych wyprzedaży, bo można sporo zaoszczędzić.