X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w czwartek zobacze na usg jak to tam będzie wdl usg teraz:)mi się z 11 kwietnia na 6 kwietnia przesunelo :)oby w marcu gdzie czlowiek się nie rozpakowal wczesniej gdzies pod koniec marca:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 22:37

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mibardziej może się przesunąć z 9 na okolice połowy kwietnia,nie chce w marcu:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym nie chciala w marcu ;)ale ja z 13 marca i fajnie by bylo miec dziecko z tego samego miesiaca co ja:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 22:57

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem z grudnia, więc może drugie będzie na grudzien ha ha:) moje rodzenstwo za to ma wszystkie dzieci z grudnia i to z mojej daty albo 1-2 dni plus minus!

Krysti lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    póki co ogarniam wyprawkę, łóżeczko mamy, a nad wózkiem zastanawiamy się Tako Warrior Piratz

Krysti, Militta110816 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az zobacze co to za wózio :) u mnie w rodzince brat z grudnia :))piszesz liste czy juz kupujesz ;) ja liste będe robic dopiero co mi bedzie potrzebne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 23:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaB /no ładne te wózki są i nawet cena spoko jest ,mi się podoba bardzo taki typ wózka tez:)ja bym taki kupila moj to chce inny kupic .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 23:23

• misia83 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj KasiaB:)

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już przetestowałam ten wózek bo moja siostra go ma super!liste już mam siostra mi też dała swoją, która krąży po wszystkich mamach wsród znajomych a dużo ich:) hej misia83:))

Krysti lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pare rzeczy już mam: łóżeczko,kołderke i podusie, obcinaczki, nożyczki, szczoteczkę do włosów,tak jak coś mi się spodoba i w dobrej cenie to kupie:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zaczne powolutku skladać rzeczy dla dzidzi ,jednak to chyba lzej im wczesniej się usklada bo tak za jednym zamachem po sklepach latać i kupowac to nie dla mnie .

malinka1984 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    KasiaKwiatek i KasiaB - ja też Wasza imienniczka :)))
    i ja!! i ja:D

KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee, ja absolutni nic nie kupuję jeszcze. Moim zdaniem jest zdecydowanie za wcześniej. Być może zacznę koło 20tyg. a takie prawdziwe szykowanie to po nowym roku zaczniemy od remontu pokoju dla berbecia.

Krysti, Ida lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczyny:)
    Witam KASIEB:D

dziś czuję się już dobrze, powiem wam że druga ciąża mnie wręcz zadziwia. przy córce po terminie zapieprzałam busem 30km na egzamin!!! a do busa musiałąm sobie dojść 3km!! a teraz? nie do pomyślenia.

wiecie co? wkurzyłam się na pogotowie ratunkowe, jakiś ogólny mi na dole dwa razy brzuch dotknął i od razu mnie na oddział zapisał! ja idę na ginekologię na konsultację a oni "a przecież pani ma skierowanie do szpitala?!" ja mówię że przyszłam na konsultację a nie do szpitala. mówię że jak po konsultacji będzie potrzeba to oczywiście zostanę ale tak na ślepo nie ma mowy.
    wpisali mi w wypis błąd żywieniowy i z wykrzyknikami napisali że odmówiłam hospitalizacji.
    ufff dobrze że dziś mam wizytę to pogadam z lekarzem, jak będzie chciał mnie położyć to pójdę na te kilka dni, bo dziś czuję się znacznie lepiej, wczoraj było jeszcze średnio ale dziś już okej.
    najbardziej się bałam że z dzieckiem może być cos nie tak albo że umarło i stąd te bóle.
    na szczęście usg pokazało że szyjka prawie 4cm, maluch skakał serce biło:)

ja w sobotę do południa byłam na zakupach i przy okazji wdepnęłam do wózkowego:)
    jeju ile ślicznych wózeczków:) był też jeden z moich typów:) fajnyyyy:D ale muszę poszukać jeszcze drugiego żeby mieć porównanie bo bez tego ani rusz:D

spodobał mi się jeszcze GRACO EVO XT ale ta ceeeeennnnna:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim, czesc Robotka1:) ja nie lubie wielkich i dlugich zakupow a takie znoszenie rzeczy do gniazdka cieszy przyvokazji patrze co jest, jaki wybor, gdzie, co, za ile i mozna pomyslec jeszcze. Oczywiscie kolory uniwersalne bo nie wiemy czy Miloszek czy Milenka:) ale ja nie jestem zwolenniczka rozowych od stop do glow dziewczyn i niebieskich chlopcow:)

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 na pewno lekarz powie ze ok i maluch fikolki fika:) a pogotowie i sluzba zdrowia....do nich trzeba miec zdrowie

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia to tak jak ja:) różowi mówię stop:) miałam już córkę więc mi się przejadł:P
    i też będę znosić po tej wizycie do domu powoli :) po świętach i po nowym roku grubsze rzeczy chciałabym mieć w domu już:)
    no ja też jeszcze nie wiem co będzie:)
    choc imionka wstępne są:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Kwietniówki :)
    ja też zamierzam powoli kompletować, wózek wjeżdża w tym tygodniu - mój typ to MUTSY, gondolka,spacerówka i fotelik z bazą do samochodu, po wizycie 9.10 zamierzam zaopatrzyć się w łóżeczko i pościel. W między czasie drobiazgi, pierdułki itd przy okazji innych zakupów.
    Ja również idę w stonowane kolory, żadnych róży i pstrokacizny, pościel beżowa, ciuszki spokojne, raczej w zielenie, beże, szarości.
    Piękne słonko dzisiaj tylko czemu tak chłodno??? :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:59

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hih Kasia a jaki model tego mutsy?:)
    na allegro zamawiałaś czy jak??:)
    Rudzia wrzuć do pamiętnika potem zdjęcia jak prowadzisz:) ciuszków off corse:)

no u mnie jak bedzie córa to też tam jakiś rózowy dodateczek będzie:) ale całego rózu na dziecku nie zniosę:)
    też stawiam na beże:) popiele, pastele ogólnie:)

Rudzia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ