X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w czwartek zobacze na usg jak to tam będzie wdl usg teraz:)mi się z 11 kwietnia na 6 kwietnia przesunelo :)oby w marcu gdzie czlowiek się nie rozpakowal wczesniej gdzies pod koniec marca:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 22:37

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mibardziej może się przesunąć z 9 na okolice połowy kwietnia,nie chce w marcu:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez bym nie chciala w marcu ;)ale ja z 13 marca i fajnie by bylo miec dziecko z tego samego miesiaca co ja:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 22:57

• KASIAB Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem z grudnia, więc może drugie będzie na grudzien ha ha:) moje rodzenstwo za to ma wszystkie dzieci z grudnia i to z mojej daty albo 1-2 dni plus minus!

Krysti lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    póki co ogarniam wyprawkę, łóżeczko mamy, a nad wózkiem zastanawiamy się Tako Warrior Piratz

Krysti, Militta110816 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az zobacze co to za wózio :) u mnie w rodzince brat z grudnia :))piszesz liste czy juz kupujesz ;) ja liste będe robic dopiero co mi bedzie potrzebne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 23:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaB /no ładne te wózki są i nawet cena spoko jest ,mi się podoba bardzo taki typ wózka tez:)ja bym taki kupila moj to chce inny kupic .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 23:23

• misia83 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj KasiaB:)

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już przetestowałam ten wózek bo moja siostra go ma super!liste już mam siostra mi też dała swoją, która krąży po wszystkich mamach wsród znajomych a dużo ich:) hej misia83:))

Krysti lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pare rzeczy już mam: łóżeczko,kołderke i podusie, obcinaczki, nożyczki, szczoteczkę do włosów,tak jak coś mi się spodoba i w dobrej cenie to kupie:)

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zaczne powolutku skladać rzeczy dla dzidzi ,jednak to chyba lzej im wczesniej się usklada bo tak za jednym zamachem po sklepach latać i kupowac to nie dla mnie .

malinka1984 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    KasiaKwiatek i KasiaB - ja też Wasza imienniczka :)))
    i ja!! i ja:D

KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niee, ja absolutni nic nie kupuję jeszcze. Moim zdaniem jest zdecydowanie za wcześniej. Być może zacznę koło 20tyg. a takie prawdziwe szykowanie to po nowym roku zaczniemy od remontu pokoju dla berbecia.

Krysti, Ida lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczyny:)
    Witam KASIEB:D

dziś czuję się już dobrze, powiem wam że druga ciąża mnie wręcz zadziwia. przy córce po terminie zapieprzałam busem 30km na egzamin!!! a do busa musiałąm sobie dojść 3km!! a teraz? nie do pomyślenia.

wiecie co? wkurzyłam się na pogotowie ratunkowe, jakiś ogólny mi na dole dwa razy brzuch dotknął i od razu mnie na oddział zapisał! ja idę na ginekologię na konsultację a oni "a przecież pani ma skierowanie do szpitala?!" ja mówię że przyszłam na konsultację a nie do szpitala. mówię że jak po konsultacji będzie potrzeba to oczywiście zostanę ale tak na ślepo nie ma mowy.
    wpisali mi w wypis błąd żywieniowy i z wykrzyknikami napisali że odmówiłam hospitalizacji.
    ufff dobrze że dziś mam wizytę to pogadam z lekarzem, jak będzie chciał mnie położyć to pójdę na te kilka dni, bo dziś czuję się znacznie lepiej, wczoraj było jeszcze średnio ale dziś już okej.
    najbardziej się bałam że z dzieckiem może być cos nie tak albo że umarło i stąd te bóle.
    na szczęście usg pokazało że szyjka prawie 4cm, maluch skakał serce biło:)

ja w sobotę do południa byłam na zakupach i przy okazji wdepnęłam do wózkowego:)
    jeju ile ślicznych wózeczków:) był też jeden z moich typów:) fajnyyyy:D ale muszę poszukać jeszcze drugiego żeby mieć porównanie bo bez tego ani rusz:D

spodobał mi się jeszcze GRACO EVO XT ale ta ceeeeennnnna:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszystkim, czesc Robotka1:) ja nie lubie wielkich i dlugich zakupow a takie znoszenie rzeczy do gniazdka cieszy przyvokazji patrze co jest, jaki wybor, gdzie, co, za ile i mozna pomyslec jeszcze. Oczywiscie kolory uniwersalne bo nie wiemy czy Miloszek czy Milenka:) ale ja nie jestem zwolenniczka rozowych od stop do glow dziewczyn i niebieskich chlopcow:)

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 na pewno lekarz powie ze ok i maluch fikolki fika:) a pogotowie i sluzba zdrowia....do nich trzeba miec zdrowie

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia to tak jak ja:) różowi mówię stop:) miałam już córkę więc mi się przejadł:P
    i też będę znosić po tej wizycie do domu powoli :) po świętach i po nowym roku grubsze rzeczy chciałabym mieć w domu już:)
    no ja też jeszcze nie wiem co będzie:)
    choc imionka wstępne są:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Kwietniówki :)
    ja też zamierzam powoli kompletować, wózek wjeżdża w tym tygodniu - mój typ to MUTSY, gondolka,spacerówka i fotelik z bazą do samochodu, po wizycie 9.10 zamierzam zaopatrzyć się w łóżeczko i pościel. W między czasie drobiazgi, pierdułki itd przy okazji innych zakupów.
    Ja również idę w stonowane kolory, żadnych róży i pstrokacizny, pościel beżowa, ciuszki spokojne, raczej w zielenie, beże, szarości.
    Piękne słonko dzisiaj tylko czemu tak chłodno??? :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 11:59

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hih Kasia a jaki model tego mutsy?:)
    na allegro zamawiałaś czy jak??:)
    Rudzia wrzuć do pamiętnika potem zdjęcia jak prowadzisz:) ciuszków off corse:)

no u mnie jak bedzie córa to też tam jakiś rózowy dodateczek będzie:) ale całego rózu na dziecku nie zniosę:)
    też stawiam na beże:) popiele, pastele ogólnie:)

Rudzia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: