Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez w czwartek zobacze na usg jak to tam będzie wdl usg teraz:)mi się z 11 kwietnia na 6 kwietnia przesunelo :)oby w marcu gdzie czlowiek się nie rozpakowal wczesniej gdzies pod koniec marca:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 22:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry dziewczyny:)
Witam KASIEB:D
dziś czuję się już dobrze, powiem wam że druga ciąża mnie wręcz zadziwia. przy córce po terminie zapieprzałam busem 30km na egzamin!!! a do busa musiałąm sobie dojść 3km!! a teraz? nie do pomyślenia.
wiecie co? wkurzyłam się na pogotowie ratunkowe, jakiś ogólny mi na dole dwa razy brzuch dotknął i od razu mnie na oddział zapisał! ja idę na ginekologię na konsultację a oni "a przecież pani ma skierowanie do szpitala?!" ja mówię że przyszłam na konsultację a nie do szpitala. mówię że jak po konsultacji będzie potrzeba to oczywiście zostanę ale tak na ślepo nie ma mowy.
wpisali mi w wypis błąd żywieniowy i z wykrzyknikami napisali że odmówiłam hospitalizacji.
ufff dobrze że dziś mam wizytę to pogadam z lekarzem, jak będzie chciał mnie położyć to pójdę na te kilka dni, bo dziś czuję się znacznie lepiej, wczoraj było jeszcze średnio ale dziś już okej.
najbardziej się bałam że z dzieckiem może być cos nie tak albo że umarło i stąd te bóle.
na szczęście usg pokazało że szyjka prawie 4cm, maluch skakał serce biło:)
ja w sobotę do południa byłam na zakupach i przy okazji wdepnęłam do wózkowego:)
jeju ile ślicznych wózeczków:) był też jeden z moich typów:) fajnyyyy:D ale muszę poszukać jeszcze drugiego żeby mieć porównanie bo bez tego ani rusz:D
spodobał mi się jeszcze GRACO EVO XT ale ta ceeeeennnnna:P -
Czesc wszystkim, czesc Robotka1:) ja nie lubie wielkich i dlugich zakupow a takie znoszenie rzeczy do gniazdka cieszy przyvokazji patrze co jest, jaki wybor, gdzie, co, za ile i mozna pomyslec jeszcze. Oczywiscie kolory uniwersalne bo nie wiemy czy Miloszek czy Milenka:) ale ja nie jestem zwolenniczka rozowych od stop do glow dziewczyn i niebieskich chlopcow:)
KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
KAsia to tak jak ja:) różowi mówię stop:) miałam już córkę więc mi się przejadł
i też będę znosić po tej wizycie do domu powolipo świętach i po nowym roku grubsze rzeczy chciałabym mieć w domu już
no ja też jeszcze nie wiem co będzie:)
choc imionka wstępne są -
nick nieaktualnycześć Kwietniówki
ja też zamierzam powoli kompletować, wózek wjeżdża w tym tygodniu - mój typ to MUTSY, gondolka,spacerówka i fotelik z bazą do samochodu, po wizycie 9.10 zamierzam zaopatrzyć się w łóżeczko i pościel. W między czasie drobiazgi, pierdułki itd przy okazji innych zakupów.
Ja również idę w stonowane kolory, żadnych róży i pstrokacizny, pościel beżowa, ciuszki spokojne, raczej w zielenie, beże, szarości.
Piękne słonko dzisiaj tylko czemu tak chłodno??? -
hih Kasia a jaki model tego mutsy?
na allegro zamawiałaś czy jak??
Rudzia wrzuć do pamiętnika potem zdjęcia jak prowadzisz:) ciuszków off corse:)
no u mnie jak bedzie córa to też tam jakiś rózowy dodateczek będzie:) ale całego rózu na dziecku nie zniosę
też stawiam na beże:) popiele, pastele ogólnie:)Rudzia lubi tę wiadomość