X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umnie rozowego czu niebieskiego tez wogole nie bedzie ,bo nie lubię ! Robotka to dobrze ze uciebie ok wszystko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Moje typy wózków, to te trójkołowe do biegania. Czyli zupełnie inne od Waszych :). Chcemy być z mężem być dalej aktywni nawet jak będziemy we troje. Wózek to spory wydatek więc fajnie jak będzie pasował również nam. W tym tygodniu pojedziemy pewnie obejrzeć nasze typy, ale kupować będę pewnie za 2-3 miesiące.
    Ja tez z trzema kolami chce wózek :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja głębokiego wózka nie kupuję bo dostanę od rodziny jakiś stary. I wg mnie nie ma co się szarpać na głęboki wózek bo nasze bambini wyjdą w kwietniu czyli za moment bedzie cieplutko i obstawiam, że z wózka głębokiego to będę korzystać max do sierpnia/września a potem berbeć nie będzie chciał leżeć (poprawcie mnie jeśli się mylę).
    Ja stawiam na wypasioną spacerówkę i w nią będę inwestować bo tego się dłużej używa. Jeszcze nie szukałam ale na bank będę się posiłkować tym rankingiem :)
    http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/?gclid=CL2-3afazrYCFcNQ3godpgEAog

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Najbardziej mnie martwi to, że strasznie osłabiona jestem a podjelam od września nową pracę, dyrektorka zatrudniając mnie wiedziała, że jestem w ciąży i zdecydowanie potrzebuję odpoczynku, a boję się brać zwolnienia. Idę dziś do gina, niech sprawdzi czy wszystko ok i może skierowanie na krew dostanę, bo mam skłonności do anemii i to może to. Dam znać po wizycie. O 14:40 mam :)
    Ja i tak Cię podziwiam. Ja dalej mam mdłości od samego rana do nocy. Od wczoraj jeszcze zaczęła się zgaga no i wymioty codziennie :( zaraz idę do apteki po rennie. Mam też zamiar przetestować leki dla dzieci na chorobę lokomocyjną. Może coś pomogą.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    No nie wiem co z tym bólem brzucha,nie chce wyjść na wariatke i biegać do lekarza... nie plamie,ale brzuch boli tak rozpierajaco... nie jest to mocny bol,ale ciągły... co robić?
    No skonsultuj ten ból jak cię brzusio boli ,najlepiej .

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja tez z trzema kolami chce wózek :)
    A nie boisz się że one są jakieś takie mało stabilne? W sensie tak wyglądają :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Umnie rozowego czu niebieskiego tez wogole nie bedzie ,bo nie lubię ! Robotka to dobrze ze uciebie ok wszystko :)
    Kocham niebieski :) to mój ulubiony kolor :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide prysznic wziąsc :)super się czuje plamienia przeszly:)naszczescie i ide kanapke zjesc z duzà iloscià pomidorôw bo mnie na pomidory wzielo i jem sporo ich:) salate zielonà uwielbiam ogorka wędliny nie jadam:) ;)jogurty jem tezcsporo i mleko cieple po dwa kubki rano i na noc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Kocham niebieski :) to mój ulubiony kolor :)
    Ja kocham szary :)bialy i fioletowy jasny

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, gondola i tak prawie w każdym wózku taka sama, a spacerówka to już na dłużej i tu trzeba się dobrze przyjrzeć. Niestety my jak wybieraliśmy wózek za pierewszym razem to człowiek nie wiedział na co patrzeć ;/ i wszystko wyszło w praniu.

Ehh kawe muszę wypić bo jakaś niedorobiona jestem

shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A nie boisz się że one są jakieś takie mało stabilne? W sensie tak wyglądają :)
    Ja się nie boje bo duzo znajomych ma wozki z trzema :) moj będzie dobry wózek ale i tak jak bede kupowac to zobaczę jak to z tymi trzema kolami jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i muszę się pochwalić, że mój syn w końcu robi postępy w sikaniu na nocnik! Wczoraj cały dzień ładnie wołał, tylko wieczorem już zmęczony i odpuścił sobie :P A dziś pół na pół. Zmieniłam trochę podejście i to może dlatego, w każdym bądź razie jestem dumna i czekam na pełen sukces!! :)))

Krysti, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agucha wrote:
    Dokładnie, gondola i tak prawie w każdym wózku taka sama, a spacerówka to już na dłużej i tu trzeba się dobrze przyjrzeć. Niestety my jak wybieraliśmy wózek za pierewszym razem to człowiek nie wiedział na co patrzeć ;/ i wszystko wyszło w praniu.

Ehh kawe muszę wypić bo jakaś niedorobiona jestem
    Ja tez capucino wypije:))bo jestem zaspana haha:)agucha wogole pozdrawiam dawno cię nie bylo tu :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Nie mam ppamienia ani nic takiego,a powiedzcie czy bierze się w 2 trymestrze kwas foliowy? Nie zapytalam ostatnio :)

No własnie ja myślałam, że kwas tylko I trymestr ale lekarz na wizycie mi kazał brać do 20 tygodnia :) no i nadal łykam

Krysti lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej kawy nie mogę bo mnie odrzuca :( ogólnie to już jestem ekspertem w jedzeniu tych potraw, które smakują podobnie w jedną i w drugą stronę :) banan dobry, pizza zła, kisiel dobry, kapuśniak zły itd :D

Krysti, Agucha lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agucha wrote:
    A i muszę się pochwalić, że mój syn w końcu robi postępy w sikaniu na nocnik! Wczoraj cały dzień ładnie wołał, tylko wieczorem już zmęczony i odpuścił sobie :P A dziś pół na pół. Zmieniłam trochę podejście i to może dlatego, w każdym bądź razie jestem dumna i czekam na pełen sukces!! :)))
    Superrr:))) masz chwyt ja to ciekawa jak z naszym bedzie z tym sikaniem :)mam znajomą co corce z fisher price kupila nocnik z melodyjką tez chwyt dobry mala sura non sto do nocnika:)))

Agucha lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No własnie ja myślałam, że kwas tylko I trymestr ale lekarz na wizycie mi kazał brać do 20 tygodnia :) no i nadal łykam
    Czyli co lekarz to opinia :) mi zostały ostatnie 4 tabletki i już nie kupuję bo zacznę jakieś witaminy brać i w nich też jest kwas foliowy.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti piszę jak mogę ale czytam Was codziennie! :) A czasem tu jest taki ruch, że człowiek nie nadąża!! hehe
    Niestety na syna muszę non stop patrzeć czy gdzieś się nie czai z sikami :P Serio czasem mam taki podły humor i ten jeszcze leje sobie po nogach to mnie szlag trafia :P Już tak się wyrobiłam, że po spojrzeniu wiem kiedy będzie sikać :P

Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu mogę wrócić do żywych, do czytania forum i cieszenia sie ciażą! :)

Mogę sie w końcu pochwalić że zostałam dzisiaj magistrem inżynierem i odczuwam z tego powodu ogromną ulgę! W końcu kompletnie nic nade mną nie wisi, można się odstresować, wyluzowac i mieć wsio w dupie :D

Pozdrowienia ze słonecznych Gliwic :)

Agucha, Krysti, Amy, Rudzia, misia83, Robotka1, Fasia, Ewelcia, KasiaKwiatek, Militta110816 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja dalej kawy nie mogę bo mnie odrzuca :( ogólnie to już jestem ekspertem w jedzeniu tych potraw, które smakują podobnie w jedną i w drugą stronę :) banan dobry, pizza zła, kisiel dobry, kapuśniak zły itd :D
    To tak jak ja :) ja tez to dobre to nie dobre patrze nawet czasem cz E niema w produktach jak są juz nie zjem tego:D

‹‹ 293 294 295 296 297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ