Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umnie rozowego czu niebieskiego tez wogole nie bedzie ,bo nie lubię ! Robotka to dobrze ze uciebie ok wszystko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Moje typy wózków, to te trójkołowe do biegania. Czyli zupełnie inne od Waszych :). Chcemy być z mężem być dalej aktywni nawet jak będziemy we troje. Wózek to spory wydatek więc fajnie jak będzie pasował również nam. W tym tygodniu pojedziemy pewnie obejrzeć nasze typy, ale kupować będę pewnie za 2-3 miesiące.
    Ja tez z trzema kolami chce wózek :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja głębokiego wózka nie kupuję bo dostanę od rodziny jakiś stary. I wg mnie nie ma co się szarpać na głęboki wózek bo nasze bambini wyjdą w kwietniu czyli za moment bedzie cieplutko i obstawiam, że z wózka głębokiego to będę korzystać max do sierpnia/września a potem berbeć nie będzie chciał leżeć (poprawcie mnie jeśli się mylę).
    Ja stawiam na wypasioną spacerówkę i w nią będę inwestować bo tego się dłużej używa. Jeszcze nie szukałam ale na bank będę się posiłkować tym rankingiem :)
    http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/?gclid=CL2-3afazrYCFcNQ3godpgEAog

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Najbardziej mnie martwi to, że strasznie osłabiona jestem a podjelam od września nową pracę, dyrektorka zatrudniając mnie wiedziała, że jestem w ciąży i zdecydowanie potrzebuję odpoczynku, a boję się brać zwolnienia. Idę dziś do gina, niech sprawdzi czy wszystko ok i może skierowanie na krew dostanę, bo mam skłonności do anemii i to może to. Dam znać po wizycie. O 14:40 mam :)
    Ja i tak Cię podziwiam. Ja dalej mam mdłości od samego rana do nocy. Od wczoraj jeszcze zaczęła się zgaga no i wymioty codziennie :( zaraz idę do apteki po rennie. Mam też zamiar przetestować leki dla dzieci na chorobę lokomocyjną. Może coś pomogą.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    No nie wiem co z tym bólem brzucha,nie chce wyjść na wariatke i biegać do lekarza... nie plamie,ale brzuch boli tak rozpierajaco... nie jest to mocny bol,ale ciągły... co robić?
    No skonsultuj ten ból jak cię brzusio boli ,najlepiej .

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja tez z trzema kolami chce wózek :)
    A nie boisz się że one są jakieś takie mało stabilne? W sensie tak wyglądają :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Umnie rozowego czu niebieskiego tez wogole nie bedzie ,bo nie lubię ! Robotka to dobrze ze uciebie ok wszystko :)
    Kocham niebieski :) to mój ulubiony kolor :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide prysznic wziąsc :)super się czuje plamienia przeszly:)naszczescie i ide kanapke zjesc z duzà iloscià pomidorôw bo mnie na pomidory wzielo i jem sporo ich:) salate zielonà uwielbiam ogorka wędliny nie jadam:) ;)jogurty jem tezcsporo i mleko cieple po dwa kubki rano i na noc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Kocham niebieski :) to mój ulubiony kolor :)
    Ja kocham szary :)bialy i fioletowy jasny

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, gondola i tak prawie w każdym wózku taka sama, a spacerówka to już na dłużej i tu trzeba się dobrze przyjrzeć. Niestety my jak wybieraliśmy wózek za pierewszym razem to człowiek nie wiedział na co patrzeć ;/ i wszystko wyszło w praniu.

Ehh kawe muszę wypić bo jakaś niedorobiona jestem

shimmer_lip, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A nie boisz się że one są jakieś takie mało stabilne? W sensie tak wyglądają :)
    Ja się nie boje bo duzo znajomych ma wozki z trzema :) moj będzie dobry wózek ale i tak jak bede kupowac to zobaczę jak to z tymi trzema kolami jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i muszę się pochwalić, że mój syn w końcu robi postępy w sikaniu na nocnik! Wczoraj cały dzień ładnie wołał, tylko wieczorem już zmęczony i odpuścił sobie :P A dziś pół na pół. Zmieniłam trochę podejście i to może dlatego, w każdym bądź razie jestem dumna i czekam na pełen sukces!! :)))

nick nieaktualny, Robotka1, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agucha wrote:
    Dokładnie, gondola i tak prawie w każdym wózku taka sama, a spacerówka to już na dłużej i tu trzeba się dobrze przyjrzeć. Niestety my jak wybieraliśmy wózek za pierewszym razem to człowiek nie wiedział na co patrzeć ;/ i wszystko wyszło w praniu.

Ehh kawe muszę wypić bo jakaś niedorobiona jestem
    Ja tez capucino wypije:))bo jestem zaspana haha:)agucha wogole pozdrawiam dawno cię nie bylo tu :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Nie mam ppamienia ani nic takiego,a powiedzcie czy bierze się w 2 trymestrze kwas foliowy? Nie zapytalam ostatnio :)

No własnie ja myślałam, że kwas tylko I trymestr ale lekarz na wizycie mi kazał brać do 20 tygodnia :) no i nadal łykam

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej kawy nie mogę bo mnie odrzuca :( ogólnie to już jestem ekspertem w jedzeniu tych potraw, które smakują podobnie w jedną i w drugą stronę :) banan dobry, pizza zła, kisiel dobry, kapuśniak zły itd :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agucha wrote:
    A i muszę się pochwalić, że mój syn w końcu robi postępy w sikaniu na nocnik! Wczoraj cały dzień ładnie wołał, tylko wieczorem już zmęczony i odpuścił sobie :P A dziś pół na pół. Zmieniłam trochę podejście i to może dlatego, w każdym bądź razie jestem dumna i czekam na pełen sukces!! :)))
    Superrr:))) masz chwyt ja to ciekawa jak z naszym bedzie z tym sikaniem :)mam znajomą co corce z fisher price kupila nocnik z melodyjką tez chwyt dobry mala sura non sto do nocnika:)))

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    No własnie ja myślałam, że kwas tylko I trymestr ale lekarz na wizycie mi kazał brać do 20 tygodnia :) no i nadal łykam
    Czyli co lekarz to opinia :) mi zostały ostatnie 4 tabletki i już nie kupuję bo zacznę jakieś witaminy brać i w nich też jest kwas foliowy.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti piszę jak mogę ale czytam Was codziennie! :) A czasem tu jest taki ruch, że człowiek nie nadąża!! hehe
    Niestety na syna muszę non stop patrzeć czy gdzieś się nie czai z sikami :P Serio czasem mam taki podły humor i ten jeszcze leje sobie po nogach to mnie szlag trafia :P Już tak się wyrobiłam, że po spojrzeniu wiem kiedy będzie sikać :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu mogę wrócić do żywych, do czytania forum i cieszenia sie ciażą! :)

Mogę sie w końcu pochwalić że zostałam dzisiaj magistrem inżynierem i odczuwam z tego powodu ogromną ulgę! W końcu kompletnie nic nade mną nie wisi, można się odstresować, wyluzowac i mieć wsio w dupie :D

Pozdrowienia ze słonecznych Gliwic :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rudzia, misia83, Robotka1, Fasia, Ewelcia, nick nieaktualny, Militta110816 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja dalej kawy nie mogę bo mnie odrzuca :( ogólnie to już jestem ekspertem w jedzeniu tych potraw, które smakują podobnie w jedną i w drugą stronę :) banan dobry, pizza zła, kisiel dobry, kapuśniak zły itd :D
    To tak jak ja :) ja tez to dobre to nie dobre patrze nawet czasem cz E niema w produktach jak są juz nie zjem tego:D

‹‹ 293 294 295 296 297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ