Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak leciutki to mi się tylko właśnie z EVO kojarzy:)
to mój typ:) jeden z dwóch jak na razie:P
boshhh to też jest uciążliwe:) te wózki:P z córką już w 6tc wiedziałam jaki chcęi tak zostało a teraz?
armagedon:)
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Od ok 5 dni mam bóle brzucha,a raczej czuje brzuch. Takie ciagniecie,rozpieranie... nie wiem czy tak ma być bo wszystko się powieksza?
Moim zdaniem jeżeli nie ma plamienia, ból nie jest silny ani nie są to skurcze to wszystko jest w porządku. Lekarz kazał mi się bólami brzucha generalnie nie przejmować, chociaż przykazała żeby wtedy sobie troszkę odpoczywać a nie lecieć np. na basen. -
nick nieaktualny
-
MISIA to życzę udanego wyboru.
ja mam niefajne doświadczenie z wózkami 3kołowymi-wszystkie po czasie ściągały na jakąś stronę, nie jechały prosto. ale może jak zainwestujecie w profesjonalny wózeczek to takich problemów nie będzie:)
ja też zamierzam wrócić do biegania po ciąży:) ale wtedy mąż bedzie z dzieckiem siedziałzawsze 30 minutek wygospodaruję na bieg w samotności:P
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Misia no nie wiem:) myślałam że nie wszystkie 3 kołowe są do biegania:)
a wszystkie??
np dla mnie ten jest do biegania
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-3-kolowy-do-biegania-na-rolki-i4628321648.html
ale ten już nie:)
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=w%C3%B3zek+3+ko%C5%82owy&search_scope=category-82593&bmatch=seng-v6-p-2-dz-0904 -
misia83 wrote:Robotka1, co masz na myśli profesjonalny wózek? Chodzi mi o to ile np. za taki wózek trzeba by było zapłacić. Myślałam, że wózki przeznaczone do biegania są profesjonalne?
oczywiście profesjonalne wózki do biegania są - do biegania:)
mi raczej chodziło w pierwszym poście o wózku 3 kołowym ogólnie o wózki:) chyba zagmatwałam:)
-
nick nieaktualny
-
Pozdrowionka dla wszystkich ze słonecznej Łodzi
Ja wróciłam z fitnesu,zrobiłam zakupy,teraz sprzątanie M, pralka prania już wiruje, trzeba wykorzystać pogodę.
Na obiadek dziś kotlety mielone z ziemniaczkami i sałatą z kefirem.
Buźka
Ps.My jutro zaczynamy 15tydz. ....aaaaIda lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
hwesta taki ból oznacza, że macica się powiększa. JEżeli nie plamisz lub nie przypomina to skurczy to nie ma powodu do zmartwień. Więzadła muszą się porozciągać, macica coraz więcej miejsca zajmuje.
Co do wózka to my zostawiamy ten po synu x-landera, chociaż jest ciężki. Ale za to wszędzie się nim wjedzie, dosłownie wszędzie. Piach, błoto, dziury w chodnikach nie stanowiły problemu. Teraz jak chodzimy na grzyby to zamiast parasolki bierzemy tamtą spacerówke bo nie ma z nią problemu. A zresztą wózek to na niewielki okres czasu więc nie ma spiny
A u mnie dni poprzeplatane a to rzyganie a to niby dobrze i tak w kółkoW dodatku wyskoczyła mi jakaś wysypka na brzuchu i pod piersiami, prawdopodobnie od balsamu. Ale trochę dziwne bo jakiś tydzień temu się nim smarowałam i wszystko ok
-
hwesta wrote:Nie mam ppamienia ani nic takiego,a powiedzcie czy bierze się w 2 trymestrze kwas foliowy? Nie zapytalam ostatnio
ale w witaminach prenatalnych jest więc dodatkowo na bank nie trzeba a w II trymestrze to już pewnie większość z nas będzie brała witaminy
-
nick nieaktualnyNajbardziej mnie martwi to, że strasznie osłabiona jestem a podjelam od września nową pracę, dyrektorka zatrudniając mnie wiedziała, że jestem w ciąży i zdecydowanie potrzebuję odpoczynku, a boję się brać zwolnienia. Idę dziś do gina, niech sprawdzi czy wszystko ok i może skierowanie na krew dostanę, bo mam skłonności do anemii i to może to. Dam znać po wizycie. O 14:40 mam