Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDokładnie to co i ja pisałam, 1500zł bez wózka z wózkiem więcej zależy jakiego "merca" wybierzecie
mnie moje córcie wyszkoliły i wiem co najpotrzebniejsze i do tych rzeczy zamierzam ograniczyć zakupy, w resztę i tak się potem z czasem "obrośnie" choćby po wizytach kochanych bliskich
Ja zamierzam zacząć powoli kompletować po usg 9.10. Oczywiście zakładam, że wszystko jest ok z Groszkiem
Wózek odbieram w ten czwartek to wrzucę swoją pierwszą fotkę, potem w kolejce komódka i łóżeczko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:38
-
Krysti dzieki za przepis:)
Robotka jak sie czujesz?
Co do wyprawki to wszystko zależy od tego czy wszystkie rzeczy kupujecie nowe czy czesciowo uzywane? Ale mysle, ze w 1500 -2000 zl bez wozka mozna sie zmiescic.Krysti lubi tę wiadomość
-
Robotka jak się czujesz ? Kurcze kiepsko z tym bólem ale na szczęście jest troszkę lepiej. Mam nadzieję, że minie i od jutra (albo już jest) będzie lepiej!
Zazdroszczę dziewczynom które już mają dzieci, bo wiedzą co będzie im potrzebne, a my będące pierwszy raz w ciąży nic nie wiemyCzłowiek pewnie nakupi mnóstwo niepotrzebnych rzeczy
-
nick nieaktualny
-
oo wita mnie imienniczka:) no własnie ja mam smiesznie bo z om wychodzi mi ciąża starsza o ok 1,5 tyg i termin wpisano mi na 9.04.2015, ale ginka trzyma się 11 tyg, czyli tego co wychodzi z usg... więc termin jakby nieaktualny, w czwartek idę i zapytam dokładnie:) ale dzisiaj zaczynamy 11 tydz:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny