Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dzisiaj dopadła pierwsza ciążowa zgaga!! :( już chyba wole te wymioty :/

jakaś jestem markotna, nie chciałam się nawet przekręcić na plecy jak mąż chciał podsłuchiwać małego :) na co on: założe sprawę w sądzie, że mi utrudniasz kontakty z dzieckiem! :D okej ;P

też mam ochotę na pomarańcze.. ale mam tylko kiwi, też będzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:29

sylvia007 lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj się fatalnie czuje...Głowa mnie boli i do tego mdłości.... ehh masakra

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to widzę,że coś wisi w powietrzu dzisiaj... :/
    ja z ciuszków ciążowych też już się przygotowałam, kupiłam sukienkę i tunikę Happy Mum, ale używaną (przyszły już i wyglądają jak nowe :) ), mam też niezawodne czarne legginsy i kilka sukienek luźnych i bluzek (nie są ciążowe ale ja lubię takie luźne rzeczy więc teraz mam idealnie jak znalazł

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka
    ja chwilowo stacjonuje u tesciow ale podczytuje was co by zaleglosci nie bylo:)
    ja juz coraz lepiej sie czuje czekam na badanie 8 pazdziernika tylko i juz bede spokojniejsza:)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Współczuje, bo doskonale wiem co czujesz. Ja od samego początku się z nią męczyłam odpukać teraz coraz rzadziej. Mi pomagały pastylki jakieś do ssania miętowe nawet głupi tik tak dawał rade polecam :)I też twierdzę że wymioty są lepsze choć ich też bym nie chciała.Ale cóż ciąża pełną parą :)
    ja ssałam jak mnie męczyły nudności Rennie więc może po prostu znów zacznę je sporadycznie stosować na zgagę.. ech :(
    Marzyła mi się 3 dzieci..ale pierwszy trymestr niby zniosłam ale pragnienie posiadania dzieci na razie zatrzymało się na 1 :P no ale nigdy tego nie zrobię swojemu dziecku.. postaram się żeby nasza mała rodzinka z roku na rok się nieco powiększyła :)

lunia79 lubi tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na zgagę pani w aptece poleciła MAALOX - mleczko, jak na razie się sprawdza ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jak zgaga lapala lyzke musztardy i po sprawie:)

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 04:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, zobaczcie jakie to piękne ....poryczałam się ;)
    https://www.facebook.com/video.php?v=359317124232057

Militta110816 lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • Natka194916 Debiutantka

Wysłany: 27 września 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Ja mam termin na 15 kwietnia :-) Byłam na Usg w 8 tyg i ślicznie biło serduszko ❤, w poniedziałek kolejna wizyta, strasznie się boje!Przez ostatni okres bardzo męczyly mnie mdlosci, od dwóch dni jest troszkę lepiej:-) nie plamilam,wyniki bardzo dobre! Oby do poniedziałku

KasiaKwiatek, lunia79, Fasia, malinka1984, shimmer_lip lubią tę wiadomość

(*) 15.12.2013 Śpij aniołku mój kiedyś mama ukołysze Cię do snu :-*
    i81xb20145xu3prv.png
    8ib3h758kxxwj3ls.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,a mnie kluje brzuch i wieczorem wzięłam nospe i teraz po sniadaniu,wezme tak z 2-3 dni aby się rozluznily miesnie,tak lekarz mowil,zeby nie brać doraźnie tylko kuracje taka 2-3 dniowa robic

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) dziś chociaż głowa nie boli, słońce za oknem, ale jakoś nie chce mi się wstać z łóżka...może dlatego, że w tygodniu praca, pobudki z rana, dziewczyny szkoła, dzisiaj dzień leniucha :)

cześć Natka194916 :D

lunia79, Fasia lubią tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEjka hejka :D My jeszcze w piżamach wszyscy paradujemy :P Popołudniu wybieramy się na grzyby, bo gąski się pokazały, Ah jak ja kocham chodzic na grzyby ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 10:37

zi133e3kzeucxr7e.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    A ja nie cierpię chodzić na grzyby :P

Sobota więc czas conieco posprzątać ... a leń mi się włączył :P

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na mnie czekają pomidory-żeby z nich przecier zrobić...łazienki-żeby je sprzątnąć, podłoga-żeby ją odkurzyć i umyć...wolałabym iść na grzyby :D

lunia79 lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    My już po śniadanku,ja posprzątałam kurze a mąż posprzątał całą łazienkę,poodkurzał a teraz emek myje podłogi.Ja jak podłogi obeschną zabieram się za pieczenie muffinek z borówkami amerykańskimi.Na obiad mąż zaproponował sałatkę z kurczakiem więc coś muszę wymyśleć. Na 14:30 idziemy do kina na "Miasto 44",a wczoraj od 18:00 do 23:00 byliśmy na ognisku u znajomych.
    Życzę Wam słonecznego,udanego weekendu.
    Kizianki w brzusie Drogie Mamusie i zdrówka dla chorowitków.

KasiaKwiatek, Fasia, lunia79, Krysti lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia w sumie przy takiej wizji soboty, którą na nieszczęście mam identyczną chyba opcja grzybów jest bardziej zachęcająca :D

KasiaKwiatek, lunia79 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o polecam! Miasto44 rewelacja!byliśmy w zeszły piątek,każdy powinien go obejrzeć.
    Ja muszę się w końcu w sobie zebrać i do porządków, mój Kochany już o 7 był na bazarku,kupił mnóstwo pyszności (warzywka, owoce, świeże mięsko, wędlinki i pieczywko ciemne), potem był z pieskiem na długim spacerze, a ja...leżę hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobiety u mnie tez slonce pieknie swieci więc dziś wykorzystam tak piekny dzien :) pojde kupic pare ubran spodni ;) cos pysznego na obiad zrobie i weterynarza poszukam dla mojej psini bo za dwa miechy juz bede w pl :) i psinka z nami jedzie a przed wyjazdem jak zawsze zalatwiam jej formalnosci choc wszystko ma poszczepiona od A do Z wiec tylko trza bedzie papuerek od weta ze pies jest w dobrej kondycji bo psa zawsze pezed wyjazdem z uk musi speawdzic weterynarz ;) moja juz byla dwa razy w pl :) teraz juz trzeci bedzie :Dhihi miesiac odpoczynku razem z moim ukochanym <3 trochę w pl potem barcelona ahhhhh<3 Życzę Miłego Dnia Kochane <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 11:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bralyscie nospe dziewczyny? Oba jest bezpiecznym lekiem?

‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ