Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya mnie dzisiaj dopadła pierwsza ciążowa zgaga!!
już chyba wole te wymioty 
jakaś jestem markotna, nie chciałam się nawet przekręcić na plecy jak mąż chciał podsłuchiwać małego
na co on: założe sprawę w sądzie, że mi utrudniasz kontakty z dzieckiem!
okej ;P
też mam ochotę na pomarańcze.. ale mam tylko kiwi, też będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:29
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj się fatalnie czuje...Głowa mnie boli i do tego mdłości.... ehh masakra
-
nick nieaktualnyno to widzę,że coś wisi w powietrzu dzisiaj...

ja z ciuszków ciążowych też już się przygotowałam, kupiłam sukienkę i tunikę Happy Mum, ale używaną (przyszły już i wyglądają jak nowe
), mam też niezawodne czarne legginsy i kilka sukienek luźnych i bluzek (nie są ciążowe ale ja lubię takie luźne rzeczy więc teraz mam idealnie jak znalazł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja ssałam jak mnie męczyły nudności Rennie więc może po prostu znów zacznę je sporadycznie stosować na zgagę.. echAngela89 wrote:Współczuje, bo doskonale wiem co czujesz. Ja od samego początku się z nią męczyłam odpukać teraz coraz rzadziej. Mi pomagały pastylki jakieś do ssania miętowe nawet głupi tik tak dawał rade polecam :)I też twierdzę że wymioty są lepsze choć ich też bym nie chciała.Ale cóż ciąża pełną parą

Marzyła mi się 3 dzieci..ale pierwszy trymestr niby zniosłam ale pragnienie posiadania dzieci na razie zatrzymało się na 1
no ale nigdy tego nie zrobię swojemu dziecku.. postaram się żeby nasza mała rodzinka z roku na rok się nieco powiększyła 
lunia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Ja mam termin na 15 kwietnia
Byłam na Usg w 8 tyg i ślicznie biło serduszko ❤, w poniedziałek kolejna wizyta, strasznie się boje!Przez ostatni okres bardzo męczyly mnie mdlosci, od dwóch dni jest troszkę lepiej:-) nie plamilam,wyniki bardzo dobre! Oby do poniedziałku
KasiaKwiatek, lunia79, Fasia, malinka1984, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
My już po śniadanku,ja posprzątałam kurze a mąż posprzątał całą łazienkę,poodkurzał a teraz emek myje podłogi.Ja jak podłogi obeschną zabieram się za pieczenie muffinek z borówkami amerykańskimi.Na obiad mąż zaproponował sałatkę z kurczakiem więc coś muszę wymyśleć. Na 14:30 idziemy do kina na "Miasto 44",a wczoraj od 18:00 do 23:00 byliśmy na ognisku u znajomych.
Życzę Wam słonecznego,udanego weekendu.
Kizianki w brzusie Drogie Mamusie i zdrówka dla chorowitków.
KasiaKwiatek, Fasia, lunia79, Krysti lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyo polecam! Miasto44 rewelacja!byliśmy w zeszły piątek,każdy powinien go obejrzeć.
Ja muszę się w końcu w sobie zebrać i do porządków, mój Kochany już o 7 był na bazarku,kupił mnóstwo pyszności (warzywka, owoce, świeże mięsko, wędlinki i pieczywko ciemne), potem był z pieskiem na długim spacerze, a ja...leżę hihi -
nick nieaktualnyHej kobiety u mnie tez slonce pieknie swieci więc dziś wykorzystam tak piekny dzien
pojde kupic pare ubran spodni
cos pysznego na obiad zrobie i weterynarza poszukam dla mojej psini bo za dwa miechy juz bede w pl
i psinka z nami jedzie a przed wyjazdem jak zawsze zalatwiam jej formalnosci choc wszystko ma poszczepiona od A do Z wiec tylko trza bedzie papuerek od weta ze pies jest w dobrej kondycji bo psa zawsze pezed wyjazdem z uk musi speawdzic weterynarz
moja juz byla dwa razy w pl
teraz juz trzeci bedzie :Dhihi miesiac odpoczynku razem z moim ukochanym
trochę w pl potem barcelona ahhhhh<3 Życzę Miłego Dnia Kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 11:31
-
nick nieaktualny

[/url]