Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya mnie dzisiaj dopadła pierwsza ciążowa zgaga!!
już chyba wole te wymioty
jakaś jestem markotna, nie chciałam się nawet przekręcić na plecy jak mąż chciał podsłuchiwać małegona co on: założe sprawę w sądzie, że mi utrudniasz kontakty z dzieckiem!
okej ;P
też mam ochotę na pomarańcze.. ale mam tylko kiwi, też będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:29
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj się fatalnie czuje...Głowa mnie boli i do tego mdłości.... ehh masakra
-
nick nieaktualnyno to widzę,że coś wisi w powietrzu dzisiaj...
ja z ciuszków ciążowych też już się przygotowałam, kupiłam sukienkę i tunikę Happy Mum, ale używaną (przyszły już i wyglądają jak nowe), mam też niezawodne czarne legginsy i kilka sukienek luźnych i bluzek (nie są ciążowe ale ja lubię takie luźne rzeczy więc teraz mam idealnie jak znalazł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Współczuje, bo doskonale wiem co czujesz. Ja od samego początku się z nią męczyłam odpukać teraz coraz rzadziej. Mi pomagały pastylki jakieś do ssania miętowe nawet głupi tik tak dawał rade polecam :)I też twierdzę że wymioty są lepsze choć ich też bym nie chciała.Ale cóż ciąża pełną parą
Marzyła mi się 3 dzieci..ale pierwszy trymestr niby zniosłam ale pragnienie posiadania dzieci na razie zatrzymało się na 1no ale nigdy tego nie zrobię swojemu dziecku.. postaram się żeby nasza mała rodzinka z roku na rok się nieco powiększyła
lunia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Ja mam termin na 15 kwietnia
Byłam na Usg w 8 tyg i ślicznie biło serduszko ❤, w poniedziałek kolejna wizyta, strasznie się boje!Przez ostatni okres bardzo męczyly mnie mdlosci, od dwóch dni jest troszkę lepiej:-) nie plamilam,wyniki bardzo dobre! Oby do poniedziałku
KasiaKwiatek, lunia79, Fasia, malinka1984, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
My już po śniadanku,ja posprzątałam kurze a mąż posprzątał całą łazienkę,poodkurzał a teraz emek myje podłogi.Ja jak podłogi obeschną zabieram się za pieczenie muffinek z borówkami amerykańskimi.Na obiad mąż zaproponował sałatkę z kurczakiem więc coś muszę wymyśleć. Na 14:30 idziemy do kina na "Miasto 44",a wczoraj od 18:00 do 23:00 byliśmy na ognisku u znajomych.
Życzę Wam słonecznego,udanego weekendu.
Kizianki w brzusie Drogie Mamusie i zdrówka dla chorowitków.KasiaKwiatek, Fasia, lunia79, Krysti lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyo polecam! Miasto44 rewelacja!byliśmy w zeszły piątek,każdy powinien go obejrzeć.
Ja muszę się w końcu w sobie zebrać i do porządków, mój Kochany już o 7 był na bazarku,kupił mnóstwo pyszności (warzywka, owoce, świeże mięsko, wędlinki i pieczywko ciemne), potem był z pieskiem na długim spacerze, a ja...leżę hihi -
nick nieaktualnyHej kobiety u mnie tez slonce pieknie swieci więc dziś wykorzystam tak piekny dzien
pojde kupic pare ubran spodni
cos pysznego na obiad zrobie i weterynarza poszukam dla mojej psini bo za dwa miechy juz bede w pl
i psinka z nami jedzie a przed wyjazdem jak zawsze zalatwiam jej formalnosci choc wszystko ma poszczepiona od A do Z wiec tylko trza bedzie papuerek od weta ze pies jest w dobrej kondycji bo psa zawsze pezed wyjazdem z uk musi speawdzic weterynarz
moja juz byla dwa razy w pl
teraz juz trzeci bedzie :Dhihi miesiac odpoczynku razem z moim ukochanym
trochę w pl potem barcelona ahhhhh<3 Życzę Miłego Dnia Kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 11:31
-
nick nieaktualny