X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dzisiaj dopadła pierwsza ciążowa zgaga!! :( już chyba wole te wymioty :/

jakaś jestem markotna, nie chciałam się nawet przekręcić na plecy jak mąż chciał podsłuchiwać małego :) na co on: założe sprawę w sądzie, że mi utrudniasz kontakty z dzieckiem! :D okej ;P

też mam ochotę na pomarańcze.. ale mam tylko kiwi, też będzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:29

sylvia007 lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj się fatalnie czuje...Głowa mnie boli i do tego mdłości.... ehh masakra

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to widzę,że coś wisi w powietrzu dzisiaj... :/
    ja z ciuszków ciążowych też już się przygotowałam, kupiłam sukienkę i tunikę Happy Mum, ale używaną (przyszły już i wyglądają jak nowe :) ), mam też niezawodne czarne legginsy i kilka sukienek luźnych i bluzek (nie są ciążowe ale ja lubię takie luźne rzeczy więc teraz mam idealnie jak znalazł

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka
    ja chwilowo stacjonuje u tesciow ale podczytuje was co by zaleglosci nie bylo:)
    ja juz coraz lepiej sie czuje czekam na badanie 8 pazdziernika tylko i juz bede spokojniejsza:)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Współczuje, bo doskonale wiem co czujesz. Ja od samego początku się z nią męczyłam odpukać teraz coraz rzadziej. Mi pomagały pastylki jakieś do ssania miętowe nawet głupi tik tak dawał rade polecam :)I też twierdzę że wymioty są lepsze choć ich też bym nie chciała.Ale cóż ciąża pełną parą :)
    ja ssałam jak mnie męczyły nudności Rennie więc może po prostu znów zacznę je sporadycznie stosować na zgagę.. ech :(
    Marzyła mi się 3 dzieci..ale pierwszy trymestr niby zniosłam ale pragnienie posiadania dzieci na razie zatrzymało się na 1 :P no ale nigdy tego nie zrobię swojemu dziecku.. postaram się żeby nasza mała rodzinka z roku na rok się nieco powiększyła :)

lunia79 lubi tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na zgagę pani w aptece poleciła MAALOX - mleczko, jak na razie się sprawdza ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jak zgaga lapala lyzke musztardy i po sprawie:)

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 04:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, zobaczcie jakie to piękne ....poryczałam się ;)
    https://www.facebook.com/video.php?v=359317124232057

Militta110816 lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • Natka194916 Debiutantka

Wysłany: 27 września 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Ja mam termin na 15 kwietnia :-) Byłam na Usg w 8 tyg i ślicznie biło serduszko ❤, w poniedziałek kolejna wizyta, strasznie się boje!Przez ostatni okres bardzo męczyly mnie mdlosci, od dwóch dni jest troszkę lepiej:-) nie plamilam,wyniki bardzo dobre! Oby do poniedziałku

KasiaKwiatek, lunia79, Fasia, malinka1984, shimmer_lip lubią tę wiadomość

(*) 15.12.2013 Śpij aniołku mój kiedyś mama ukołysze Cię do snu :-*
    i81xb20145xu3prv.png
    8ib3h758kxxwj3ls.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,a mnie kluje brzuch i wieczorem wzięłam nospe i teraz po sniadaniu,wezme tak z 2-3 dni aby się rozluznily miesnie,tak lekarz mowil,zeby nie brać doraźnie tylko kuracje taka 2-3 dniowa robic

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) dziś chociaż głowa nie boli, słońce za oknem, ale jakoś nie chce mi się wstać z łóżka...może dlatego, że w tygodniu praca, pobudki z rana, dziewczyny szkoła, dzisiaj dzień leniucha :)

cześć Natka194916 :D

lunia79, Fasia lubią tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEjka hejka :D My jeszcze w piżamach wszyscy paradujemy :P Popołudniu wybieramy się na grzyby, bo gąski się pokazały, Ah jak ja kocham chodzic na grzyby ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 10:37

zi133e3kzeucxr7e.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    A ja nie cierpię chodzić na grzyby :P

Sobota więc czas conieco posprzątać ... a leń mi się włączył :P

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na mnie czekają pomidory-żeby z nich przecier zrobić...łazienki-żeby je sprzątnąć, podłoga-żeby ją odkurzyć i umyć...wolałabym iść na grzyby :D

lunia79 lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    My już po śniadanku,ja posprzątałam kurze a mąż posprzątał całą łazienkę,poodkurzał a teraz emek myje podłogi.Ja jak podłogi obeschną zabieram się za pieczenie muffinek z borówkami amerykańskimi.Na obiad mąż zaproponował sałatkę z kurczakiem więc coś muszę wymyśleć. Na 14:30 idziemy do kina na "Miasto 44",a wczoraj od 18:00 do 23:00 byliśmy na ognisku u znajomych.
    Życzę Wam słonecznego,udanego weekendu.
    Kizianki w brzusie Drogie Mamusie i zdrówka dla chorowitków.

KasiaKwiatek, Fasia, lunia79, Krysti lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 września 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia w sumie przy takiej wizji soboty, którą na nieszczęście mam identyczną chyba opcja grzybów jest bardziej zachęcająca :D

KasiaKwiatek, lunia79 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o polecam! Miasto44 rewelacja!byliśmy w zeszły piątek,każdy powinien go obejrzeć.
    Ja muszę się w końcu w sobie zebrać i do porządków, mój Kochany już o 7 był na bazarku,kupił mnóstwo pyszności (warzywka, owoce, świeże mięsko, wędlinki i pieczywko ciemne), potem był z pieskiem na długim spacerze, a ja...leżę hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobiety u mnie tez slonce pieknie swieci więc dziś wykorzystam tak piekny dzien :) pojde kupic pare ubran spodni ;) cos pysznego na obiad zrobie i weterynarza poszukam dla mojej psini bo za dwa miechy juz bede w pl :) i psinka z nami jedzie a przed wyjazdem jak zawsze zalatwiam jej formalnosci choc wszystko ma poszczepiona od A do Z wiec tylko trza bedzie papuerek od weta ze pies jest w dobrej kondycji bo psa zawsze pezed wyjazdem z uk musi speawdzic weterynarz ;) moja juz byla dwa razy w pl :) teraz juz trzeci bedzie :Dhihi miesiac odpoczynku razem z moim ukochanym <3 trochę w pl potem barcelona ahhhhh<3 Życzę Miłego Dnia Kochane <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 11:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bralyscie nospe dziewczyny? Oba jest bezpiecznym lekiem?

‹‹ 286 287 288 289 290 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ