X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:04

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HANECZKA to sól z moich stron:D
    w kopalni soli w Bochni często dorabiałam na różnych bankietach studniówkach, kabaretach itp:) fajne czasy:) rzut beretem mam:)
    mam grotę solną pod nosem:) i też zamierzam z niej skorzystać:) zrelaksować się itp:)
    40stopni to jeszcze nie tragedia:) mam wrażenie że w bardziej gorącej sie na codzień kąpię;/ kurde jak się tego oduczyć;/ uwielbiam gorący prysznic.....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:47

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, wreszcie wyglądam jak człowiek :D Odrosty zrobione, nic dziwnego sie z nimi nie zrobiło przy rozjaśnianiu, są piękne jak zawsze ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w Polsce u gołebiowskiego jakie spa jest w Karpaczu masakra !http://www.golebiewski.pl/karpacz/galeria

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 16:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    Kochane, wreszcie wyglądam jak człowiek :D Odrosty zrobione, nic dziwnego sie z nimi nie zrobiło przy rozjaśnianiu, są piękne jak zawsze ;)
    A gdzie zdjęcie;)

lunia79 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    U nas w Polsce u gołebiowskiego jakie spa jest w Karpaczu masakra !http://www.golebiewski.pl/karpacz/galeria
    Bylam tam, całkiem fajnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No super jest a byłaś w western city:)tez w tych rejonach jest co zwiedzać szklarska poręba super tez:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 17:06

• Ida Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No super jest a byłaś w western city:)tez w tych rejonach jest co zwiedzać szklarska poręba super tez:)
    Nie byłam, ale podobno fajne, tylko małe.Ogólnie piękna okolica, góry i czyste powietre.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tego właściciela znam western city bo mu skóry w Jeleniej Górze sprzedawałam z Trapera:)) super człowiek bede w pl to pojadę tam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 18:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie coś pstryklo w brzuchu ze aż naprawdę się zdziwiłam ??kolo pępka mocne było

• Jaga Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczka ,ale jesteście produktywne. Piszecie jak najęte, zanim przeczytam te 20 stron to nastąpi moment kulminacyjny i pójde spac:D Ale dam rade i dokończe czytać.
    Młody już lepiej, mąż cierpi a ja wariuje i nawet pomyłam dzisiaj okna:D Teraz coś mnie ząbek ćmi i zastanawiam się na kiedy dosytane się do dentysty. Ehhh

Co do karmienia piersią.... nie bolą piersi tylko sutki a to dlatego , że nie hartujemy sutków w ciąży. Moja mama mnie cisnęła w 1 ciązy , żebym sutki hartowała bo będzie płacz i zgrzytanie zębów. Miała racje a ja nie słuchałam. Ale karmiłam przez cały rok. Teraz napewno będę hartować sutki ojjjj będę.

A piersi mogą boleć jak zrobią się zastoje co jest też bardzo niebezpieczne. Trzeba pilnować , żeby nie doszło do zastojów mleka, ściągać jeśli dziecie nie dojadło.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Jaga dobrze z synuś juz lepiej się czuje kochana aż ci współczulam i brakło mi słów bo zapewne ja w takiej sytuacji bym strasznie panikowała.ah co do piersi masz racje a zes dobrą poradę dała ,ty wiesz bo juz jedno karmiłas:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e131d9c670a.jpg ja rozpracowuje miskę z truskawkami i film sesja:)relax

Rudzia, lunia79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dziś masakrycznie głowa boli :( rano pisałam, że coś słabo się czuję no i popołudniu jak mnie trzasnęło to nie mam mocy w ogóle...a tak już dobrze było,od poniedziałku bez mdłości i spać już mi się tak nie chciało...

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, ale mi narobiłaś smaka :D :D :D

zi133e3kzeucxr7e.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    a mnie dziś masakrycznie głowa boli :( rano pisałam, że coś słabo się czuję no i popołudniu jak mnie trzasnęło to nie mam mocy w ogóle...a tak już dobrze było,od poniedziałku bez mdłości i spać już mi się tak nie chciało...
    Współczuję.... ja dziś popołudniu też nieciekawie się czułam, ale już odzyskałam moc ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku dziewczyny jaki mialam napda na pomarancze wlasnie :D
    Ja w ogole za owocami to nie przepadam. Troche jak pies do jeza :P. Mango bardzo lubie lae na przyklad truskawki to moglyby nie istniec (chyba ze koktajl!). A terza mnie tak napadlo ze jak przynioslam ze sklepu to jak jakas wariatka, normalnie jak Golum z pierscieniem :P. Obralam w pospiechu ze skorki i normalnie ekstaza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:09

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A ja wlasnie wrocilam z zakupow :) przyszedl czas na spodnie ciazowe, kupilam czarne jeansy :) i biustonosz taki do karmienia :) mega wygodny :)
    Ja jutro ide spodnie kupic :)juz się nie dopinam :/w stare

‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ