X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:04

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HANECZKA to sól z moich stron:D
    w kopalni soli w Bochni często dorabiałam na różnych bankietach studniówkach, kabaretach itp:) fajne czasy:) rzut beretem mam:)
    mam grotę solną pod nosem:) i też zamierzam z niej skorzystać:) zrelaksować się itp:)
    40stopni to jeszcze nie tragedia:) mam wrażenie że w bardziej gorącej sie na codzień kąpię;/ kurde jak się tego oduczyć;/ uwielbiam gorący prysznic.....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:47

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, wreszcie wyglądam jak człowiek :D Odrosty zrobione, nic dziwnego sie z nimi nie zrobiło przy rozjaśnianiu, są piękne jak zawsze ;)

Krysti lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w Polsce u gołebiowskiego jakie spa jest w Karpaczu masakra !http://www.golebiewski.pl/karpacz/galeria

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 16:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    Kochane, wreszcie wyglądam jak człowiek :D Odrosty zrobione, nic dziwnego sie z nimi nie zrobiło przy rozjaśnianiu, są piękne jak zawsze ;)
    A gdzie zdjęcie;)

lunia79 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    U nas w Polsce u gołebiowskiego jakie spa jest w Karpaczu masakra !http://www.golebiewski.pl/karpacz/galeria
    Bylam tam, całkiem fajnie :)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No super jest a byłaś w western city:)tez w tych rejonach jest co zwiedzać szklarska poręba super tez:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 17:06

• Ida Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No super jest a byłaś w western city:)tez w tych rejonach jest co zwiedzać szklarska poręba super tez:)
    Nie byłam, ale podobno fajne, tylko małe.Ogólnie piękna okolica, góry i czyste powietre.

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:47

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tego właściciela znam western city bo mu skóry w Jeleniej Górze sprzedawałam z Trapera:)) super człowiek bede w pl to pojadę tam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 18:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie coś pstryklo w brzuchu ze aż naprawdę się zdziwiłam ??kolo pępka mocne było

• Jaga Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczka ,ale jesteście produktywne. Piszecie jak najęte, zanim przeczytam te 20 stron to nastąpi moment kulminacyjny i pójde spac:D Ale dam rade i dokończe czytać.
    Młody już lepiej, mąż cierpi a ja wariuje i nawet pomyłam dzisiaj okna:D Teraz coś mnie ząbek ćmi i zastanawiam się na kiedy dosytane się do dentysty. Ehhh

Co do karmienia piersią.... nie bolą piersi tylko sutki a to dlatego , że nie hartujemy sutków w ciąży. Moja mama mnie cisnęła w 1 ciązy , żebym sutki hartowała bo będzie płacz i zgrzytanie zębów. Miała racje a ja nie słuchałam. Ale karmiłam przez cały rok. Teraz napewno będę hartować sutki ojjjj będę.

A piersi mogą boleć jak zrobią się zastoje co jest też bardzo niebezpieczne. Trzeba pilnować , żeby nie doszło do zastojów mleka, ściągać jeśli dziecie nie dojadło.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Jaga dobrze z synuś juz lepiej się czuje kochana aż ci współczulam i brakło mi słów bo zapewne ja w takiej sytuacji bym strasznie panikowała.ah co do piersi masz racje a zes dobrą poradę dała ,ty wiesz bo juz jedno karmiłas:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e131d9c670a.jpg ja rozpracowuje miskę z truskawkami i film sesja:)relax

Rudzia, lunia79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie dziś masakrycznie głowa boli :( rano pisałam, że coś słabo się czuję no i popołudniu jak mnie trzasnęło to nie mam mocy w ogóle...a tak już dobrze było,od poniedziałku bez mdłości i spać już mi się tak nie chciało...

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti, ale mi narobiłaś smaka :D :D :D

Krysti lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    a mnie dziś masakrycznie głowa boli :( rano pisałam, że coś słabo się czuję no i popołudniu jak mnie trzasnęło to nie mam mocy w ogóle...a tak już dobrze było,od poniedziałku bez mdłości i spać już mi się tak nie chciało...
    Współczuję.... ja dziś popołudniu też nieciekawie się czułam, ale już odzyskałam moc ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku dziewczyny jaki mialam napda na pomarancze wlasnie :D
    Ja w ogole za owocami to nie przepadam. Troche jak pies do jeza :P. Mango bardzo lubie lae na przyklad truskawki to moglyby nie istniec (chyba ze koktajl!). A terza mnie tak napadlo ze jak przynioslam ze sklepu to jak jakas wariatka, normalnie jak Golum z pierscieniem :P. Obralam w pospiechu ze skorki i normalnie ekstaza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:09

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    A ja wlasnie wrocilam z zakupow :) przyszedl czas na spodnie ciazowe, kupilam czarne jeansy :) i biustonosz taki do karmienia :) mega wygodny :)
    Ja jutro ide spodnie kupic :)juz się nie dopinam :/w stare

‹‹ 285 286 287 288 289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ