X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ależ Ci zazdroszczę! Mnie się marzy Kazimierz Dolny od kilku lat ale jakoś się tam wybrać nie możemy, bo to dość daleko od nas. No i na 2-3 dni nie opłaca nam się jechać ...

Za to w październiku wybieramy się gdzieś w okolice Szklarskiej Poręby na 4-5 dni :)
    A jaki jest problem, żeby tam hotel zarezerwować! Ją znalazłam jeden jedyny pokój w całym Kazimierzu wolny.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    powiem wam tak....jak się tyle czasu człowiek stara o dziecko i sex jest właściwe na żądanie a z czasem wręcz robi się go mechanicznie to uwierzcie mi że wcale się nie dziwię sobie ani mojemu mężowi że przychodzimy do siebie teraz tylko wtedy jak nasz popęd(a właściwie męża bo mój leży i kwiczy od 3 miesięcy:P) sięga zenitu:P

kiedyś się to zmieni:) wierzę w to:) niech tylko odzyskam swoje libido:P

Otóż to! Ja też czekam na powrót mojego libido, które gdzieś zniknęło i nie potrafi znaleźć drogi powrotnej :D

Na szczęście są inne formy "przyjemności" niż tylko seks :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia bo to piękne miejsce i wszyscy chcą tam na romantyczne weekendy pojechać :D w tygodniu pewnie łatwiej z noclegami

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze dziewczyny zbieram się bo na 15 mam wizytę u ginki. Mam nadzieję, że odstąpi mi luteine

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA my też na gruponie będziemy szukać:D byliśmy raz w chacie gdzie kręcili "Szpilki na Giewoncie" i powiem Ci wypas niesamowity za niewielkie pieniążki:)
    więc będziemy tak kombinować:)
    ja chcę jechać do typowego spa:) wystarczy mi masaż aromaterapia, jakieś zabiegi dla kobiet w ciąży na pewno mają:) no i basen obowiązkowo:D
    może od nowa zakocham się w meżu?:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Jak lekarz zabrania to to, że młodzi nie ma nic do rzeczy :)

Robotka a jak to jest z tym spa? Bo jestem w trakcie poszukiwania hotelu na wyjazd. Szukam czegoś na grouponie, bo fajne oferty są. Szukam hotelu z basenem, bo wiem że np do sauny wejść nie będę mogła ale popływać to czemu nie :) pogoda coraz gorsza więc fajnie jakby były jakies atrakcje w hotelu

Ja tez szukam, na podroz poslubna :P
    Nad morzem chcemy :) Najlepiej taki ktory ma w usludze tez spa dla ciezarnych i lekarz ana meisjcu.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Otóż to! Ja też czekam na powrót mojego libido, które gdzieś zniknęło i nie potrafi znaleźć drogi powrotnej :D

Na szczęście są inne formy "przyjemności" niż tylko seks :D

inne formy przyjemności?:D dla mnie najlepsza oprócz sexu to tv poduszka i ramię mojego chłopa:D ot tyle:P

Krysti, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.unitral.pl/?ciaza-w-spa-czyli-spa-dla-kobiet-w-ciazy,222

proszę PSOTKA:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Najbardziej cieszy mnie, że się pod tym względem dobralismy z mężem, bo jak słyszę, że np. Laska skarży się, że mąż nie chce z nią sypiać to przykro mi się robi.
    Oh ja z moim tez :)) się dobralismy nie ma ze nie zawsze tak porzadanie pelną parą:)a najbardziej by mi pol sklepu z bielizną wykupil juz tyle tego mam ze ja pierdziele:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    inne formy przyjemności?:D dla mnie najlepsza oprócz sexu to tv poduszka i ramię mojego chłopa:D ot tyle:P
    Ja tez tak nie ma sexu :) ale da się wytrzymać hihi

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    FASIA my też na gruponie będziemy szukać:D byliśmy raz w chacie gdzie kręcili "Szpilki na Giewoncie" i powiem Ci wypas niesamowity za niewielkie pieniążki:)
    więc będziemy tak kombinować:)
    ja chcę jechać do typowego spa:) wystarczy mi masaż aromaterapia, jakieś zabiegi dla kobiet w ciąży na pewno mają:) no i basen obowiązkowo:D
    może od nowa zakocham się w meżu?:P

haha :D może kto wie :D ja ciągle jestem sceptycznie nastawiona do wyjazdu w góry .. nie wiem czy to w moim stanie nie będzie za dużo, ta zmiana ciśnienia ..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Padłam :D jesteś genialna :D :D :D :D :D

Robotka1 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mojemu zaznaczam bys mi po porodzie drugiego zaraz nie zmajstrowal bo moj chce 3 dzieci :))haha a ja mowie dwojka i jedno z adopcji :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze bez sexi nikt nie umarł:)najwazniejsze malenstwo jest :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta pani w poradniku mówiła, że jak się dziecko odpowiednio przystawi to wtedy piersi nie bolą. Mam nadzieję, że to prawda i że nauczą mnie tego w szkole rodzenia. :)

• Fasia Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ile się staraliście o dziecko? Też bym chciała drugie ale nie wiem czy kiedykolwiek się uda ..

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Padłam :D jesteś genialna :D :D :D :D :D
    jeszcze nie nie znasz 8) hihi

FASIA nasze góry to nie ALPY:D o ile nie masz ogólnego problemu z ciśnieniem to raczej bym się nie martwiła:) poza tym Ty górolka tylko nizinna:D
    np natknęłam się na coś w okolicach Szczyrku:) niby góry, ale jakieś takie niższe:)
    no zobaczymy:) ogólnie tu blisko siebie będę coś szukać tak 100-150km:)

KRYSTI jak Ty chcesz mieć roczną przerwę między dziećmi to akurat po porodzie od razu było by git:D
    ja chcę wrócić na rok do pracy i trzecie już planuje:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jeśli chodzi o sex to mój ciągle robi podchody a ja nic aż mi głupio ale naprawdę nie mam ochoty na jakiekolwiek tego typu przyjemności. Najpierw go katowałam prawie codziennie a teraz celibat... na początku jeszcze jakoś coś teges ale teraz wcale mi się nie chce. Przytuliłabym się tylko i tyle. Mam nadzieję że mi się niedługo zmieni bo się chłopak załamuje ;)
    Dzisiaj mi lekarz kazał przyjechać na USG mam nadzieję że tam wczoraj nic złego nie wymacał i będzie wszystko dobrze. Jednak stresa mam poważnego.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Krysti ile się staraliście o dziecko? Też bym chciała drugie ale nie wiem czy kiedykolwiek się uda ..
    Od kwietnia :) jak wam sie podoba ta bluzeczka kupilam w uzywce ostatnio za 2,5£ http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db8fd5c940d8.jpg

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Ta pani w poradniku mówiła, że jak się dziecko odpowiednio przystawi to wtedy piersi nie bolą. Mam nadzieję, że to prawda i że nauczą mnie tego w szkole rodzenia. :)
    niestety często teoria pozostawia wiele do zyczenia w praktyce.
    ja jasno powiedziałam po porodzie że podobało mi się na szkole rodzenia ale mój poród przebiegał swoim torem i żadne oddechy ani liczenie sie na nic nie zdało. fizjologia robi swoje, choć gratuluję i zazdroszczę osobom które potrafią się opanować w tym wielkim dniu i robić to co mówili na szkole rodzenia:P powodzenia:P
    co do karmienia to ból bierze się z tego że wydziela sie ta oksytocyna? dobrze mówię? więc jak dziecko ssa pierś to nie dośc że boli jedna to druga automatycznie tez i automatycznie leci mleko z drugiej, taka sytuacja:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ