Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Ależ Ci zazdroszczę! Mnie się marzy Kazimierz Dolny od kilku lat ale jakoś się tam wybrać nie możemy, bo to dość daleko od nas. No i na 2-3 dni nie opłaca nam się jechać ...
Za to w październiku wybieramy się gdzieś w okolice Szklarskiej Poręby na 4-5 dni -
Robotka1 wrote:powiem wam tak....jak się tyle czasu człowiek stara o dziecko i sex jest właściwe na żądanie a z czasem wręcz robi się go mechanicznie to uwierzcie mi że wcale się nie dziwię sobie ani mojemu mężowi że przychodzimy do siebie teraz tylko wtedy jak nasz popęd(a właściwie męża bo mój leży i kwiczy od 3 miesięcy:P) sięga zenitu:P
kiedyś się to zmieni:) wierzę w to:) niech tylko odzyskam swoje libido:P
Otóż to! Ja też czekam na powrót mojego libido, które gdzieś zniknęło i nie potrafi znaleźć drogi powrotnej
Na szczęście są inne formy "przyjemności" niż tylko seks -
FASIA my też na gruponie będziemy szukać
byliśmy raz w chacie gdzie kręcili "Szpilki na Giewoncie" i powiem Ci wypas niesamowity za niewielkie pieniążki:)
więc będziemy tak kombinować
ja chcę jechać do typowego spa:) wystarczy mi masaż aromaterapia, jakieś zabiegi dla kobiet w ciąży na pewno mająno i basen obowiązkowo:D
może od nowa zakocham się w meżu? -
Fasia wrote:Jak lekarz zabrania to to, że młodzi nie ma nic do rzeczy
Robotka a jak to jest z tym spa? Bo jestem w trakcie poszukiwania hotelu na wyjazd. Szukam czegoś na grouponie, bo fajne oferty są. Szukam hotelu z basenem, bo wiem że np do sauny wejść nie będę mogła ale popływać to czemu niepogoda coraz gorsza więc fajnie jakby były jakies atrakcje w hotelu
Ja tez szukam, na podroz poslubna
Nad morzem chcemyNajlepiej taki ktory ma w usludze tez spa dla ciezarnych i lekarz ana meisjcu.
-
Fasia wrote:Otóż to! Ja też czekam na powrót mojego libido, które gdzieś zniknęło i nie potrafi znaleźć drogi powrotnej
Na szczęście są inne formy "przyjemności" niż tylko seks
inne formy przyjemności?dla mnie najlepsza oprócz sexu to tv poduszka i ramię mojego chłopa:D ot tyle:P
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Najbardziej cieszy mnie, że się pod tym względem dobralismy z mężem, bo jak słyszę, że np. Laska skarży się, że mąż nie chce z nią sypiać to przykro mi się robi.
) się dobralismy nie ma ze nie zawsze tak porzadanie pelną parą:)a najbardziej by mi pol sklepu z bielizną wykupil juz tyle tego mam ze ja pierdziele:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:52
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:FASIA my też na gruponie będziemy szukać
byliśmy raz w chacie gdzie kręcili "Szpilki na Giewoncie" i powiem Ci wypas niesamowity za niewielkie pieniążki:)
więc będziemy tak kombinować
ja chcę jechać do typowego spa:) wystarczy mi masaż aromaterapia, jakieś zabiegi dla kobiet w ciąży na pewno mająno i basen obowiązkowo:D
może od nowa zakocham się w meżu?
hahamoże kto wie
ja ciągle jestem sceptycznie nastawiona do wyjazdu w góry .. nie wiem czy to w moim stanie nie będzie za dużo, ta zmiana ciśnienia ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Padłam
jesteś genialna
hihi
FASIA nasze góry to nie ALPY:D o ile nie masz ogólnego problemu z ciśnieniem to raczej bym się nie martwiła:) poza tym Ty górolka tylko nizinna:D
np natknęłam się na coś w okolicach Szczyrku:) niby góry, ale jakieś takie niższe:)
no zobaczymy:) ogólnie tu blisko siebie będę coś szukać tak 100-150km:)
KRYSTI jak Ty chcesz mieć roczną przerwę między dziećmi to akurat po porodzie od razu było by git:D
ja chcę wrócić na rok do pracy i trzecie już planuje:DKrysti lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Jeśli chodzi o sex to mój ciągle robi podchody a ja nic aż mi głupio ale naprawdę nie mam ochoty na jakiekolwiek tego typu przyjemności. Najpierw go katowałam prawie codziennie a teraz celibat... na początku jeszcze jakoś coś teges ale teraz wcale mi się nie chce. Przytuliłabym się tylko i tyle. Mam nadzieję że mi się niedługo zmieni bo się chłopak załamuje
Dzisiaj mi lekarz kazał przyjechać na USG mam nadzieję że tam wczoraj nic złego nie wymacał i będzie wszystko dobrze. Jednak stresa mam poważnego. -
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Ta pani w poradniku mówiła, że jak się dziecko odpowiednio przystawi to wtedy piersi nie bolą. Mam nadzieję, że to prawda i że nauczą mnie tego w szkole rodzenia.
ja jasno powiedziałam po porodzie że podobało mi się na szkole rodzenia ale mój poród przebiegał swoim torem i żadne oddechy ani liczenie sie na nic nie zdało. fizjologia robi swoje, choć gratuluję i zazdroszczę osobom które potrafią się opanować w tym wielkim dniu i robić to co mówili na szkole rodzenia:P powodzenia:P
co do karmienia to ból bierze się z tego że wydziela sie ta oksytocyna? dobrze mówię? więc jak dziecko ssa pierś to nie dośc że boli jedna to druga automatycznie tez i automatycznie leci mleko z drugiej, taka sytuacja:D