Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia K ja mam do Ciebie pytanie, gdzie Ty swoje staniki kupowałaś do karmienia, bo pamiętam, że chyba nie na allegro.
Wkurzyłam się, siadłam na necie i znalazłam mężowi identyczną spawarkę, którą chciał kupić za 6 tyś, w sklepie internetowym za 4 tyś. No i teraz mam problem, gdzie ja znajdę biustonosz do karmienia za 2 tyś???CzaryMary, shimmer_lip, Bambi85, Anka1501, KasiaKwiatek, mf, iwonka1077, lysinka, Ewelcia, liloe, Fasia, Gosha, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
tak jak dziewczyny pisza jak sie zachowa higiene, nie dopusci do zamoczenia to nie powinno sie nic dziac. Chociaz to ponoc od firmy tez zalezy, np jak szukalam o materacach fiki miki- duzo bylo opini ze mimo ze zamoczone nie byly tam po 4 miesiacach ''cos'' wychodzilo z warstwy kokosowej bleeee
I tez podzialalo na moja wyobraznie i wizelam lateksowyCzaryMary, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja mam urodziny razem z Amy
już całkiem zaraz
dużo nas marcowych tu na kwietniówkach
nooo to biba się szykuje !! I LIKE IT
Nosi mnie, nosi mnie !! Chyba zaraz wyjdę i poszukam fryza co by mi grzywę opitolił !!
Przestańcie z tymi materacami! ja mam gryka-kokos i zaraz się porzygam. Idę poszukać robaków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:50
Bambi85, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
kurcze moj maz wczoraj przy obiedzie zapytal kiedy ide do fryzjera - nie wiedzialam ze jest az tak zle
, wiec chyba tez sie umowie
Co prawda wpadl na to pytanie po tym, jak powiedzialam ze tym razem dobrze go obcieli, bo byl sam wczoraj no ale bez przesadyoczywiscie sie fochnelam
CzaryMary, Anka1501, KasiaKwiatek, sylvia007, iwonka1077, lysinka, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia staniki kupiłam na allegro właśnie
Dzięki Bambi, w poniedziałek dopytam o tą kartę. Będę krew pobierać to sprawdzę w u źródła w szpitalu, pokażę im ją i już.
Ee dajcie już spokój z tymi robalami w materacach, to z serii przeczytałam i horror, schiza. Miałam, używałam, nic się nie działokupiłam i będę używać gryka-kokos
i już
Bambi85, CzaryMary, shimmer_lip, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Kwiatek widzę, że w sprawie materacy mamy podobne zdanie
BTw. znalazłam tylko 4 małe robaczki - to chyba dopuszczalna ilość, co ??shimmer_lip, Anka1501, Klaudia90, KasiaKwiatek, Bambi85, lysinka, Aguś86, Fasia, liloe, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:No Kwiatek widzę, że w sprawie materacy mamy podobne zdanie
BTw. znalazłam tylko 4 małe robaczki - to chyba dopuszczalna ilość, co ??CzaryMary, Anka1501, Klaudia90, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
Asica wrote:Zagnieżdżanie mi też działa na wyobraźnię ale nie w materacu tylko w dziecięcej dupce
"
To było dobre...
Anka nie ma możliwości a jednak dziewczyny piszą gdzie indziej że miały robaki... -
nick nieaktualny