X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bym się zdziwila jak bym 13 marca urodzila w moje urodziny ja pitole szook by byl :)

• Asica Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagnieżdżanie mi też działa na wyobraźnię ale nie w materacu tylko w dziecięcej dupce :D"
    To było dobre...
    Anka nie ma możliwości a jednak dziewczyny piszą gdzie indziej że miały robaki...

xtmhqo7.png
  • sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia K ja mam do Ciebie pytanie, gdzie Ty swoje staniki kupowałaś do karmienia, bo pamiętam, że chyba nie na allegro.
    Wkurzyłam się, siadłam na necie i znalazłam mężowi identyczną spawarkę, którą chciał kupić za 6 tyś, w sklepie internetowym za 4 tyś. No i teraz mam problem, gdzie ja znajdę biustonosz do karmienia za 2 tyś??? ;-)

CzaryMary, shimmer_lip, Bambi85, Anka1501, KasiaKwiatek, mf, iwonka1077, lysinka, Ewelcia, liloe, Fasia, Gosha, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 20:35

• Asica Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a tak z innej beczki
    Jest któraś z Was po raku? Albo ma w najbliższym otoczeniu kogoś kto rodzin naturalnie po leczeniu?

xtmhqo7.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam urodziny razem z Amy :) już całkiem zaraz :D dużo nas marcowych tu na kwietniówkach :)

Krysti, Amy_ lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    Zagnieżdżanie mi też działa na wyobraźnię ale nie w materacu tylko w dziecięcej dupce :D"
    To było dobre...
    Anka nie ma możliwości a jednak dziewczyny piszą gdzie indziej że miały robaki...

A wiesz, że odpowiednio dbaly o te materace?

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jak dziewczyny pisza jak sie zachowa higiene, nie dopusci do zamoczenia to nie powinno sie nic dziac. Chociaz to ponoc od firmy tez zalezy, np jak szukalam o materacach fiki miki- duzo bylo opini ze mimo ze zamoczone nie byly tam po 4 miesiacach ''cos'' wychodzilo z warstwy kokosowej bleeee
    I tez podzialalo na moja wyobraznie i wizelam lateksowy

CzaryMary, liloe lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja mam urodziny razem z Amy :) już całkiem zaraz :D dużo nas marcowych tu na kwietniówkach :)

nooo to biba się szykuje !! I LIKE IT :)

Nosi mnie, nosi mnie !! Chyba zaraz wyjdę i poszukam fryza co by mi grzywę opitolił !!

Przestańcie z tymi materacami! ja mam gryka-kokos i zaraz się porzygam. Idę poszukać robaków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:50

Bambi85, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia może być problem :D chyba, że taki wysadzany kryształami Swarowskiego :D

Bambi85, sylvia007 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze moj maz wczoraj przy obiedzie zapytal kiedy ide do fryzjera - nie wiedzialam ze jest az tak zle :P, wiec chyba tez sie umowie
    Co prawda wpadl na to pytanie po tym, jak powiedzialam ze tym razem dobrze go obcieli, bo byl sam wczoraj no ale bez przesady :P oczywiscie sie fochnelam :P

CzaryMary, Anka1501, KasiaKwiatek, sylvia007, iwonka1077, lysinka, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ma 27 lutego, ale robimy jutro impreze ;) nie wiem kiedy mu prezent dac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia staniki kupiłam na allegro właśnie :-)

Dzięki Bambi, w poniedziałek dopytam o tą kartę. Będę krew pobierać to sprawdzę w u źródła w szpitalu, pokażę im ją i już.

Ee dajcie już spokój z tymi robalami w materacach, to z serii przeczytałam i horror, schiza. Miałam, używałam, nic się nie działo :-D kupiłam i będę używać gryka-kokos :-D i już

Bambi85, CzaryMary, shimmer_lip, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze zapytac czy jak mam nowe nazwisko to musze powtarzac grupe krwi, ale tam przeciez pesel jest... powinno chyba wystarczyc z poczatku ciazy

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że muszę iść na pocztę wysłać reklamacje na towarzystwo ubezpieczeniowe to od razu skargę złoże, a co!

Bambi85, sylvia007, iwonka1077, Amy_, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Asica Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia kwiatek a mogłabyś dać link do tych stanika bo też jeszcze nie mam i szukam, z góry dzięki.

xtmhqo7.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kwiatek widzę, że w sprawie materacy mamy podobne zdanie :P

BTw. znalazłam tylko 4 małe robaczki - to chyba dopuszczalna ilość, co ?? :P ;)

shimmer_lip, Anka1501, Klaudia90, KasiaKwiatek, Bambi85, lysinka, Aguś86, Fasia, liloe, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    No Kwiatek widzę, że w sprawie materacy mamy podobne zdanie :P

BTw. znalazłam tylko 4 małe robaczki - to chyba dopuszczalna ilość, co ?? :P ;)
    Jeśli były w różowych skarpetkach to oddawaj bo to moje spierdzieliły :D

CzaryMary, Anka1501, Klaudia90, KasiaKwiatek, Bambi85, Fasia, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    To było dobre...
    Bo nie dbają o materace to i robaki mają. Jak się dziecko zesika tak ze na materac wpłynie to należy natentychmiast to wysuszyć. Ja mam po moim synu przeszło 5 lat nidzie nie był chowany bo jak rozłożyłam łózeczko 5 lat temu tak w całości teraz przyjechało do mnie spowrotem bo było u mojej mamy, tam spał w nim mój syn i syn siostry i powiem Ci ze nie mam żadnych robaków, co więcej wiem , że mozna prać pokrowiec ale ja wole poprostu kupić nowy materac za 70 zł zwłaszcza zeby wysuszyć go musiałabym mieć ładną pogode na dworzu.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Jeśli były w różowych skarpetkach to oddawaj bo to moje spierdzieliły :D

buhahaha. niebieskie miały - to moje. nie oddam! nie muszę kupować młodzieniaszkowi maskotek :)

Bambi85, sylvia007, Ewelcia, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 2906 2907 2908 2909 2910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ