X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    No poproszę, nie wiedziałam że w bierze są prześcieradła tym bardziej takie małe a jakie kolory były? I po ile? Oddam w końcu ten materac w pizdu i wezmę grypę -kokos..
    Chociaż się boję tych robaków co mogą się zależna w gryce.
    O podkład mam no ale on nie na całość a takie duże porządne tyle co materac..
    Ja mam gryka-kokos i nie ma robaków ;)

Bambi85, nick nieaktualny, Amy_ lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja musze zapytac czy jak mam nowe nazwisko to musze powtarzac grupe krwi, ale tam przeciez pesel jest... powinno chyba wystarczyc z poczatku ciazy
    z tym to moze byc roznie, zalezy na kogo trafisz, odpowiedzi moga byc roznie.
    Ja przy jakiejs glupocie w urzedzie mialam klopot, bo gdzies tam mialam jedno nazwisko, a teraz dwa, i wielkie ceregiele, bo nazwisko sie nie zgadza ( a w polowie sie zgadzalo przeciez :P), pesel sie zgadzal,, imiona rodzicow itp ale nie, bo pani miala problem ze to nie to samo nazwisko. Takze ludzie sa rozni

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    buhahaha. niebieskie miały - to moje. nie oddam! nie muszę kupować młodzieniaszkowi maskotek :)
    To masz szczęście :) bo coś mi się stan moich nie zgadza :) może przez ten remont i burdel się zwyczajnie wyprowadziły na znak buntu :D

nick nieaktualny, Bambi85, nick nieaktualny, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Ja mam gryka-kokos i nie ma robaków ;)
    taaa jasne, nie masz. kazda gryka-kokos ma robale :) sorry, taki mamy klimat :P

Bambi85, nick nieaktualny, shimmer_lip, iwonka1077, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nowe dziewczyny. :) Nie przywitałam się z tych nerwów. Jak chcecie to zapoznajcie się z linkami na pierwszej stronie i wpiszcie się. :)

Hwesta, noworodek na początku na tej twardszej stronie śpi.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 21:13

nick nieaktualny, Bambi85 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejjj no ja tez nie wierze w te robale ale mnie to tak obrzydziło i nie wytrzymałam naprężen :P

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica proszę ten sprzedający ma duży wybór różnych, kupiłam 3 :-D

http://allegro.pl/item4922982855_4922982855.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mój komentarz odnośnie dzisiejszych skurczy nikogo nie obszedł, jakbym napisała że na porodówce jestem to by nikt nie zauważył. Ech, chyba się obrażę :P
    Cóż, muszę się pogodzić z tym, że nie jestem Amy :D

Gupia! ja własnie miałam się pytać ale gąbka w mózgu zwiększyła rozmiary i zapomniałam.

Ida, Bambi85, Asica, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie
    http://allegro.pl/209-bawelniany-biustonosz-stanik-do-karmienia-70g-i5099374358.html

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mój komentarz odnośnie dzisiejszych skurczy nikogo nie obszedł, jakbym napisała że na porodówce jestem to by nikt nie zauważył. Ech, chyba się obrażę :P

Co do materacy gryczanych to ja też bym nie wierzyła, ale że prowadzę nierówną walkę z molami w moim mieszkaniu, to wiem co to jest i jak to jest... A nie jest fajnie :/ One wlezą dosłownie wszędzie! I nie ma na to mocnych, bo wszelkie sposoby można sobie między bajki włożyć. Jak same zechcą do się dopiero wyniosą. I to nie ma nic wspólnego z utrzymywaniem higieny i czystości niestety.

Nie przejmuj się mnie olano wczoraj pomimo , że napisałam ze jebłam orła na dupe i mała się nie rusza. Tak to już z kwietniówkami jest , czytaja o kupach rozdartych pipkach z igłami w środku a o poważnych sprawach czytają wybiórczo :DD

nick nieaktualny, Ida, nick nieaktualny, Aguś86, Ewelcia, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDA oczywiscie ze zauwazylysmy, ale gąbeczki odpowiadaja z opoznieniem :P wiesz jak jest.
    Moze przeforsowalas sie wczoraj tym ogarnianiem chaty co?? dzisiaj odpoczywaj, jakos sie posprzata kiedys albo maz posprzata :P, trudno

Ida lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocham moje robale. Mrówki faraonki, błyszczyki, mole, muszki owocówki i pchły kocie i psie. Jak wprowadziły się kolejne razem z materacem to przyjmę do rodziny! :-D :-P ;-)

shimmer_lip, Bambi85, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• mf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:40

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:

Co do materacy gryczanych to ja też bym nie wierzyła, ale że prowadzę nierówną walkę z molami w moim mieszkaniu, to wiem co to jest i jak to jest... A nie jest fajnie :/ One wlezą dosłownie wszędzie! I nie ma na to mocnych, bo wszelkie sposoby można sobie między bajki włożyć. Jak same zechcą do się dopiero wyniosą. I to nie ma nic wspólnego z utrzymywaniem higieny i czystości niestety.
    To wszystko przez to, ze jesteś twarda baba. Serio. Jak ja się zalę że mam mdłości od 8tc to też wszyscy mają w dupie :D

Bambi85, Bambi85, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ida, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe,to fakt, ze jakos wybiorczo sie czesto czyta :P ja pisalam juz kilka razy pytanie o to czy dziecko ma spac w poscieli, czy na samym materacu powleczonym przescieradlem i do dzis nie wiem :D ale znalazlam w necie, ze same przescieradlo i schowalam posciel :P

Bambi85, nick nieaktualny, Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Nie przejmuj się mnie olano wczoraj pomimo , że napisałam ze jebłam orła na dupe i mała się nie rusza. Tak to już z kwietniówkami jest , czytaja o kupach rozdartych pipkach z igłami w środku a o poważnych sprawach czytają wybiórczo :DD

buhahaha - przepraszam, rozwaliłaś mnie nqa łopaty tym tekstem.

Jaguś - boli dupeczka? mała już disko bandżo uskutecznia? Czy nadal się boi i siedzi ze strachu skitrana za jelitem cienkim??

Bambi85, shimmer_lip, Jaga, Ewelcia, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida Kochana leż na dupie, mąż zajmie się łazienką z fachurami. A skoro skurcze przeszły po magnezie znaczy git :-) Jagusia głaszczę Twoją zbolałą dupkę :-D

Ida, Jaga, Gosha lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    ło matko Jaga ja faktycznie tego nie widziałam :( ale jak ja mam nadrabiać z telefonu to mnie choooy strzela. Dopiero jak wyrwę kompa teściowej to coś więcej piszę. Sorki :)
    Orzeł mnie przeraża i cieszę się ze tej zimy zimy nie było :) ale małe już dało Ci znać że wszystko gites?

Jaga lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hehe,to fakt, ze jakos wybiorczo sie czesto czyta :P ja pisalam juz kilka razy pytanie o to czy dziecko ma spac w poscieli, czy na samym materacu powleczonym przescieradlem i do dzis nie wiem :D ale znalazlam w necie, ze same przescieradlo i schowalam posciel :P
    Hwesta błagam :) o tym to akurat pierdylion razy było :D faktycznie wybiórczo czytasz :P

nick nieaktualny, Bambi85, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 2907 2908 2909 2910 2911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ