Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam gryka-kokos i nie ma robakówAsica wrote:No poproszę, nie wiedziałam że w bierze są prześcieradła tym bardziej takie małe a jakie kolory były? I po ile? Oddam w końcu ten materac w pizdu i wezmę grypę -kokos..
Chociaż się boję tych robaków co mogą się zależna w gryce.
O podkład mam no ale on nie na całość a takie duże porządne tyle co materac..
Bambi85, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
z tym to moze byc roznie, zalezy na kogo trafisz, odpowiedzi moga byc roznie.hwesta wrote:Ja musze zapytac czy jak mam nowe nazwisko to musze powtarzac grupe krwi, ale tam przeciez pesel jest... powinno chyba wystarczyc z poczatku ciazy
Ja przy jakiejs glupocie w urzedzie mialam klopot, bo gdzies tam mialam jedno nazwisko, a teraz dwa, i wielkie ceregiele, bo nazwisko sie nie zgadza ( a w polowie sie zgadzalo przeciez
), pesel sie zgadzal,, imiona rodzicow itp ale nie, bo pani miala problem ze to nie to samo nazwisko. Takze ludzie sa rozni
liloe lubi tę wiadomość
-
To masz szczęścieCzaryMary wrote:buhahaha. niebieskie miały - to moje. nie oddam! nie muszę kupować młodzieniaszkowi maskotek

bo coś mi się stan moich nie zgadza
może przez ten remont i burdel się zwyczajnie wyprowadziły na znak buntu
CzaryMary, Bambi85, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mój komentarz odnośnie dzisiejszych skurczy nikogo nie obszedł, jakbym napisała że na porodówce jestem to by nikt nie zauważył. Ech, chyba się obrażę

Cóż, muszę się pogodzić z tym, że nie jestem Amy
Gupia! ja własnie miałam się pytać ale gąbka w mózgu zwiększyła rozmiary i zapomniałam.
Ida, Bambi85, Asica, liloe, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Mój komentarz odnośnie dzisiejszych skurczy nikogo nie obszedł, jakbym napisała że na porodówce jestem to by nikt nie zauważył. Ech, chyba się obrażę

Co do materacy gryczanych to ja też bym nie wierzyła, ale że prowadzę nierówną walkę z molami w moim mieszkaniu, to wiem co to jest i jak to jest... A nie jest fajnie
One wlezą dosłownie wszędzie! I nie ma na to mocnych, bo wszelkie sposoby można sobie między bajki włożyć. Jak same zechcą do się dopiero wyniosą. I to nie ma nic wspólnego z utrzymywaniem higieny i czystości niestety.
Nie przejmuj się mnie olano wczoraj pomimo , że napisałam ze jebłam orła na dupe i mała się nie rusza. Tak to już z kwietniówkami jest , czytaja o kupach rozdartych pipkach z igłami w środku a o poważnych sprawach czytają wybiórczo :DD
KasiaKwiatek, Ida, CzaryMary, Aguś86, Ewelcia, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kocham moje robale. Mrówki faraonki, błyszczyki, mole, muszki owocówki i pchły kocie i psie. Jak wprowadziły się kolejne razem z materacem to przyjmę do rodziny!
shimmer_lip, Bambi85, CzaryMary, liloe, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
To wszystko przez to, ze jesteś twarda baba. Serio. Jak ja się zalę że mam mdłości od 8tc to też wszyscy mają w dupieIda wrote:Mój komentarz odnośnie dzisiejszych skurczy nikogo nie obszedł, jakbym napisała że na porodówce jestem to by nikt nie zauważył. Ech, chyba się obrażę

Co do materacy gryczanych to ja też bym nie wierzyła, ale że prowadzę nierówną walkę z molami w moim mieszkaniu, to wiem co to jest i jak to jest... A nie jest fajnie
One wlezą dosłownie wszędzie! I nie ma na to mocnych, bo wszelkie sposoby można sobie między bajki włożyć. Jak same zechcą do się dopiero wyniosą. I to nie ma nic wspólnego z utrzymywaniem higieny i czystości niestety.
Bambi85, Bambi85, CzaryMary, KasiaKwiatek, Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe,to fakt, ze jakos wybiorczo sie czesto czyta
ja pisalam juz kilka razy pytanie o to czy dziecko ma spac w poscieli, czy na samym materacu powleczonym przescieradlem i do dzis nie wiem
ale znalazlam w necie, ze same przescieradlo i schowalam posciel
Bambi85, CzaryMary, Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Nie przejmuj się mnie olano wczoraj pomimo , że napisałam ze jebłam orła na dupe i mała się nie rusza. Tak to już z kwietniówkami jest , czytaja o kupach rozdartych pipkach z igłami w środku a o poważnych sprawach czytają wybiórczo :DD
buhahaha - przepraszam, rozwaliłaś mnie nqa łopaty tym tekstem.
Jaguś - boli dupeczka? mała już disko bandżo uskutecznia? Czy nadal się boi i siedzi ze strachu skitrana za jelitem cienkim??
Bambi85, shimmer_lip, Jaga, Ewelcia, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ło matko Jaga ja faktycznie tego nie widziałamJaga wrote:Nie przejmuj się mnie olano wczoraj pomimo , że napisałam ze jebłam orła na dupe i mała się nie rusza. Tak to już z kwietniówkami jest , czytaja o kupach rozdartych pipkach z igłami w środku a o poważnych sprawach czytają wybiórczo :DD
ale jak ja mam nadrabiać z telefonu to mnie choooy strzela. Dopiero jak wyrwę kompa teściowej to coś więcej piszę. Sorki 
Orzeł mnie przeraża i cieszę się ze tej zimy zimy nie było
ale małe już dało Ci znać że wszystko gites?
Jaga lubi tę wiadomość
-
Hwesta błagamhwesta wrote:Hehe,to fakt, ze jakos wybiorczo sie czesto czyta
ja pisalam juz kilka razy pytanie o to czy dziecko ma spac w poscieli, czy na samym materacu powleczonym przescieradlem i do dzis nie wiem
ale znalazlam w necie, ze same przescieradlo i schowalam posciel 
o tym to akurat pierdylion razy było
faktycznie wybiórczo czytasz
hwesta, Bambi85, CzaryMary, liloe, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość