X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    No poproszę, nie wiedziałam że w bierze są prześcieradła tym bardziej takie małe a jakie kolory były? I po ile? Oddam w końcu ten materac w pizdu i wezmę grypę -kokos..
    Chociaż się boję tych robaków co mogą się zależna w gryce.
    O podkład mam no ale on nie na całość a takie duże porządne tyle co materac..
    Ja mam gryka-kokos i nie ma robaków ;)

Bambi85, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja musze zapytac czy jak mam nowe nazwisko to musze powtarzac grupe krwi, ale tam przeciez pesel jest... powinno chyba wystarczyc z poczatku ciazy
    z tym to moze byc roznie, zalezy na kogo trafisz, odpowiedzi moga byc roznie.
    Ja przy jakiejs glupocie w urzedzie mialam klopot, bo gdzies tam mialam jedno nazwisko, a teraz dwa, i wielkie ceregiele, bo nazwisko sie nie zgadza ( a w polowie sie zgadzalo przeciez :P), pesel sie zgadzal,, imiona rodzicow itp ale nie, bo pani miala problem ze to nie to samo nazwisko. Takze ludzie sa rozni

liloe lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    buhahaha. niebieskie miały - to moje. nie oddam! nie muszę kupować młodzieniaszkowi maskotek :)
    To masz szczęście :) bo coś mi się stan moich nie zgadza :) może przez ten remont i burdel się zwyczajnie wyprowadziły na znak buntu :D

CzaryMary, Bambi85, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Ja mam gryka-kokos i nie ma robaków ;)
    taaa jasne, nie masz. kazda gryka-kokos ma robale :) sorry, taki mamy klimat :P

Bambi85, KasiaKwiatek, shimmer_lip, iwonka1077, liloe, Fasia lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie nowe dziewczyny. :) Nie przywitałam się z tych nerwów. Jak chcecie to zapoznajcie się z linkami na pierwszej stronie i wpiszcie się. :)

Hwesta, noworodek na początku na tej twardszej stronie śpi.

hwesta lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 21:13

KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejjj no ja tez nie wierze w te robale ale mnie to tak obrzydziło i nie wytrzymałam naprężen :P

liloe lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica proszę ten sprzedający ma duży wybór różnych, kupiłam 3 :-D

http://allegro.pl/item4922982855_4922982855.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mój komentarz odnośnie dzisiejszych skurczy nikogo nie obszedł, jakbym napisała że na porodówce jestem to by nikt nie zauważył. Ech, chyba się obrażę :P
    Cóż, muszę się pogodzić z tym, że nie jestem Amy :D

Gupia! ja własnie miałam się pytać ale gąbka w mózgu zwiększyła rozmiary i zapomniałam.

Ida, Bambi85, Asica, liloe, Fasia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie
    http://allegro.pl/209-bawelniany-biustonosz-stanik-do-karmienia-70g-i5099374358.html

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mój komentarz odnośnie dzisiejszych skurczy nikogo nie obszedł, jakbym napisała że na porodówce jestem to by nikt nie zauważył. Ech, chyba się obrażę :P

Co do materacy gryczanych to ja też bym nie wierzyła, ale że prowadzę nierówną walkę z molami w moim mieszkaniu, to wiem co to jest i jak to jest... A nie jest fajnie :/ One wlezą dosłownie wszędzie! I nie ma na to mocnych, bo wszelkie sposoby można sobie między bajki włożyć. Jak same zechcą do się dopiero wyniosą. I to nie ma nic wspólnego z utrzymywaniem higieny i czystości niestety.

Nie przejmuj się mnie olano wczoraj pomimo , że napisałam ze jebłam orła na dupe i mała się nie rusza. Tak to już z kwietniówkami jest , czytaja o kupach rozdartych pipkach z igłami w środku a o poważnych sprawach czytają wybiórczo :DD

KasiaKwiatek, Ida, CzaryMary, Aguś86, Ewelcia, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDA oczywiscie ze zauwazylysmy, ale gąbeczki odpowiadaja z opoznieniem :P wiesz jak jest.
    Moze przeforsowalas sie wczoraj tym ogarnianiem chaty co?? dzisiaj odpoczywaj, jakos sie posprzata kiedys albo maz posprzata :P, trudno

Ida lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocham moje robale. Mrówki faraonki, błyszczyki, mole, muszki owocówki i pchły kocie i psie. Jak wprowadziły się kolejne razem z materacem to przyjmę do rodziny! :-D :-P ;-)

shimmer_lip, Bambi85, CzaryMary, liloe, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• mf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:40

CzaryMary lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:

Co do materacy gryczanych to ja też bym nie wierzyła, ale że prowadzę nierówną walkę z molami w moim mieszkaniu, to wiem co to jest i jak to jest... A nie jest fajnie :/ One wlezą dosłownie wszędzie! I nie ma na to mocnych, bo wszelkie sposoby można sobie między bajki włożyć. Jak same zechcą do się dopiero wyniosą. I to nie ma nic wspólnego z utrzymywaniem higieny i czystości niestety.
    To wszystko przez to, ze jesteś twarda baba. Serio. Jak ja się zalę że mam mdłości od 8tc to też wszyscy mają w dupie :D

Bambi85, Bambi85, CzaryMary, KasiaKwiatek, Ida, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe,to fakt, ze jakos wybiorczo sie czesto czyta :P ja pisalam juz kilka razy pytanie o to czy dziecko ma spac w poscieli, czy na samym materacu powleczonym przescieradlem i do dzis nie wiem :D ale znalazlam w necie, ze same przescieradlo i schowalam posciel :P

Bambi85, CzaryMary, Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Nie przejmuj się mnie olano wczoraj pomimo , że napisałam ze jebłam orła na dupe i mała się nie rusza. Tak to już z kwietniówkami jest , czytaja o kupach rozdartych pipkach z igłami w środku a o poważnych sprawach czytają wybiórczo :DD

buhahaha - przepraszam, rozwaliłaś mnie nqa łopaty tym tekstem.

Jaguś - boli dupeczka? mała już disko bandżo uskutecznia? Czy nadal się boi i siedzi ze strachu skitrana za jelitem cienkim??

Bambi85, shimmer_lip, Jaga, Ewelcia, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida Kochana leż na dupie, mąż zajmie się łazienką z fachurami. A skoro skurcze przeszły po magnezie znaczy git :-) Jagusia głaszczę Twoją zbolałą dupkę :-D

Ida, Jaga, Gosha lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    ło matko Jaga ja faktycznie tego nie widziałam :( ale jak ja mam nadrabiać z telefonu to mnie choooy strzela. Dopiero jak wyrwę kompa teściowej to coś więcej piszę. Sorki :)
    Orzeł mnie przeraża i cieszę się ze tej zimy zimy nie było :) ale małe już dało Ci znać że wszystko gites?

Jaga lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hehe,to fakt, ze jakos wybiorczo sie czesto czyta :P ja pisalam juz kilka razy pytanie o to czy dziecko ma spac w poscieli, czy na samym materacu powleczonym przescieradlem i do dzis nie wiem :D ale znalazlam w necie, ze same przescieradlo i schowalam posciel :P
    Hwesta błagam :) o tym to akurat pierdylion razy było :D faktycznie wybiórczo czytasz :P

hwesta, Bambi85, CzaryMary, liloe, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 2907 2908 2909 2910 2911 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ