Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ida hehe
ja sie zastanawiam jak z produkca będzie po porodzie od razu mniej stron pewnie bedzie przybywac pewnie
no mnie tez obeszli wczoraj pisalam ze mnie brzuch pobolewa, tu sie dziewczyny zaczynaja martwic jak piszesz ze jestes w szpitaluhahahaha a to przez za dużą produkcje
Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Asica proszę ten sprzedający ma duży wybór różnych, kupiłam 3
http://allegro.pl/item4922982855_4922982855.html -
A jeszcze sprostowanie się należy! bo moim choooyowym samopoczuciem się zainteresowała moja forumowa siostra Adk oraz CzaryM.
i jeszcze chyba Angela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 11:28
Ida, KasiaKwiatek, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w słoneczny dzień
strasznie dużo naprodukowałyście
Angela Martynka jest śliczna
Klaudia gratuluję mgr
Justinka gratuluję udanej wizyty
Adk spory maluszek
Gosha zazdroszczę pogody, choć u mnie też dzisiaj słoneczko
Ja dostałam od kuzynki 2 rożki, zamierzam ich używać, bo podobno fajne na początek. Kupiłam też otulacz. Tylko kocyki muszę dokupić, bo mam tylko jeden. Tylko standardowo nie mogę się zdecydować jaki
Weronika, Amy brzuszki rosnąfajnie wyglądacie
Asica, Arsenka witajcie
Bambi mój mnie wysyła do fryzjera, bo wtedy mi się nastrój poprawiamam zazwyczaj krótkie włosy i jak mi się nie układają to on obrywa
Co do skurczy się nie wypowiadam, bo nie wiem jak maja wyglądać.
Wczoraj byłam na wizycie i tak jak podejrzewałam Tośka przekręciła się dupką do dołuMam nadzieję, że wróci do poprzedniej pozycji. Poza tym waży 1864 g i długość udka to 6,30 - wszystko jest oki. Niestety szyjka się nieznacznie skróciła i pojawił się wewnątrz lejek na 5 mm, dostałam luteinę i mam się oszczędzać.
Bambi85, KasiaKwiatek, Justinka, weronika86, Fasia, Gosha, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:W rzecze na starej tarze albo wyżnięte na kamieniu z kaczką za plecami co jej z suwaczka spitala
humorki dzis maja wszystkie wyspaly sie czy co??????????
:P:P
Bambi85 lubi tę wiadomość