Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Jak tak, to jeszcze wam wygarnę, że żadna wczoraj nie zerknęła łaskawie, a już dla zachęty nawet zdjęcie wkleiłam, bo miałam rozkninę z wózkiem i Pajero zapodałam. Ale nieeeeeee, wy wózki już macie, to po co radzić koleżance?
Tylko Fasia i Amy mają monopol na takie jawne, długo-stronicowe rozkminyIda lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Jak tak, to jeszcze wam wygarnę, że żadna wczoraj nie zerknęła łaskawie, a już dla zachęty nawet zdjęcie wkleiłam, bo miałam rozkninę z wózkiem i Pajero zapodałam. Ale nieeeeeee, wy wózki już macie, to po co radzić koleżance?
Tylko Fasia i Amy mają monopol na takie jawne, długo-stronicowe rozkminymają
widziałam tego pajero ale jak już z koleżanką Sylvią stwierdziłysmy te wózki są wszystkie takie same. Sprawdź opinię i bierz ten który najładniejszy
on jest dla mnie indentyczny jak tutek któryś ale tutki to chyba te co im ramy pękają. A tej firmy to ja nie znam wcale
Ida, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
http://colorstories.pl/produkt/kocyk-tkany-cottonclassic-laguna-turkus/
Łysinka ja też jeszcze nie kupiłam ale nad tym się zastanawiam nie widziałam na żywo ale kuzynka ma i mówi że świetny.
Ida ja chętnie doradze, obserwowałam was wczoraj i nie widziałam twojego postu o wozkachIda, lysinka lubią tę wiadomość
-
Iwonka to głupawka z niewyspania
Dop tego dokucza mi to leżenie, zawsze aktywna ateraz do kibla iść nie mogę bo mnie brzuch boli i skurcz łapie. I dodatkowo muszę się nastawić psychicznie na rozmowe z moją siostrą a to już wyższa sztuka wstrzymywania jęzora za zębami , coby krowie nie wygarnąć kilku rzeczy jak się mądruje:D
Ida czytałam dzisiaj i nie widziałam rozkminy na temat wózków poza twoim pytaniem czy ktoś oprócz ciebie go nie posiada.Ida lubi tę wiadomość
-
IDA ty masz za duze wymagania w stosunku do nas
, a czy pytanie bylo jasnosprecyzowane? hehe
Kurcze ja wczorajsze i dzisiejsze czytalam w takim tempie ze nawet zadnej foty nie zauwazylamAle myslalam ze wyboru juz dokonalas, teraz kwestia zamowienia. Pamietam ze pytalas o fotelik maxi cosi, mimo pobieznego czytanie
shimmer_lip, Ida lubią tę wiadomość
-
Witajcie brzuchatki
AMY i Werka fajowe brzuski:))
Ja chyba musze przystopować z zakupami online, maz dzisiaj zobaczył wyciąg z banku i do mnie z testem -a ty czasem za duzo nie wydałaś?((
Ehh tu pare groszy tam i tak leci:(
A jeszcze nie kupiłam sukienki na ślub siostry:((weronika86 lubi tę wiadomość
-
Dobrze koleżanki
idę umyć dupkę, zęby i idę do taty po mojego zepsutego lapka
koło 12 siostrzenica ze swoim chłopcem do mnie przyjdzie i będą kombinować
to moja ostatnia szansa na jego naprawę. Jak się nie uda to kredycik i nowy lapek będzie
wczoraj tak sobie trochę grzebałam to dell mi się spodobał ale 2400 piechotą nie chodzi niestety.
Ida a Ty dziś masz wypominki normalnieBambi85, Ida lubią tę wiadomość
-
Lwica też mam ślub w marcu, ale na szczęście mam sukienkę z czasów jak ważyłam więcej niż teraz i daje radę
jest odcinana pod biustem, tak to bałam się, że będę musiała coś zakupić. A kasa to teraz się sama rozpływa.
Ja do rozkmnin wózkowych się nie włączam, bo wózki dostałam - gondolę i spacerówkę i wolę nie patrzeć, bo mi się jeszcze coś spodoba i będę chciała kupić nowe.Lwica lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Bambi ja się wybieram do fryzjera 27 lutego. Już mam od miesiąca umówionego. Stwierdziłam, że jesli grzecznie leżę, nic się nie pogorszyło to jak posiedzę te 2h u fryzjera nic nie powinno się stać. Jak nie teraz to kiedy. Później czasu nie będzie... Umów się też
Ja juz ta bylam Agus chyba w grudniu przed swietami, stwierdzilam ze jak leze caly czas to tak jak mowisz, 2 h siedzenia nie zaszkodza.
Musze sie zmobilizowac i umowicAguś86 lubi tę wiadomość
-
No ja podobnie do konwersacji wózkowych sie nie włączam bo mam spacerówkę i fotelik samochodowy, nie mam gondoli a całość używana ...
I myślałam o gondoli ale raczej nie stać nas zeby kupić na 4do 6miesiecy - a mam chustę i mam nosidełko i mam plecak taki wycieczkowy do noszenia bebka....takze jest w czym go nosić)
A do mamy prawdo podobnie jadę w czercu jak nie to w lipcu i gondoli bym nie tachala do polski...Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny