X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    A może ma któraś tak... bo już 3 raz, zazwyczaj do południa łapie mnie mocny ból głowy... i przy tym strasznie mnie mdli, że mam wrażenie że zaraz zwymiotuje :(
    Wczoraj na wizycie zapomniałam zapytać :/
    Może mieć to związek z ciśnieniem?
    Pierwszy raz miałam tak w środę rano, jak odczytałam sms od męża... [leciał do Gdańska] że z powodu technicznych dopiero będą startować... 1,5h opóźnienia :/ tak mi skoczyło ciśnienie, tak się zdenerwowałam... i wtedy miałam ten pierwszy ból głowy z mdłościami...
    Może. A jakie masz ciśnienie? I ja tak nie mam. Ja mam tak jak siostra Adk :) czyli kręci mi się oj kręci :) może jak z tym moim białym kudłem wyjdę to będzie lepiej.

Bambi szczuplaku ja Ci dam, ze gruba jesteś! Ja serio serio jeszcze trochę i Wam powysyłam zdjęcia przedstawiające grubą dupę w ciąży bo Wy jeszcze takiego zjawiska nie widziałyście :D

Bambi85, KasiaKwiatek, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika85 wrote:
    dlaczego nie chcecie ze mną pisać ?

Wygoogluj sobie imiona chłopców jest pełno rożnych stron na których możesz znaleźć milion propozycji na imię dla chłopca:)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mam duży biust ale tak jak napisała mf może to być nie zdrowe nawet..

A że nie przejdzie bo co? Wiem że bez fiszbinami nie wyglądają tak fajnie no ale to może na wyjścia z fiszbinami no bo tak to wygoda i zdrowie najważniejsze..

xtmhqo7.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam oj tam Shimmer, tak sobie biadole no, co ja na to poradze ze nieatrakcyjnie sie jakos czuje :P, rzadko pisze co mnie boli :P to chociaz ponarzekam ze gruba jestem i wlasnie w tym celu wybralam ciazowe forum hih

shimmer_lip lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak swoją drogą to straszne jest to zdjęcie naszego trolla forumowego :( cały czas rozkminiam czy tej osobie tak wisi biust czy brzuch???

Bambi85 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica nie zaczynaj z tym spamerem. Wszystkie olewamy bo to jakiś małolat albo gnida, której się nudzi i żarty chce sobie robić :-D

Bambi85, Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica nie ma co w ogóle reagować na tego spamera. W końcu się znudzi albo ferie się skończą i pójdzie do szkoły ;) Tylko zgłaszać do moderacji i tyle :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Se piłkę włożył... :-P widać przecież. Won brzydalu stąd :-D

Bambi85, lysinka lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miękki biustonosz tez musi byc dobrze dobrany, z fiszbinami na pewno lepiej podtrzyma duzy biust, ale spac sobie w takim fiszbinowym nie wyobrazam, na poczatek i na noc ja planuje miec miekkie, ale jakies fajniejsze tez planuje potem zakupic, ale ja duzego biustu raczej nie mam.

Aguś86 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do spania najlepszy bez fiszbin :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A tak swoją drogą to straszne jest to zdjęcie naszego trolla forumowego :( cały czas rozkminiam czy tej osobie tak wisi biust czy brzuch???

Ja obstawiam, że to piłka pod bluzka

km5smg7yaiikzi6r.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    No właśnie mam duży biust ale tak jak napisała mf może to być nie zdrowe nawet..

A że nie przejdzie bo co? Wiem że bez fiszbinami nie wyglądają tak fajnie no ale to może na wyjścia z fiszbinami no bo tak to wygoda i zdrowie najważniejsze..
    Nie kochana. W to nie uwierzę. Bo: fiszbina nie dotyka cycka, nie dotyka więc kanałów żadnych. Już się kiedyś tu mądrzyłam na ten temat :)
    dołem idzie pod cycem a bokiem ma wypaść w połowie pachy więc też nie w biust! No chyba ze weźmiesz za mały ale za mały do karmienia to żeby był i z brylantów nie przejdzie. A co rozumiesz przez duży biust??? bo ja ciągle słyszę że ktoś ma duży a potem wychodzi że to jest 65 D :D ja mam duży czyli 85 do karmienia I :D

Bambi ja Cię rozumiem tylko chcę, zebyś wiedziała że obiektywnie jesteś bardzo zgrabną i atrakcyjną jednostką :) ja wiem, że jestem jednostką grubą ale przynajmniej mam ryj ładny :D a takie gorsze samopoczucie wyglądowe to chyba norma w ciąży nie ??? bo ja też coś ostatnio boję się ludziom pokazywać :D
    ja dziś zobaczyłam że mam-kurva-masakra-omatko-siwe kudły!!! Nigdy nie miałam takiego odrostu jak teraz i nigdy tego nie było tak widać!! A tu taka niespodzianka :)
    Ale pofarbuję dopiero przed świętami to mi i na poród starczy :) żeby nikt nie mówił, ze gruba, stara i siwa i pierwsze dziecko rodzi :D

Bambi85, mantissa, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha nie widziałam, dzieki :))

A co do staników to do spania mam bez fiszbin a do karmienia z fiszbinami.

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Se piłkę włożył... :-P widać przecież. Won brzydalu stąd :-D
    A no tak :) bo na brzuch to za wysoko trochę a na biust za nisko :) nawet jak na moje standardy :D

Dziewczęta ozłocę jak mi znajdziecie w moim rozmiarze do spania bez fiszbin!!! Serio stawiam wódkę czy co tam chcecie :D

KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Justinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem :/ zawsze w normie...
    A mogę kontrolować, tyle tylko że mam ciśnieniomierz nadgarstkowy, a on ponoć nie jest najlepszy :|
    ech coś kojarzę że pod koniec ciąży z synem miałam jakieś skoki, ale to miałam wtedy problem z zębem i strasznie się męczyłam...

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem :/ zawsze w normie...
    A mogę kontrolować, tyle tylko że mam ciśnieniomierz nadgarstkowy, a on ponoć nie jest najlepszy :|
    ech coś kojarzę że pod koniec ciąży z synem miałam jakieś skoki, ale to miałam wtedy problem z zębem i strasznie się męczyłam...
    Jak Ci nadgarstkowy pokaże jakieś złe ciśnienie to sobie polecisz do przychodni albo apteki i Ci zmierzą takim bardziej miarodajnym. Sprawdzaj bo to istotna sprawa!!! Kwietniowe dzieci i mamy mają być zdrowe :)

Dobrze idę kudła wywietrzyć mojego :D a moja kudła jest już cała galanta i wiosennie obcięta :D i jest znowu piękna i zdrowa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:27

Aguś86, Bambi85, Justinka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    norma norma , wszysto jest w ciąży normą co od niej nie odbiega :P a siwe tez mam :/ jakies pojedyncze ale sa kurna. SKS po prostu :P
    z ta atrakcyjnoscią moją toś przesadziła troche ale dzieki :P

shimmer_lip lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • OvuFriend

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka niekoniecznie brak problemów przed ciążą musi oznaczać ich brak w ciąży. Ciąża to ogromny wysiłek dla organizmu, inaczej funkcjonuje i stąd mogą pojawiać się anomalia typu nadciśnienie czy cukrzyca. Kontroluj się 2 razy dziennie.

Bambi85, Lwica, Justinka lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi to ja Cię zapytam, co mogą oznaczać takie iskierki przed oczami???

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 2912 2913 2914 2915 2916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ