Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justinka wrote:A może ma któraś tak... bo już 3 raz, zazwyczaj do południa łapie mnie mocny ból głowy... i przy tym strasznie mnie mdli, że mam wrażenie że zaraz zwymiotuje
Wczoraj na wizycie zapomniałam zapytać
Może mieć to związek z ciśnieniem?
Pierwszy raz miałam tak w środę rano, jak odczytałam sms od męża... [leciał do Gdańska] że z powodu technicznych dopiero będą startować... 1,5h opóźnieniatak mi skoczyło ciśnienie, tak się zdenerwowałam... i wtedy miałam ten pierwszy ból głowy z mdłościami...
czyli kręci mi się oj kręci
może jak z tym moim białym kudłem wyjdę to będzie lepiej.
Bambi szczuplaku ja Ci dam, ze gruba jesteś! Ja serio serio jeszcze trochę i Wam powysyłam zdjęcia przedstawiające grubą dupę w ciąży bo Wy jeszcze takiego zjawiska nie widziałyście
Bambi85, KasiaKwiatek, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miękki biustonosz tez musi byc dobrze dobrany, z fiszbinami na pewno lepiej podtrzyma duzy biust, ale spac sobie w takim fiszbinowym nie wyobrazam, na poczatek i na noc ja planuje miec miekkie, ale jakies fajniejsze tez planuje potem zakupic, ale ja duzego biustu raczej nie mam.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Asica wrote:No właśnie mam duży biust ale tak jak napisała mf może to być nie zdrowe nawet..
A że nie przejdzie bo co? Wiem że bez fiszbinami nie wyglądają tak fajnie no ale to może na wyjścia z fiszbinami no bo tak to wygoda i zdrowie najważniejsze..
dołem idzie pod cycem a bokiem ma wypaść w połowie pachy więc też nie w biust! No chyba ze weźmiesz za mały ale za mały do karmienia to żeby był i z brylantów nie przejdzie. A co rozumiesz przez duży biust??? bo ja ciągle słyszę że ktoś ma duży a potem wychodzi że to jest 65 Dja mam duży czyli 85 do karmienia I
Bambi ja Cię rozumiem tylko chcę, zebyś wiedziała że obiektywnie jesteś bardzo zgrabną i atrakcyjną jednostkąja wiem, że jestem jednostką grubą ale przynajmniej mam ryj ładny
a takie gorsze samopoczucie wyglądowe to chyba norma w ciąży nie ??? bo ja też coś ostatnio boję się ludziom pokazywać
ja dziś zobaczyłam że mam-kurva-masakra-omatko-siwe kudły!!! Nigdy nie miałam takiego odrostu jak teraz i nigdy tego nie było tak widać!! A tu taka niespodzianka
Ale pofarbuję dopiero przed świętami to mi i na poród starczyżeby nikt nie mówił, ze gruba, stara i siwa i pierwsze dziecko rodzi
Bambi85, mantissa, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Se piłkę włożył...
widać przecież. Won brzydalu stąd
bo na brzuch to za wysoko trochę a na biust za nisko
nawet jak na moje standardy
Dziewczęta ozłocę jak mi znajdziecie w moim rozmiarze do spania bez fiszbin!!! Serio stawiam wódkę czy co tam chcecieKasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem
zawsze w normie...
A mogę kontrolować, tyle tylko że mam ciśnieniomierz nadgarstkowy, a on ponoć nie jest najlepszy
ech coś kojarzę że pod koniec ciąży z synem miałam jakieś skoki, ale to miałam wtedy problem z zębem i strasznie się męczyłam... -
Justinka wrote:Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem
zawsze w normie...
A mogę kontrolować, tyle tylko że mam ciśnieniomierz nadgarstkowy, a on ponoć nie jest najlepszy
ech coś kojarzę że pod koniec ciąży z synem miałam jakieś skoki, ale to miałam wtedy problem z zębem i strasznie się męczyłam...
Dobrze idę kudła wywietrzyć mojegoa moja kudła jest już cała galanta i wiosennie obcięta
i jest znowu piękna i zdrowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:27
Aguś86, Bambi85, Justinka lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Justinka niekoniecznie brak problemów przed ciążą musi oznaczać ich brak w ciąży. Ciąża to ogromny wysiłek dla organizmu, inaczej funkcjonuje i stąd mogą pojawiać się anomalia typu nadciśnienie czy cukrzyca. Kontroluj się 2 razy dziennie.
Bambi85, Lwica, Justinka lubią tę wiadomość