WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    A może ma któraś tak... bo już 3 raz, zazwyczaj do południa łapie mnie mocny ból głowy... i przy tym strasznie mnie mdli, że mam wrażenie że zaraz zwymiotuje :(
    Wczoraj na wizycie zapomniałam zapytać :/
    Może mieć to związek z ciśnieniem?
    Pierwszy raz miałam tak w środę rano, jak odczytałam sms od męża... [leciał do Gdańska] że z powodu technicznych dopiero będą startować... 1,5h opóźnienia :/ tak mi skoczyło ciśnienie, tak się zdenerwowałam... i wtedy miałam ten pierwszy ból głowy z mdłościami...
    Może. A jakie masz ciśnienie? I ja tak nie mam. Ja mam tak jak siostra Adk :) czyli kręci mi się oj kręci :) może jak z tym moim białym kudłem wyjdę to będzie lepiej.

Bambi szczuplaku ja Ci dam, ze gruba jesteś! Ja serio serio jeszcze trochę i Wam powysyłam zdjęcia przedstawiające grubą dupę w ciąży bo Wy jeszcze takiego zjawiska nie widziałyście :D

Bambi85, KasiaKwiatek, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika85 wrote:
    dlaczego nie chcecie ze mną pisać ?

Wygoogluj sobie imiona chłopców jest pełno rożnych stron na których możesz znaleźć milion propozycji na imię dla chłopca:)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mam duży biust ale tak jak napisała mf może to być nie zdrowe nawet..

A że nie przejdzie bo co? Wiem że bez fiszbinami nie wyglądają tak fajnie no ale to może na wyjścia z fiszbinami no bo tak to wygoda i zdrowie najważniejsze..

xtmhqo7.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam oj tam Shimmer, tak sobie biadole no, co ja na to poradze ze nieatrakcyjnie sie jakos czuje :P, rzadko pisze co mnie boli :P to chociaz ponarzekam ze gruba jestem i wlasnie w tym celu wybralam ciazowe forum hih

shimmer_lip lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak swoją drogą to straszne jest to zdjęcie naszego trolla forumowego :( cały czas rozkminiam czy tej osobie tak wisi biust czy brzuch???

Bambi85 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica nie zaczynaj z tym spamerem. Wszystkie olewamy bo to jakiś małolat albo gnida, której się nudzi i żarty chce sobie robić :-D

Bambi85, Lwica, weronika86 lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica nie ma co w ogóle reagować na tego spamera. W końcu się znudzi albo ferie się skończą i pójdzie do szkoły ;) Tylko zgłaszać do moderacji i tyle :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Se piłkę włożył... :-P widać przecież. Won brzydalu stąd :-D

Bambi85, lysinka lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miękki biustonosz tez musi byc dobrze dobrany, z fiszbinami na pewno lepiej podtrzyma duzy biust, ale spac sobie w takim fiszbinowym nie wyobrazam, na poczatek i na noc ja planuje miec miekkie, ale jakies fajniejsze tez planuje potem zakupic, ale ja duzego biustu raczej nie mam.

Aguś86 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do spania najlepszy bez fiszbin :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A tak swoją drogą to straszne jest to zdjęcie naszego trolla forumowego :( cały czas rozkminiam czy tej osobie tak wisi biust czy brzuch???

Ja obstawiam, że to piłka pod bluzka

km5smg7yaiikzi6r.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asica wrote:
    No właśnie mam duży biust ale tak jak napisała mf może to być nie zdrowe nawet..

A że nie przejdzie bo co? Wiem że bez fiszbinami nie wyglądają tak fajnie no ale to może na wyjścia z fiszbinami no bo tak to wygoda i zdrowie najważniejsze..
    Nie kochana. W to nie uwierzę. Bo: fiszbina nie dotyka cycka, nie dotyka więc kanałów żadnych. Już się kiedyś tu mądrzyłam na ten temat :)
    dołem idzie pod cycem a bokiem ma wypaść w połowie pachy więc też nie w biust! No chyba ze weźmiesz za mały ale za mały do karmienia to żeby był i z brylantów nie przejdzie. A co rozumiesz przez duży biust??? bo ja ciągle słyszę że ktoś ma duży a potem wychodzi że to jest 65 D :D ja mam duży czyli 85 do karmienia I :D

Bambi ja Cię rozumiem tylko chcę, zebyś wiedziała że obiektywnie jesteś bardzo zgrabną i atrakcyjną jednostką :) ja wiem, że jestem jednostką grubą ale przynajmniej mam ryj ładny :D a takie gorsze samopoczucie wyglądowe to chyba norma w ciąży nie ??? bo ja też coś ostatnio boję się ludziom pokazywać :D
    ja dziś zobaczyłam że mam-kurva-masakra-omatko-siwe kudły!!! Nigdy nie miałam takiego odrostu jak teraz i nigdy tego nie było tak widać!! A tu taka niespodzianka :)
    Ale pofarbuję dopiero przed świętami to mi i na poród starczy :) żeby nikt nie mówił, ze gruba, stara i siwa i pierwsze dziecko rodzi :D

Bambi85, mantissa, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha nie widziałam, dzieki :))

A co do staników to do spania mam bez fiszbin a do karmienia z fiszbinami.

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Se piłkę włożył... :-P widać przecież. Won brzydalu stąd :-D
    A no tak :) bo na brzuch to za wysoko trochę a na biust za nisko :) nawet jak na moje standardy :D

Dziewczęta ozłocę jak mi znajdziecie w moim rozmiarze do spania bez fiszbin!!! Serio stawiam wódkę czy co tam chcecie :D

KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Justinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem :/ zawsze w normie...
    A mogę kontrolować, tyle tylko że mam ciśnieniomierz nadgarstkowy, a on ponoć nie jest najlepszy :|
    ech coś kojarzę że pod koniec ciąży z synem miałam jakieś skoki, ale to miałam wtedy problem z zębem i strasznie się męczyłam...

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka wrote:
    Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem :/ zawsze w normie...
    A mogę kontrolować, tyle tylko że mam ciśnieniomierz nadgarstkowy, a on ponoć nie jest najlepszy :|
    ech coś kojarzę że pod koniec ciąży z synem miałam jakieś skoki, ale to miałam wtedy problem z zębem i strasznie się męczyłam...
    Jak Ci nadgarstkowy pokaże jakieś złe ciśnienie to sobie polecisz do przychodni albo apteki i Ci zmierzą takim bardziej miarodajnym. Sprawdzaj bo to istotna sprawa!!! Kwietniowe dzieci i mamy mają być zdrowe :)

Dobrze idę kudła wywietrzyć mojego :D a moja kudła jest już cała galanta i wiosennie obcięta :D i jest znowu piękna i zdrowa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:27

Aguś86, Bambi85, Justinka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    norma norma , wszysto jest w ciąży normą co od niej nie odbiega :P a siwe tez mam :/ jakies pojedyncze ale sa kurna. SKS po prostu :P
    z ta atrakcyjnoscią moją toś przesadziła troche ale dzieki :P

shimmer_lip lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • OvuFriend

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka niekoniecznie brak problemów przed ciążą musi oznaczać ich brak w ciąży. Ciąża to ogromny wysiłek dla organizmu, inaczej funkcjonuje i stąd mogą pojawiać się anomalia typu nadciśnienie czy cukrzyca. Kontroluj się 2 razy dziennie.

Bambi85, Lwica, Justinka lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi to ja Cię zapytam, co mogą oznaczać takie iskierki przed oczami???

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 2912 2913 2914 2915 2916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ