Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lysinka wrote:Bambi umów się teraz, później w drugiej połowie marca wszyscy będą chcieli być piękni na święta i może być lipa z terminami. Mój stwierdził, że w ciąży jestem, to mam prawo być gruba
, moj na szczescie bezposrednio nie powiedzial nigdy ze jestem gruba , bo musialabym go chyba spakowac
. Mowi tylko ze Leon jest juz duzy czytaj brzuchol ;P, ale gruba nie jestem tylko w ciazy, ale ja i tak rozumiem po kobiecemu
lysinka, Arsenka lubią tę wiadomość
-
Witam nowe Kwietniówki!
Próbuję Was nadrobić z rana, ale co skończę stronę dochodzą kolejne
Ja mam męża młodszego ale o 7 miesięcy.. ja z marca 21, a on 4.11i oczywiście zawsze jest że młodszy...
ale wygląda na starszego, a ja raczej na młodszą hehe
Grupa krwi jest wymagany oryginał... ja mam jeszcze z czasów panieńskich i jest ok, tyle że ja mam teraz podwójne nazwisko, więc się częściowo pokrywaale i tak najważniejszy jest pesel.
Do fryzjera też muszę koniecznie iść, ale chyba w pierwszej połowie marca, co by mnie poród nie zastał
Ok wracam do nadrabianiaAguś86, lysinka, Arsenka lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Bambi a ja wybrałam Leonard po moim św.p. Dzidziusiu cudownym człowieku.
I imieniny są 30 marca może wtedy urodze hi hi albo 1 kwietnia w prima aprilis mojej mamy dla odmiany imieniny..Grażyny..
Ciekawe które z nas w prima aprilis żart zrobią i uroda..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:05
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
A może ma któraś tak... bo już 3 raz, zazwyczaj do południa łapie mnie mocny ból głowy... i przy tym strasznie mnie mdli, że mam wrażenie że zaraz zwymiotuje
Wczoraj na wizycie zapomniałam zapytać
Może mieć to związek z ciśnieniem?
Pierwszy raz miałam tak w środę rano, jak odczytałam sms od męża... [leciał do Gdańska] że z powodu technicznych dopiero będą startować... 1,5h opóźnieniatak mi skoczyło ciśnienie, tak się zdenerwowałam... i wtedy miałam ten pierwszy ból głowy z mdłościami...
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Justinka wrote:A może ma któraś tak... bo już 3 raz, zazwyczaj do południa łapie mnie mocny ból głowy... i przy tym strasznie mnie mdli, że mam wrażenie że zaraz zwymiotuje
Wczoraj na wizycie zapomniałam zapytać
Może mieć to związek z ciśnieniem?
Pierwszy raz miałam tak w środę rano, jak odczytałam sms od męża... [leciał do Gdańska] że z powodu technicznych dopiero będą startować... 1,5h opóźnieniatak mi skoczyło ciśnienie, tak się zdenerwowałam... i wtedy miałam ten pierwszy ból głowy z mdłościami...
Justinka lubi tę wiadomość