Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida ja miałam pisać do Ciebie, bo miałam dzisiaj dokładnie tak samo, ale mąż mnie na chwilę odciągnął. Ja właśnie nie wiem czy to b-h bo już tyle opinii słyszałam na temat skurczył, że głupia jestem. Najważniejsze chyba, żeby nie były regularne i coraz bardziej bolesne, bo podobno na naszym etapie b-h mogą już boleć
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:No to jak w koncu?
nie sposob wszystkiego nadrobic
:P
jak to jak?? pod pierzynooo. Pod główkę jasiek z pióramy gęsimi. a pod dupkę owcza skóra. I git majonez - tyle razy o tym pisałyśmy a Tobie tylko sztuczne rzęsy w głowie!!shimmer_lip, Ida, Anka1501, KasiaKwiatek, sylvia007, hwesta, Bambi85, weronika86, liloe, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:No to jak w koncu?
nie sposob wszystkiego nadrobic
:P
śpiworki najlepsze takie co się zapinają na ramionach a cały dół jest na suwak bo takiego śpiącego malucha możesz na to położyć i zapiąć bez budzeniaKasiaKwiatek, CzaryMary, Ida, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i mam otulacz więc na początku też będę w nim kłaść
Ida nie da się ukryć, wredne czasem jesteśmy... Ale na żarty
Shimmer spoko, też gniję na kanapie w piżamie, zębów nie mylam
A i śpiworek zapinany na ramionach i rożek też już mamna zmianę będę serwować księciuniowi samo sie wybierze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 11:16
Ida, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
witam
A miały nie produkowac .... godzina z glowy hmm
Amy super brzuszek ale gdzie sie te 2,5 kg miesci to ja nie wiem :)werka twoj brzusio tez fajny
Ida ja tez mam mlodszego meża niecale 3 lata
Gratki rozpoczetych tygodni i witam nowe dziewczyny....
co do listonoszy to ja bym zglosila w koncu nas ciezarne potem fatygowac na poczte....
Jesli o badania chodzi to u mnie w szpitalu tez musi byc oryginal grupy krwi,
Ida, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Widzę kochane , że z Wami trzeba rozmawiać jak z chłopem na roli , kurwą sypnąc siano z buta wyjąc i odrazu lepiej.
Jesteście kochane , że poklepałyście mnie po dupce, mój tego nie robi bo odrazu w pysk dostaje:D
Tak dupsko nie boli ale spojenie łonowe odczuło to galancie, Mała dzisiaj nadrabia , do późnej nocy nie reagowała ale spoko bez paniki. Moja teściowa w dzień kiedy glebnęła na dupe urodziła mojego męża , ale nie panikowałam wcale , nie skądże znowu:D
Hwesta pisałam już kiedyś ze u mnie pościel będzie rozłożona ale mała spac będzie nie pod a na niejpod kocem w rożku lub coś w ten deseń.
Ida niestety teraz to już nie spodziewaj się , że nawet skórcze B-H będą bezbolesne. O co to nie , mają prawo boleć o ile nie są regularne ,Ida, Bambi85, iwonka1077, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:A myślicie że np w takiej epoce "Chłopów" baby martwiły się czy materac jest kokosowy? I czy mają ochraniacze? Smoczek? I wózek w ogóle?
one to się nawet nie martwiły, że kura w kolebkę dzieiaka nasrała.
Ida, weronika86, liloe, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie zapowiedziałam mężowi, że kwota, którą mu zaoszczędziłam na tej spawarce jest moja, ale oczy zrobił
Anka1501, CzaryMary, Ida, Bambi85, iwonka1077, lysinka, KasiaKwiatek, shimmer_lip, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha ja tylko rzęsy i fatałaszki a dziecko rzeczy w odstawke :p ja mam bolesne skurcze miesiączkowe nieregularne i tez nikt mnie nie głaszcze :p
Moja mama mówi ze urodzę szybciej bo mała się ostatnio mniej rusza i przysypia przed porodemkochana mamusia obstawia 36 tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 11:20
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny