Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ta pościel od mamo tato chyba faktycznie będzie taka szorstka może to wcale nie 100% bawełna.Prałam co prawda ręcznie poszewke i niestety niezbyt mi się to podoba no ale trudno ;/
Ida już szykuje foto co prawda troszkę amatorskie ,bo tak głupio mi było xd ale coś tam widać ;PIda lubi tę wiadomość
-
Werka ja nie pomogę, bo z Gabi wogóle nie miałam b-h.
A co do wody to jak odejdzie na samym początku, a parte są np. za 10 godzin to podobno nie fajnie, bo jak to określa moja polożna, rodzi się na sucho -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:22
Aguś86, mimka84, CzaryMary, Ida, Rudzia, Fasia, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
kurwa boje sie ze to juz....wczoraj tak dziwnie wszystko popakowalam, poogarnialam..chyba wykrakalam..na razie mezu nic nie mowie..wzielam 2 nospy i 3 magnezy..mze przejdzie...strasznie by mi to na reke nie bylo
nie dosc ze wczesnie jeszcze dla malutkiej, po drugie mam tyle pracy i rachunkow ze moj tego sam nie ogarnie
a nie chce sie tym martwic w szpitalu...jeszcze chociaz 2 tyg az wszytsko poukladam sobie i bedzie juz luz...fak jak nie urok to sraczka..na razie czekam czy przejdzie...nie chce meza straszyc
-
Asica wrote:A czy któreś z Was ćwiczą? Jakaś gimnastyka lub na piłce np.? Oprócz tych co muszą leżeć oczywiście..
Mam zamiar kupić tą piłkę bo i po Porodzie się przyda.
Ja ćwiczę YOga raz w tygodniu plus codzienny zapieprz w pracy i chodzę na przystanek autobusowy codziennie tez zalicAm do sportu bo mi zajmuje 10-15min
Piłki nie mam -napewno fajna sprawa tylko nie mam na nia miejsca w domu... -
weronika86 wrote:kurwa boje sie ze to juz....wczoraj tak dziwnie wszystko popakowalam, poogarnialam..chyba wykrakalam..na razie mezu nic nie mowie..wzielam 2 nospy i 3 magnezy..mze przejdzie...strasznie by mi to na reke nie bylo
nie dosc ze wczesnie jeszcze dla malutkiej, po drugie mam tyle pracy i rachunkow ze moj tego sam nie ogarnie
a nie chce sie tym martwic w szpitalu...jeszcze chociaz 2 tyg az wszytsko poukladam sobie i bedzie juz luz...fak jak nie urok to sraczka..na razie czekam czy przejdzie...nie chce meza straszyc
Lwica, Aguś86, weronika86, lysinka, Jaga lubią tę wiadomość
-
Kurdę chyba jutro nastawię budzik na 6:00 bo jak długo śpię to mnie ciekawe rzeczy omijają
Werka nie widziałam Twojego TŻ, i po opisach dziewczyn wiem że mam czego żałować - noż kur... czy Wy takich ciekawostek nie możecie wstawiać później trochę?
Do co wybiórczego czytania to ja już się przyzwyczaiłam że często zostaję pominięta, ale co tam.... przynajmniej napiszę
A witajcie nowe mamuśki
Kurier! baaaa zrobiłam właśnie awanturę UPS bo cholera jasna czekam na paczkę z Gemini, miała być wczoraj. Dzwonię na infolinię a Oni mi mówią że nikogo nie zastali i że paczka jest do odbioru w jakimś ich jebanym punkcie! Ani awizo, ani telefonu - kurwa martw się gdzie przepadły Twoje pieniądze. Nigdy więcej nie zamówię przez UPS a jak już będę zmuszona to za pobraniem - pierdzielę!
-
sylvia007 wrote:Werka wskakuj pod ciepłą wodę, jak to b-h to przejdą
Mam nadzieję że to jednak jeszcze nie TE skurcze. Połóż się i poleż troszkę -
nick nieaktualnyWróciłam. Przewietrzyłam dupsko ale co z tego jak mnie brzuch rozbolał
bez sensu. taka piękna pogoda i nie mogę z niej korzystać.
Wera Ty się trzymaj dzielnie. Myślę, że to po prostu te przepowiadające. Też mam takie wieczorem. no i teraz , po tym spacerze... -
mimka84 wrote:Wercia mnie od kilku dni boli tak, jakby się zbliżała miesiączka, ale sam brzuh, bez bóli krzyżowych i wtedy czuję też napinanie i mały też się jakby zaczyna wtedy bardziej ruszać, ale zlewam bo jakoś wiem że to nie to.
Jak Tobie nie przejdzie po tabletkach to wtedy IP. No i patrz na częstotliwość.
-
Ja miałam bóle okresowe mocne w podbrzuszu . Brzuch cały twardy i bóle były non stop. Bez bólu krzyża. Miałam takich bóli już dużo zaczeły się w grudniu. Magnez nospa średnio pomagała ,kąpiel także. Ale z dzidzią wszystko w porządku cały czas czułam ruchy czkawke. Także u mnie widocznie było to związane z rozciąganiem macicy no ewentualnie przepowiadacze nie wiem
Teraz w styczniu miałam 3 dni takie bóle. Pierwszy był taki,że ból cały dzień ciągły był dopiero wieczorem zelżał a drugi i trzeci dzień to było takie ćmienie z przerwami w końcu odpuściło i do dzisiaj spokój. Także nie wiem Wercia ale mam nadzieje,że Tobie przejdzie i to nic złego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:33
-
nick nieaktualny