Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Ewelcia - ale bym się z tym kurierem wkuwiła!! w kulki sobie poczta i firmu kurierskie lecą!! grrrr
aż mi głupio.... ale z drugiej strony zawsze mogliby zadzwonić na kom prawda? Po co biora numer jak nie dzwonią?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:48
CzaryMary, Ida, sylvia007, lysinka, hwesta, mimka84, Rudzia, KasiaKwiatek, Justinka, Amy_, mantissa, Fasia, Gosha, liloe lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A, ja wczoraj w nocy czułam takie rozpieranie w kroczu, myślę, że to główka naciskała. I do tego te dzisiejsze skurcze. Muszę być czujna.
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Wiecie co? Właśnie przed chwilą dzwoni do mnie pocztex kiedy będę w domu - mówię że jestem a on "to dziwne bo dzwonię i nikt się nie oddzywa" - popsuł mi się domofon a ja nawrzeszczałam na biedną panią z UPS
aż mi głupio.... ale z drugiej strony zawsze mogliby zadzwonić na kom prawda? Po co biora numer jak nie dzwonią?!
A i jeszcze spam zdjęciowy: moje cudeńka z wczoraj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6425ff213092.jpg
wow ! super efekt! nie przypominają odnóży pająka:) fajne, fajne -
Ida - nam obojgu bardzo przypasował ma dużo plusów między nim a BD choćby,że podnóżek i ta rączka jest okryta folią.Duża pojemna zgrabna torba. Zwrotny ,lżejszy w podbijaniu. Większa gondola na prawde duża więc dłużej posłuży. Spacerówka też obszerniejsza .Duży daszek
Także fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:43
Ida lubi tę wiadomość
-
Mi też w styczniu jak byłam powiedziała,że dzidziuś jest bardzo nisko i naciska na szyjke i stąd te objawy ,bólei td. i duuużo leżeć z poduchą pod pupą hehe
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Ida - nam obojgu bardzo przypasował ma dużo plusów między nim a BD choćby,że podnóżek i ta rączka jest okryta folią.Duża pojemna zgrabna torba. Zwrotny ,lżejszy w podbijaniu. Większa gondola na prawde duża więc dłużej posłuży. Duży daszek
Także fajnie
potwierdzam:) najlepszy wózek everIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Głaszcze moja niunie po syrce przez brzuch, nie zabiera tylko tak wypina troszkę
hwesta, lysinka, Ewelcia, mimka84, mf lubią tę wiadomość
-
Ida -Jeśli chodzi o negatyw to dla mnie taki w sumie drobiazg ,że śmiesznie ten daszek wygląda taki duzy i trochę się to rzuca ale to moje wydzimisie ;P Przyjrzyj się na fotkach widać,że jest on taki podłużny hehe ;P
Ale poza tym nic więcej. Złożony nie zajmuje dużo miejsca jeśli chodzi o pakunek do auta.
W BD podobała mi się ta miękka wkładka w spacerówce ,bo przynajmniej dzidź będzie miał miękko ale w Riko również jest mięciutko taka wkładeczka także super i dużo miejsca i długa jest jak się rozłoży do spania
Jeśli chodzi o zamawianie to na razie się wahamy czy zamówić już i kolor zielony uniwersalny czy poczekać aż dzidziuś się urodzi i konkretny kolorek do płciZamawiamy 2w1 nie wiem czy nosidełko będziemy wpinać a mamy dostać od szwagierki także nie będziemy nosidełka kupować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:50
Ida lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Ewelcia niestety nie wszyscy kurierzy mają w zwyczaju kontaktować się telefonicznie, a szkoda bo to fajny zwyczaj. Przynajmniej wiesz, że zaraz będzie. Śliczne rzęski. Ile taka przyjemność kosztuje?
a ceny są różne w zależności od tego na jakiej firmie i kto robi.
Ja swoje z natury mam długie więc tak na prawdę długość tych przedłużanych jest taka jak moja tylko tyle że po prostu je ładnie widać i nie musze malowac
Co do uczucia naciskania na szyjkę to nie ma co ukrywać dziewuchy, nasze dzieciaki już trochę ważą i im dłużej będziemy w pozycji pionowej tym pod wieczór będzie trudniej. JAk to mój gin mówi: zalecana pozycja półsiedząca lub leżącaIda, mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny