Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oo super, kolejna nowa Mama
Witamy! Właśnie napisz coś więcej o sobie, ile masz tych dzieciaczków, w jakim wieku? Kto chowa się w brzuszku?
A ja dziś mega się cieszę i jak nigdy [przynajmniej ostatnio hehe] nie mogę się doczekać jak mąż wróci z pracy... booo przywiezie mi moją nowiutką torbę do wózkaa przy okazji będzie dla dzidzi do szpitala
w końcu zdecydowałam się na szarą SKIP Hop... mam nadzieję, że w rzeczywistości też mi się spodoba, bo trochę zjeździłam sklepów i nigdzie nie widziałam
mimka84, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ooo nowa mamusia:D Witaj Murraya:D i od razu opowiadaj skąd pomysł na takie orginalne imię?
no i jak pozostali chłopcy mają na imię?
powiem szczerze że nie słyszałam go wcześniej ale....ale brzmi niewiarygodnie ładnie:D
ja dziś z doskoku, wyprałam 3 pralki ciuszków!!! wieczorem mąż idzie na imprezę wojskową jakieś pożegnanie bo ktoś tam do cywila idzie no i ja mam zajęcie-prasowanie:D córę odstawiamy do babci więc będę mieć ciszę i spokój:D
pogodę mamy cudownąbyliśmy na spacerze:) wysiedziałam sie na ławeczce przy ścianie domu i się porządnie wygrzałam:D
byłam odebrać pita-już deklaracja poszła drogą elektroniczną, czy ktoś wie ile się czeka na kasę jak się w ten sposób wysyła pita??
aaa i najważniejsze:D znalazłam nasze pity 11 z roku 2013do becikowego:D wystarczą one czy muszę je hm...ponownie rozliczyć w domku i sobie wydrukować? wiem, namolna jestem:D ale zapomniałam jak to ma wyglądać
nic nie nadrabiałam bo za dużo tego tak że ten no.....możecie mnie wychłostać -
mimka84 wrote:Robotka a to mają być pity czy zaświadczenie o dochodach za 2013 rok z urzędu skarbowego?
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Robotka - pit składany elektronicznie zdecydowanie szybciej kasa jest niż się idzie osobiście, to taki ukłon w kierunku tych którzy robią to w ten sposób a nie chodzą do urzędu i zawracają gitarę
po za tym teraz mało kto jeszcze pit złożył, więc chyba tym bardziej powinno być szybko
Ja jeszcze czekam na pity... oby szybko były bo też to chciałam mieć z głowy...
Hmm 3 pralki prania nieźle
Ja w sumie miałam 4, ale jeszcze zostały mi kocyki i pieluchy.... no i prasowanie pajaców, ech coś nie mogę się za nie zabrać, bo nie mogę je ogarnąć rozmiaramii przez to leżą
tak to wszystko inne elegancko czekają w komodzie
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
dzięki Justinka:)
mam nadzieję że przyjdą pieniążki szybko:D w sumie nigdzie nie było żeby podać numer konta na jaki mają przelać kasę ale przecież w basie danych urzędu naszego mają nr konta to chyba nie bedzie kłopotu, najwyżej będą dzwonić
ja się pierwszy raz odważyłam teraz wysłac pita mailem:) ale nie żałujęoszczędziłam czasu, paliwa i nerwów:D
a wiesz że ja tez nie mogę się z rozmiarami ogarnąć? wszystko dla mnie jest różne, po prostu chyb wprasuję wszystko i poukładam a potem będę odrzucała co mniejsze no bo jak inaczej, rozmiar rozmiarowi niestety nie równy. -
A ja w ogole nie mam pojecia co ja mam robic jesli chodzi o rozliczaniie zielona jestem. Pracowalam od stycznia 2014 do polowy sierpnia bo od polowy jestem na l4 umowe mam na czas okreslony do dnia porodu i co ja mam robic ktos mi powie?? :p