Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:aaaaa!!! właśnie takiej info potrzebowałam:D albo tak albo nie:D dziękiiii:
*
Ja pisałam do swojej firmy o pit i wyślą do końca lutego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:11
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Hej.
Ja po ktg, w poniedzialek mam sie kłasc do szpitala. Ginka mnie zbadaba ze względu na te moje bóle w kroczu i szyyjka króciutka a mała bardzo mocno przyparta główką i naciska na szyjkę. Mam dostac sterydy na płuca i leki rozkurczowe żeby chociaż dwa tygodnie jeszcze wytrzymać. -
liwi wrote:Hej.
Ja po ktg, w poniedzialek mam sie kłasc do szpitala. Ginka mnie zbadaba ze względu na te moje bóle w kroczu i szyyjka króciutka a mała bardzo mocno przyparta główką i naciska na szyjkę. Mam dostac sterydy na płuca i leki rozkurczowe żeby chociaż dwa tygodnie jeszcze wytrzymać. -
nick nieaktualnyliwi wrote:Hej.
Ja po ktg, w poniedzialek mam sie kłasc do szpitala. Ginka mnie zbadaba ze względu na te moje bóle w kroczu i szyyjka króciutka a mała bardzo mocno przyparta główką i naciska na szyjkę. Mam dostac sterydy na płuca i leki rozkurczowe żeby chociaż dwa tygodnie jeszcze wytrzymać.
łeee nie lubię -
liwi w skończonym 36tc dadzą Wam jeszcze sterydy na płucka? U nas w szpitalu sterydy dają do 36tc.
Update:Ty w 34 to ok,gapa ze mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:17
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Właśnie Wera gdzie Ty?
Jest może z nami MartaAlvi? Też byś dała znać jak Ci w domciu po tym szpitalu?
Liwi żadnego rodzenia jeszcze!
Co Wy się tak z tymi szyjkami posypałyście? Kurdę siedzę, czytam i nie wierzę... pamiętam jak z Fasią dyskutowałyśmy o sterydach i wtedy nikt nie kojarzył tematu a teraz zaraz dojdzie do tego że tylko my ich jeszcze nie będziemy miały podane
Może i będę wredną egoistką za to co powiem ale nawet nie wiecie jak się ciesze że tą ciążę znoszę bez większych problemów. Srałam się że szybciej urodzę, że wcześniaki itp a póki co nic sie na poród nie zapowiada - szyja dłuuuugaśna aż sam gin w szoku - mam nadzieję że szybko się to nie zmieni
Odpoczywajcie dużo dziewczyny bo zaraz zaczniemy się sypać...Ida, mantissa lubią tę wiadomość
-
Asica wrote:Shimer ale pisałaś że też się wymadrzalas czyli tak jakbym ja też to robiła..
Ale nie ważne nie ma o co kopii kruszyc. ."
ale pewnie luzik
dobra muszę kompa teściowej oddać -
Murraya wrote:MłodaDamo
wpadam jeszcze na minutkę,
dzisiaj dostałam pit z ZUS za 2014 r. i robię korektę
Na zwolnieniu L4 jestem od któregoś tam września, potem otrzymywałam wynagrodzenie z Zus-u.
No i dopiero teraz ZUS życzliwie przesłał mi Pit-11 , więc jeżeli Któraś z Was ma podobną sytuację- to może lepiej zaczekać z rozliczeniemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:32