Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ale się nalazilismy z synkiem, nogi mi z doopy wyjdą ale co tampogoda piękna
Robie szybki obiad a potem Was nadrobie :*
Wlazlam do lumpexu i kupiłam
Dwa pajace, jedno body i nową czapeczke a za całość dałam 4,30Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:40
-
No to ja tez musze czekac na pit od zusu i od firmy. A potem sie rozliczyc ale to juz chyba kolezanka tesciowej nam pomoze hehe
-
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Czy-ZUS-przysle-mi-rozliczenie-za-pobierane-swiadczenia-2802027.html
MłodaDama lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
MłodaDama wrote:No to ja tez musze czekac na pit od zusu i od firmy. A potem sie rozliczyc ale to juz chyba kolezanka tesciowej nam pomoze heheCzekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Aguś wezmę 25zł
i Cię rozliczę
ło matko Murraya aleś mnie wystraszyła. bo ja na zwolnieniu od końca grudnia jestem ale przecież miesiąc płacił mi pracodawca to uuuffff ale z srusu racze nic mi nie przyjdzie wielkie ufff.
i teraz sie zastanawiam jak dostanę pierwszą pensje z zusu....ktoś coś wie? kiedy wpływy jakieś są? kiedy mogę się jej spodziewac??
LIWI trzymaj się :*
Ewelcia bardzo fajnie że dobrze się czujesz w ciązy, ja tak samo, oprócz jakichś tam małych dolegliwości i moich sierocych upadków jest okej:)Aguś86 lubi tę wiadomość
-
malinka1984 wrote:robotka u mnie cały czas mi przesyła firma na konto kasę pomimo że ZUS już płaci ale to korporacja powyżej 200 pracowników i umowa na czas nieokreślony
-
malinka1984 wrote:robotka u mnie cały czas mi przesyła firma na konto kasę pomimo że ZUS już płaci ale to korporacja powyżej 200 pracowników i umowa na czas nieokreślony
Myślałam tylko, ze w tym przypadku nie potrzebuję pita 11a.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 15:54
-
NO TAK! 30 STRON OD RANA!!!
Choćbym się uparła, nie nadrobię ni chuchu:P
Powiem tak,
Widzę, że dzisiaj mamy na tapecie...
Jakie macie piękne...
Gratuluję....
Współczuję...
Popieram....
Nie zgadzam się...
To skandal...
A teraz drogie mamucie wpiszcie w puste miejsca odpowiednie zdania i osoby:D Czyli taki skrócik tego co się dzisiaj działo specjalnie dla Hani. Co Wy na to?
:*
mimka84, Robotka1, Justinka, Ewelcia, mantissa, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:U mnie to samo. Jak firma zatrudnia powyżej 20 czy 30 osób (nie jestem pewna), to kasa jest od pracodawcy (u mnie zawsze w tym samym dniu co była wypłata) i potem zus firmie "oddaje".
Myślałam tylko, ze w tym przypadku nie potrzebuję pita 11a.
No ja mam to samo i też nie wiedziałam ze coś z zusu jeszcze przyjdzie, cholera jasna no.