X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mila79 wrote:
    Angela, śliczna malutka, nam dni na pewno szybciej mijają niż tobie, ale będzie dobrze, Martynka z każdym dniem będzie silniejsza i na pewno nie długo będziesz mogła ją już przytulac

To prawda dni początkowo leciały teraz już każdy dzień wygląda niemal identycznie. I mam tego dosyć ale dla niej zrobię wszystko co trzeba. Aby szybko mogła przy Nas być. Najgorsi są lekarze bo oni wiem nie chcą robić nadziei i mówią bardzo ogólnikowo - "jest dobrze" "idziemy w dobrym kierunku" ja bym bardzo chciała już konkrety.. choć wole te słowa niż "stan jest ciężki"

Gosha, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    No jeszcze nie wiem, dopiero wyjęli jej respirator teraz ma ten CPAP ale tylko w razie Wu aby mogli wiedzieć jak jej się oddycha bez pomocy. Jak ją kąpią to niby ładnie oddycha sama więc może to kwestia dni.. mam nadzieje.

Dziś jeszcze szwy idę ściągnąć mam nadzieje że to nie boli - zawsze miałam rozpuszczalne :(

o to pewnie kwestia dni z kangurowaniem :) a od tego już krok od pojscia do domu :)
    ściąganie szwów nie powinno boleć :) może zaszczypać ale boleć nie powinno :) nic się nie stresuj

Angela89 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9a3dfdc3791.jpg
    Gruba bunia pozdrawia :) juz na buzi opuchnięta haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 10:46

Aguś86, Gosha, Arsenka, Lali, Ulka84, KasiaKwiatek, Robotka1, Nadzieja84, Ida, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    No jeszcze nie wiem, dopiero wyjęli jej respirator teraz ma ten CPAP ale tylko w razie Wu aby mogli wiedzieć jak jej się oddycha bez pomocy. Jak ją kąpią to niby ładnie oddycha sama więc może to kwestia dni.. mam nadzieje.

Dziś jeszcze szwy idę ściągnąć mam nadzieje że to nie boli - zawsze miałam rozpuszczalne :(

Angela,zdejmowanie szwów nie boli. Jak miałaś szyte na okrętke to tylko odcinają z jednej strony guzełek i wyciągają całyy szew jednym ruchem, nieprzyjemnie troche ale nie boli. I całość trwa może pięc minut.

Sliczne maleństwo. Dużo siły Wam życze. Niedługo już nie będziesz o tym całym szpitalu pamiętać.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela sliczna Martynka wloski z czola znikną mojej siostry synek wczesniak tez tak mial .:*buzie badz dzielna i się usmiechaj :) bedzie dobrze .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 10:28

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Śliczniutka ta twoja corcia, w koncu sie doczekasz i w koncu ja wypuszcza z tego szpitala, musisz być cierpliwa dla niej :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy Werka trzymajcie się dzielnie jeszcze niech maluchy siedzą w brzuszkach :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego Dnia Życzę :)

• mila79 Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti fajne zdjęcia, dziękujemy za pozdrowienia dla grubasek, dziewczyny zwróccie umagę co napisała Kristi dla "KWIETNIÓWEK", nie rozpakowywac się

Krysti lubi tę wiadomość

relge6ydcagtei15.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymaj się, Martynka jest śliczna :) Już niedługo będziecie mogły spędzać więcej czasu razem.
    Krysti super sprawa - spacer nad morzem :)

Krysti, Angela89 lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha tyle szukalam ochraniacza na łóżeczko a dziś mi się przypadkiem sam znalazł :) wiec wystarczy mi sama pościel a ten mama mi obszyje tylko materiałem :)
    dziewczyny które zamawiały u kokainy czy któras brała inny wzór niż bezowy i marynarski ???? :) bo wacham sie miedzy zielonym a niebieskim i nie wiem.....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jo nie rozpakowywac się do konca nogi zaciskac :)

• mantissa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koło, witaj NY! A wiesz, że zastanawiłam się co z Tobą?  Cieszę się, że wszystko w porządku. :)
    U nas powszechne problemy sxyjkowe, niezidentyfikowane skurcze i przeziębienia. Czyli raz lepiej, raz gorzej.

Macie rację dziewczyny, jakoś zasuwa ten czas teraz. Nie powiem, cieszy mnie to, bo chce już DO DOMU. Szykować wszystko. :)

Angela, super że już tak dużo mleczka już sciagasz. Jeszcze trochę, dasz radę, tylko się psychicznie nie poddawaj. :)

Powiedzcie, bierzecie lapki niedrapki i czapeczki te wiazane do szpitala? Ile sztuk?

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela śliczna malutka :) Z każdym dniem będzie coraz lepiej :) Jutro skończy tydzień!
    Na szczęście pobranie krwi poszło dziś szybko. Były aż 4 pobierające. Jestem ubozsza o 170 zł, ale mam nadzieje, ze przed porodem jak jeszcze z miesiąc się uda wytrzymać to zrobie tylko morfologię i mocz ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANTISSA łapki niedrapki biorę i czapeczki tez, ale takie bez wiązania pod szyjka, bo nie lubię.

WERONIKA i AMY dobrze ze dobrze kobiety... Przynajmniej tak mniej wiecej ;)

KRYSTI piękne widoki

ANGELA jestem zakochana w Martynce :*

Ja chyba plaże sobie odpuszcze dzisiaj, musze sie szykować na jutrzejsza sesje... Pazurki lekko pomalować, jakiś tusz kupić, bo ten zadko używany sie skruszył ;) i ciuchy pomierzyć... Bedzie pięknie -w białej delikatnej sukni :) tak mysle ;) obym rano nie spuchła za bardzo ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 10:52

Krysti, lysinka, Angela89, Fasia lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Arsenka Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kristi bardzo chętnie :D piękne widoki...

dziewczyny czy wy też tak macie że wydaje Wam się że macie dużo sił ... chcecie coś zrobić i nagle po 10 min słabniecie?
    ja umyłam naczynia, odkurzyłam i odrazu mroczki przed oczami a puls 124!!
    masakra a wydawało mi się że tyle dziś zrobię :D

Krysti lubi tę wiadomość

1usae6ydjd52jq0r.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! ;)

Witam nowe kolezanki :)

ANGELA Malutka jest cudowna!! I rozumiem, ze jest Ci zle ze ja zosyawiasz w szpitalu ale pomysl przezyjesz ten czas, szybko zleci i bedziecie razem w domku! :) wazne ze z Malutka wszystko dobrze :)

Gratuluje nowych tygodni :)

Ja od wczoraj mam non stop ten bol nad pepkiem.. teraz leze w lozku bo nawet stac nie moge tak boli :( chyba szykuje sie caly dzien w lozku ;(

Arsenka, Angela89 lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Arsenka Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Dzien dobry! ;)

Witam nowe kolezanki :)

ANGELA Malutka jest cudowna!! I rozumiem, ze jest Ci zle ze ja zosyawiasz w szpitalu ale pomysl przezyjesz ten czas, szybko zleci i bedziecie razem w domku! :) wazne ze z Malutka wszystko dobrze :)

Gratuluje nowych tygodni :)

Ja od wczoraj mam non stop ten bol nad pepkiem.. teraz leze w lozku bo nawet stac nie moge tak boli :( chyba szykuje sie caly dzien w lozku ;(

a co to za ból nad pępkiem ? mnie też boli w tym miejscu ale jak dotykam

1usae6ydjd52jq0r.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz kiedyś była dyskusja na temat ceny za sesje... Ile płacicie? Płaciliście? Mi wyszło 150€ i około 30-40 zdjeć dostaje w zależności ile ujęć wyjdzie ładnych. I płytkę ze zdjęciami, chyba ok w miarę, co?

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ARSENKA mnie piecze non stop i taki bol palacy mam.. ale lekarz jak i polozna mowia ze to nic groznego jakies wiezadla sie rozciagaja czy cos i przejdzie po porodzie ..takze wyboru nie ma trzeba cierpiec ehh

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 2945 2946 2947 2948 2949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ