Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Od 2 nocy nie mam zgagi!!! cud jakiś!! jak wam pisałam że w nocy spać nie moge bo piecze,pali.. tak ustąpiło ale właśnie nie wiem czy to nie od piwa bo przed spaniem 3 łyki piwa się napiłam bo taką miałam ochotę,wczoraj kupiłam Lecha bezalkoholowego i poł sobie wypiłam i też nie miałam dlatego nie wiem czy malutka już nisko czy to piwo tak zadziałało
obyy jak najdłużeeej
nie zapeszać
wziełam się za sprzątanie alee tak mi się nie chce...
kurze godz ścierałam tak się męczę i zaraz muszę siadać bo oddychać nie mogę.
Puls mam wysoki od 33 tyg ciązy 100,106,114 poniżej stówy raz tylko 96 miałam..podobno w 3 trymestrze to normalka ale nie zaszkodzi lekarce powiedzieć
Bardzo mi żółty śluz dziś leci...sporo go nawet..hmmm że żółty to pewnie dlatego że mam infekcje i to GBS.
Katar już prawie ustąpił ale za to ząb zaczyna mnie boleć i pół twarzy.. aa ja tak się boję dentysty!! -
Rudzia,Krysti piękne widoki...
aż się rozmarzyłamWIOSNE LATO chce !!!
Karolcia wczoraj baardzo leniwa była nie ruszła się prawie nic do południa.. zjadłam kinderki,ciastka żeby ją rozruszać położyłam się aa tu nic..już miałam jechać na IP dopiero jak czekolade całą zjadłam zaczęła szaleć aż do dziśnadrabia wczorajszy dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 12:19
Krysti lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ktoś pytał o pościel od kokainy - ja zamówiłam jedną w paski marynarską, a drugą szarą w kropki. Ochraniacz. Rożek. Prześcieradła bawełniane z gumką. I to chyba tyle
czekam na przesyłkę
-
Aguś dzięki za sugestię z tymi ubraniami
jeszcze jakąś bieliznę ładną muszę kupić. A co, walnę sobie jakieś seksi zdjęcie do prywatnego albumu
) Chociaż jak wczoraj zobaczyłam swoją dupę i uda pomarszczone jak u shar pei'a to się przeraziłam ..
Iwonka ochraniacz brałam biały w gwiazdki czerwono-granatoweAguś86 lubi tę wiadomość
-
Mąż wywiózł spacerówkę więc w pokoju stoi sobie wózek z gondolką, a na nim fotelik. I tak sobie zerkam na niego co chwilę i wyobrażam, że już niedługo będę wozić w nim mojego synusia
)
Wczoraj był cudowny dzień jeśli chodzi o pogodę. Bezchmurne niebo, słoneczko .. aż mi się zamarzył spacer z wózeczkiem i Julkiemahhh, już niedługo! Cieszę się na maxa, że rodzimy na wiosnę, bo to najpiękniejsza pora roku
))
Anka1501, iwonka1077, natt, KasiaKwiatek, Aguś86, lysinka, Militta110816, Rudzia, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aha ja swój ochraniacz znalazłam i będę tylko obszywac chyba na szaro machne to później do zmiany pościeli będzie pasował
A jak zeby i dziąsła mniej boli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 12:30
-
nick nieaktualnyEh poprasowalam
zajęło mi prawie 2 godziny ale pierwsze 2 pralki już. Włącznie z pościelą Mikiego i moimi koszulami do szpitala. Jutro układam w torbie. Niech se stoi w szafie i czeka na godzinę WU
jeszcze tylko muszę logistycznie ogarnąć jak to spakować. Co na wierzchu, co na później i osobno moje i Mikiego rzeczy na wyjście ze szpitala.
Spadam na jakieś 4 godziny bo gości mam na obiad...kaczka już się pieczemniam z buraczkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 12:33
hwesta, Aguś86, Fasia, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:A jak zeby i dziąsła mniej boli?
Jest lepiej. Nie biorę już apapu. Płuczę szałwią i smaruję tym obrzydliwym żelem. Natomiast jak na złość zaczęła mi znowu wychodzić ósemka.. Ona mi tak wychodzi od kilku lat. Etapami. Wrasta mi w policzek i wypycha inne zęby. Ogólnie ząb sam w sobie mnie nie boli ale boli dziąsło, które pęka.. Płuczę to wodą utlenioną i pomaga. Dziąsła bolą od wczoraj tylko na górze więc jest poprawa. Liczę, że jeszcze kilka dni i przejdzie -
Koło łóżeczka mam komodę i planowałam wszystkie kosmetyki dla Julka trzymać w szufladzie tak, że podczas przewijania otworzę szufladę i będę mieć dostęp do wszystkich rzeczy. Ale teraz sobie myślę, że może lepiej byłoby to postawić na komodzie? Kurcze sama nie wiem co będzie wygodniejsze.. Szuflady są dość płytkie ..
-
Fasia no to jak mniej boli to już dobrze
Z kosmetykami to musisz sama zobaczyć jak ci będzie wygodnie czy organizer z materiału czy też te plastikowe pojemniczki czy może jakiś koszyk czy pudełko zamykane na komode??
Ja będę miała materialowy organizer na łóżeczko bo inaczej zbytnio nie mam miejsca -
Aguś, Iwonka - u mnie nie ma miejsca na organizer na łóżeczko. Jak powieszę organizer to nie dojdę do dziecka
Ono stoi w rogu pokoju, do niego na styk jest przytulona komoda, a zaraz obok drzwi. Natomiast przy łóżeczku mam tylko kilka naście centymetrów miejsca żeby się wcisnąć między nie, a kanapę .. Kupiłam pudełeczka z Ikei ale niestety z nich nie skorzystam, bo nie ma ich gdzie dać .. Wiecie, że mam tu ciasno. I tak jesteśmy szczęśliwi, że udało się łóżeczko wcisnąć
także kombinuję teraz albo z szufladami albo z miejscem na komodzie, na widoku..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 13:23
-
Albo na komodzie połóż ladny wiklinowy koszyk na kosmetyki
Teraz można kupić takie ładne z podszewką w środku
Będzie wyglądać lepiej niż takie kosmetyki w rządku na komodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 13:27
Fasia, Gosha lubią tę wiadomość