Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ARSENKA, ja mam tak samo. Czasami nue zdążę sie zabrać za cokolwiek i juz jestem zmęczona sama myślą ze musze cos zrobić... Czasami problem to ubranie sie, cały dzień bym w szlafroku przesiedziała. Dobrze ze starszak w domu, nie ma tak łatwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 10:58
Arsenka lubi tę wiadomość
-
GOSHA u mnie sesja Malej noworodkowa bedzie mnie kosztowac 900kr za 3 godziny cykania zdj plus okolo 100kr za kazde zdj ktore bede chciala kupic..takze megaaa duzoo! Ale u Ciebie cena okej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 10:58
-
Rudzia wrote:ARSENKA mnie piecze non stop i taki bol palacy mam.. ale lekarz jak i polozna mowia ze to nic groznego jakies wiezadla sie rozciagaja czy cos i przejdzie po porodzie ..takze wyboru nie ma trzeba cierpiec ehh
ehhh biedna,.. mnie boli cały czas spojenie łonowe.. byłam u orotopedy i za mc mam usg do tego czasu leżenie i cierpienietakże łącze się z tobą w bólu
-
Mantissa ja biorę na wszelkie Wu 2 pary niedrapek, czapeczki też pewnie ze dwie.
Gosha będziesz musiała pochwalić się zdjęciami
Arsenka ja poprasowałam i musiałam później zalec na kanapie
Gosha ja płacę 250 zł, sesja ok. 2 godzin, 30 zdjęć na płycie i wydrukowanych w formacie 10x15.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 10:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arsenka wrote:ehhh mam nadzieję że energia wstąpi w nas po porodzie.. bo nie wyobrażam sobie takich słabości przy dziecku
ale dobrze wiedzieć że nie tylko ja jestem taka słaba
Ja mam nadzieję na przypływ energii jeszcze przed porodemTrochę mi jeszcze zostało do ogarnięcia
Arsenka lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 11:27
lysinka, Gosha, Arsenka, iwonka1077, Fasia, Ulka84, Militta110816, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Ida, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Fasia a Ty gdzie się szlajasz?
Mantissa współczuję Ci tego szpitala. Już półtora tygodnia lezysz biedna. Ile można?
Dzięki.Jak trzeba to można. Ale spoko, leze na sali z babka, która leży już 5 tyg. i jeszcze 2 będzie leżeć, bo na 9.03 ma zaplanowana cesarke. Więc cieszmy się, że żadna z nad nie ma łożyska przodującego równocześnie na przedniej i tylniej ścianie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem, żyję - próbuję Was nadrobić od wczoraj. Miałam dość kiepski dzień, jeszcze wieczorem z tatą po szpitalach jeździłam, ogólnie dużo stresu ale mamy się dobrze i dziś odpoczywamy
Aguś86, iwonka1077, hwesta, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Standard - ja przyszłam, a Wy sobie poszłyście. Spadajcie na bambus wszystkie
pfff
Przeczytałam chyba z 50 stron od wczorajszego poranka! nie mam bladego pojęcia o czym miałam napisać ..
Witam nowe koleżankifajnie, że do nas dołączyłyście!
Werka i Amy bardzo proszę Nas nie stresować! Limit porodów w lutym został już wyczerpany więc kolejne, najwcześniej zaczynamy od połowy marca
Angela - Martynka jest cudowna! Ty sobie świetnie dajesz radę. Jeszcze chwilka i będzie z Wami w domku
Gosha Ty masz jutro sesję? U Ciebie to już pewnie super pogoda co? Bo ja mam za tydzień w sobotę i za cholerę nie wiem w co się ubrać .. Nawet nie wiem gdzie te zdjęcia będą robione. Musze chyba do tej dziewczyny napisać, bo to już niedługo)
weronika86, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Ktoś pytał o pościel od kokainy - ja zamówiłam jedną w paski marynarską, a drugą szarą w kropki. Ochraniacz. Rożek. Prześcieradła bawełniane z gumką. I to chyba tyle
czekam na przesyłkę
iwonka1077 lubi tę wiadomość