Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWerka ja jak na Ip dzwonilam to tez paracetamol dwie tabsy kazali mi wziąsc ,ja nie wzielam i tak i tak bo od poczatku ciazy nic nie bralam przeciwbolowego wiec niech paluką się przeszlo samo ,skurcz mnie dorwal tez az caly brzuch dziwny byl strasznie pierwszy raz milam .Ignas się ruszal to najwazniejsze a n tym etapie moze nas lapac czesto tak z ip powiedzieli .
-
iwonka1077 wrote:co bys miala co robic i zmieniala mu
czyzbyś za pranie się brała????
jak w roznych rozmiarach to nie tragedia gorzej jak w jednym( te skarpetki)hehe
dla noworodka
ale one się rozciagają więc i na dłużej posłużą pewnie - mam nadzieję -
Amy_ wrote:dla noworodka
ale one się rozciagają więc i na dłużej posłużą pewnie - mam nadziejępozniej to wychodzi tak ze jedne się trzymaja stopy drugie zlatują i selekcja będzie się nie przejmuj
połowa ci ubędzie.... nie wiesz co u Fasi???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 10:00
-
iwonka1077 wrote:no raczej ze tak :)pozniej to wychodzi tak ze jedne się trzymaja stopy drugie zlatują i selekcja będzie się nie przejmuj
połowa ci ubędzie.... nie wiesz co u Fasi???
jakby rodziła to na pewnoi by dałą znać
-
moja 6 latka dala radę na noc u koleżanki chociaż szczerze mówiąc byłam pewna że będzie w nocy telefon żeby po nią jechac, a tu nic budzę się rano i myślę sobie że moja druga córa to już jest duuuuuża, hahaha
dzisiaj chyba starsza zostaje u dziadków bo jutro wybiera się z nimi do Gdańska to będzie dziś wymiana jedna wróci druga pojedzie,
mam nadzieję że się wybiorą bo chciałabym żeby mi kupili taki regał do przewijania do łazienki, podkładkę i nakrycie, i te pojemniki o których dużo tu było mowy, ale ja zwieszę je na ten regał w łazience i myśle że się fajnie sprawdzą
mój nowy awatar apropo córek, dwie długowłose blondynki, włosy mają z koloru identyczne tylko starsza kręcone a młodsza proste ciekawe jakie będzie miała 3, obie też mają brązowe oczy
u mnie dziś już po kolędzie, poświęcona mam nadzieje że do kwietnia dotrwam spokojnieKrysti, lysinka, Lali lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja juz zrobilam pranie ciuszkow - 5 pelnych pralek (wsad 7kg) ale prasowanie to dla mnie koszmar
jeszcze mi zostaly 2 pralki do przeprasowania;) dostalam mnostwo ubranek od siostry i szwagierki i jak patrze na tą górę ciuchów od 56-68 to mysle sobie ze taka ilosc najmniejszego sensu nie ma
-
NY wrote:Dziewczyny ja juz zrobilam pranie ciuszkow - 5 pelnych pralek (wsad 7kg) ale prasowanie to dla mnie koszmar
jeszcze mi zostaly 2 pralki do przeprasowania;) dostalam mnostwo ubranek od siostry i szwagierki i jak patrze na tą górę ciuchów od 56-68 to mysle sobie ze taka ilosc najmniejszego sensu nie ma
lepiej miec więcej niz kilka sztuk i codziennie robić pranieliloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja, wczoraj miałam mały kryzys i w sumie dziś rano też. Wkurza mnie to że muszę ją w tym szpitalu zostawiać cały wieczór chodziłam struta wiem że to dla jej dobra ale tak bardzo bym chciała ją przytulić. Wczoraj jak byłam u niej rano to po raz drugi słyszałam jak płakała, ryczałam z nią bo nie wiedziałam nawet jak ja uspokoić chciałam wtedy ją przytulić ale głaskaniem ją uspokoiłam. No i dziś rano ściągałam mleko i patrze mleko ma kolor malinowy - nosz kurde krew poleciała z brodawki - całe 60ml poleciało do rur.. Teraz już ściągnęłam i już lepiej. Ależ Wam pomarudziłam.
A tu zdjęcie małej czarnulki- czoło już coraz mniej zarośnięte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 15:20
Krysti, NY, iwonka1077, Aguś86, lysinka, Gosha, Rudzia, Justinka, Lali, natt, Fasia, Ulka84, Klaudia90, Anka1501, KasiaKwiatek, liloe, sylvia007, Robotka1, Nadzieja84, Ida, Agusiek89, weronika86, misia83, kluska, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to fotki z plazy
widoki piękne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb29b0afd149.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d4dc34fe1d1.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d4137daee09.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bfc390b16df.jpgAguś86, lysinka, Rudzia, Gosha, Justinka, Arsenka, Lali, Ulka84, KasiaKwiatek, Robotka1, Nadzieja84, Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Andzia wieczorem o was myślałam!!! śliczna ta twoja Martnka...
nic dziwnego że chodzisz struta... ale jeszcze parę dni i może pozwolą Ci ją wyjmować z inkubatora?? wiesz kiedy będziesz ją mogła kangurować??
No jeszcze nie wiem, dopiero wyjęli jej respirator teraz ma ten CPAP ale tylko w razie Wu aby mogli wiedzieć jak jej się oddycha bez pomocy. Jak ją kąpią to niby ładnie oddycha sama więc może to kwestia dni.. mam nadzieje.
Dziś jeszcze szwy idę ściągnąć mam nadzieje że to nie boli - zawsze miałam rozpuszczalne -
mf wrote:Amy - ja właśnie wyciągnęłam te wszystkie skarpeciochy i też ich mam sporo, ale fakt - nie trzeba będzie 3x dziennie prać
a bo to wiadomo, czy nóżek nie zarzyga takie małe toto??
ja się po swoim dziecku spodziewam wszystkiegonawet osranych czy zarzyganych skarpetek
mf lubi tę wiadomość