Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:ja na skurcze łydek (i nie tylko) mam zapisany magne b6 2x2tabsy, a w szpitalu mi dawali asmag forte 3x1
i tak mnie dziady łapią, ale już nie codziennie, tylko jakoś raz na 5-6dni...
-
iwonka1077 wrote:werka tak magnez z potasem,na skurcze lydek ja biore regularnie jak nie wezme to mnie skurcz budzi niestety...
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:szyjki nie sprawdzaja..wszystko kwituja skurczami BH....i ciaza...na wszystko paracetamol...za nospe to by mnie chyba zjedli
-
weronika86 wrote:ja biore sam magnez..potas mam w ciazowych witaminach i dodatkowo pije sok pomidorowy od 3 dni...musze sprawdzic w polskim sklepie czy maja ten specyfik twoj
weronika86 lubi tę wiadomość
-
hwesta zazdroszcze wyjsciowki...ja wychodze tez ale koorwa do roboty
na szczescie tylko 3 godzinki ale dojazady itd wyjezdzam o 10.00naszego czasu i wracamy o 15.00...musze byc godzinke przed klientem,zeby przygotwac wszystko i wlaczyc ogrzewanie...dzisiaj do zaplacenia domek...wyrobilismy sie z wydatkami
przez jebany samochod myslalam ze bedzie baaardzo kiepsko..ale sie udalo...jeszcze tylko studio do 28ego oplacic i juz bede spokojna
bo bedzie wszystko poplacane do konca maja...zeby na spokojnie cieszyc sie maluszkiem w domciu
-
weronika86 wrote:amy tutaj kolezanka stracila ciaze w 18tc...3 poronienie! nic nie probowali zatrzymac..powod : JUZ SIE ZACZELO, CO MAMY ZROBIC? masakra....
na szczescie zaszla 3 miechy po poronieniu i wyjechala do polski na cala ciaze..ma termin w tym samym czasie co ja mniej wiecej...
ale u nas też nic nie robią. Generalnie jak już jest poronienie w toku to nie ma szans na ratowanie. Rozmawialam prywatnie z lekarzem ktory mnie łyżeczkował i mówił, że nie da się nic zrobić z procesem ronienia, nawet jeśli są plamienia wynikające z odrywania się płodu to podawanie kobietom LUTEINy czy innych wynalazków robi się tylko po to by jakoś wewnętrznie uspokoić kobiety, te tabletki nie działąją... ale też nie szkodzą..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 09:48
-
nick nieaktualnyWitam u mnie Wiosna pelną parą
jest tak slicznie slonecznie
wczoraj nad morzem caly dzien bylismy
tyle muszli nazbieralam ze o matko kolekcja spora juz jest procz nazbieranych mam tez kupione i zdobią moją malą lazienke
dzis tez slonce i juz chce się jechac gdzie kolwiek byle w domu nie siedziec bo tak pięknie czyste niebo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 09:54
Arsenka, Gosha, Lali lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Witam u mnie Wiosna pelną parą
jest tak slicznie slonecznie
wczoraj nad morzem caly dzien bylismy
tyle muszli nazbieralam ze o matko kolekcja spora juz jest procz nazbieranych mam tez kupione i zdobią moją malą lazienke
dzis tez slonce i juz chce się jechac gdzie kolwiek byle w domu nie siedziec bo tak pięknie czyste niebo:)
ale Ci dobrze... ile bym dała za spacer nad morzemKrysti lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:moje dziecko ma ponad 30 par skarpetek oO i po co?
czyzbyś za pranie się brała????
jak w roznych rozmiarach to nie tragedia gorzej jak w jednym( te skarpetki)hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 09:57