Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia a jeśli skurcz złapie nie w łydce a z przodu? Jaa myślałam że dzisiaj w nocy ocipieje! Udało mi się dopiero piętą drugą rozmasować i puściło ale tylko do momentu kiedy spróbowałam ruszyć nogą, łapało od razu na nowo!
To chyba też czas żeby zacząć suplementować magnez. Możecie mi coś polecić? Bo ja nawet witamina prenatalnych nie biorę i kompletnie nie wiem! Chodzi mi o konkret - takie tabsy tyle razy dziennie -
Dzien dobry
dzisiaj intensywny dzien:))
10 rano -biuro -ślub kolegi męża i świadkowanie im
A wieczorem mam do odskocznia wieczór panieński siostry na 6 wieczorem kolacja i ów kolegi ślubna kolacje na 20:)))
Wieczór panieński tylko kolacja niestety gdyby nie bebek to bym poszła poszaleć z nimi do klubów a tak musze sie obejść kolacja)
Aaah i u mnie juz 35tydz:)))!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 09:13
Amy_, weronika86, Aguś86, Lali, Justinka, Fasia, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
40 dni do porodu..
Tik tak tik takWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 09:16
Ida, weronika86, Amy_, Krysti, Angela89, mantissa, Lali, Justinka, natt, Fasia, KasiaKwiatek, Anka1501, liloe, sylvia007, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
ostatnie posty w ktorych uczestniczylam byly chyba kolo 300-400tnej strony a tu juz prawie 3tysiace! Sorki, ale nie nadrobie
forum bardzo mi pomoglo na poczatku, fajnie sie wspieralysmy i wymienialysmy doswiadczeniami, a z kazdym miesiacem mialam mniej pytan wiec nawet nie siedzialam na necie;) do 5 mies wymiotowalam, pozniej mIalam spore bole w okolicy watroby i zebra, ale wyniki z krwi wychodzily ok, potem zas bol ulokowal sie blizej mostka i skora byla tak tkliwa ze balam sie, ze mi miesnie rozrywa na pol
tez przeszlo
rwa kulszowa byla zapewne wynikiem ucisku Lilianki na nerwy, a kosc ogonowa bolała okroponie co uniemozliwialo siedzenie, ale tez jest coraz lepiej
jak na 35+3 tydzien to czuje sie super!!! Brzuch mam na prawde ogromny
poszedl totalnie do przodu tak, ze udalo mi sie zachowac talie
moje corka na ostatnim usg 2.02 wazyla juz 2300g!! Jestem troche przerazona
pokoik czeka gotowy, rodzice skoknczyli szkole rodzenia i czekaja
mamy na forum jakiegos wczesniaczka? Pozdrawiam! :*
Krysti, Gosha, Lali, Justinka, Fasia, KasiaKwiatek, Robotka1, sylvia007, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem, jestem
bylam na ip przed polnoca...od pelnych 33tc juz tutaj nie wsztrymuja porodow chyba..i dostalam tekst : jak sie zacznie to sie zacznieuprosilam podlaczenie pod ktg..skurcze byly...ale chyba z nerwow je wylaczylam
usg, mala zmienila pozycje faktycznie..dupa po prawej stronie pepka, glowka w dole...dzisiaj juz nie boli, chyba z nerwowAguś86, Gosha, Lali, Fasia, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O werka super ze pojechalaz zobaczyc. Na jakim poziomie mialas skurcze?
Gosha ty wczoraj pytalas na jakim poziomie sa skurcze porodowe. Te ktore pokazuje ktg to sa rzedu 130 wzwyz.
U mnie skurcze od rana, ale nie wiem w jakich odstepach. zobaczymy co dzien pokaze. Mysle ze taki to juz etap mojej ciazy ze te skurcze po prostu juz beda az do momentu tych wlasciwych i tyleGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny