Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja wpadłam pokazać nowy avatar i powiedzieć dobranoc
buziaki wariaty
iwonka1077, Lali, Anka1501, Robotka1, Gosha, Aguś86, Ewelcia, Amy_, Nadzieja84, Justinka, sylvia007, lysinka, KasiaKwiatek, Jaga, Krysti, liloe, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość
-
mila79 wrote:Robotka, a gdzie to będę widziała bo ja jestem dosyc ułomna w tych sprawach,
jak je przyjmiesz to wtedy mogę dodać Cię do grupy:)
nooo mi najgorzej rozbujać się te pierwsze kilka kroków po wstaniu z łózka a potem jakoś się kulam już
dobranoc!
Hwesta śliczny avatar:) też musze coś zmienić bo mojego nigdy nie zmieniałam odkąd jestem zarejestrowana na tej stronie, czyli jakieś przeszło 2 lata:Piwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A mnie obudził skurcz w łydce i tak cholernie mnie trzymał skubany, że się rozbudziłam i nie mogę już zasnąć. Przeniosłam się na kanape żeby męża wiercniem nie budzić i oglądam "Dekoratornię"
Murraya kliknij w któryś suwaczek i Cie przerzuci na stronę na której można taliego wygenerować a potem musisz w ustawieniach wkleić linka do niego (wchodzisz w zakładkę społeczność i tam jest okienko przeznaczone na podpis na forum - jeśli z tym wklejaniem coś pokręciłam to przepraszam ale piszesz z komórki i nie jestem w stanie sprawdzić bo mi sie nie klika, pisze z pamieci).
A teraz idę poczytać Twój pamiętnikMurraya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNooo...to ja już pospalam.
Gdzie jesteście? Gdzie do cholery jesteście jak mi się nudzi?!
Edit. Właśnie zobaczyłam, że zaczynam 35 tc a do terminu już tylko 42 dni. Kaarwa jasna już na bank nie zasne, idę na herbatę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 04:09
Aguś86, lysinka, Murraya, KasiaKwiatek, hwesta, weronika86, Gosha, Fasia, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Okazało się że mojego męża nic nie rusza. Nawet gwiżdżący czajnik! Ja nie wiem, chyba nie mam co liczyć na to że kiedyś do dziecka wstanie bo i tak nie usłyszy
a jeśli o tym mowa! Jak sie nudzisz to wejdź na bloga mataja.pl i tam jest super wpis o tym dlaczego mężczyźni nie słyszą płaczu dziecka! Nie mogę niestety wstawić linka bk nadaje z komórki ale ogólnie na tej stronie jest co poczytać!
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. U mnie pobudka jak zwykle o 6, ale wyjątkowo nie mogę dalej przysnac. Mały mnie dziś wystraszył na amen. Codziennie mi się kotluje w brzuchu jak zasypiam, jak się przebudze i jak tylko wstane. Ostatnie noce to się zastanawiałam kiedy on wogóle śpi. A od wczoraj wwieczór prawie wcale się nie rusza. Raptem 2-3 delikatne ruchy, które mogłam sobie wkrecic. No nic. Powiedziałam przed chwilą położnej, jak przyszła z detektorem. Na detektorze tętno jest ale podłączymy ktg jeszcze. Kto to widział tak matkę straszyć!