Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Amy może jedz to sprawdzić?
- w razie krwawienia
- jak odejdą wody
- brak ruchów plodu
- regularne skurcze
a te moje to nie są TAKIE regularne -
nick nieaktualny
-
Ej ale jak one są co pół godziny to chyba nie ma co jechać, mnie się wydaje że jak skurcze są dopiero co 10 min już jakiś czas warto się pakować.. nie chcę spędzić tygodnia w szpitalu zanim coś się wykluję bo generalnie poki czuję ruchy i nic sie takiego nie dzieję, to mogę leżec w domu
poobserwuje się dzisiaj i jutro i zobaczymy
Liloe jak bylam w szpitalu to mialam skurcze na poziomie 80 i też ich nie czułam
-
no proste Amy:) przecież nie urodzisz przy półgodzinnych skurczach:D a zbliżający się poród poczujesz:D na pewno będziesz wiedziała że to to:)
Ty z tą małą dupiną to się dopiero przekonaz co to znaczy wypchać takiego klocka jak Olek więc spokojnie:D obserwuj się bo na razie nic złego się nie dzieje. aha i ciepła kapiel nie zaszkodzi. ja bym jeszcze z seksu skorzystała na dokładkę
dobra zmiana warty mogę wziąć jutrzejsze bóle na siebie, chociaż nie..mąż ma urodziny pasuje nie marudzić. piedole nie biore:D
Gosha gdzie Ty masz ta opuchliznę? wyglądas ślicznie:)
laski ja się pytam jak wy smarujecie brzuchy i cycki dwa razy dziennie jak wy się boicie sutków posmarować żeby sobie oxy nie rozbujać?
bo ja np smaruję cały brzuch i całe cyce i jakoś żyję, więc tym bardziej smarując same suty nie widzę obaw żeby coś się miało stać?!
no chyba że ktoś to robi pół godziny i to intensywnie:P
wyprasowałam większą połowę, uffff. i tak się zastanawiam jakim schematem poukładać to w komodzie:P boshhhh ile jeszcze takich dylematów przede mną???
albo....co się ubiera dziecku pod pajaca??? body??? ehhh trudne toAmy_, iwonka1077, Lali, Aguś86, KasiaKwiatek, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:no proste Amy:) przecież nie urodzisz przy półgodzinnych skurczach:D a zbliżający się poród poczujesz:D na pewno będziesz wiedziała że to to:)
Ty z tą małą dupiną to się dopiero przekonaz co to znaczy wypchać takiego klocka jak Olek więc spokojnie:D obserwuj się bo na razie nic złego się nie dzieje. aha i ciepła kapiel nie zaszkodzi. ja bym jeszcze z seksu skorzystała na dokładkę
podejrzewam że to są te takie ćwiczebne ? -
Ewelcia wrote:Jakie na świecie Amy? Masz czas jeszcze przecie! Kojtroluj czy czas pomiedzy skurczami sie nie zmniejsza...jesli tak i nie przechodza to Ip. Poki co dont sresssssss:-*
no to był sarkazm z tym Olkiem na świeciejakbyś ktoś nie zrozumiał
Ewelcia lubi tę wiadomość