Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No więc AMy macica ma prawo ćwiczyć a i owszem ale skurcze nie mają prawa byc tak regularne. To, że czujesz 2-3 skurcze jeden po drugim to może to być też odpowiedz małego na skurcz.Wynocha pod prysznic proszę
Wera ty to samo słonko idź pod prysznic polewaj plecy i nie masuj ani nie dotykaj brzuszka. Po wyjściu na wyrko połóź się na boku i tu nie koniecznie lewy , mnie na lewym często sie stawia brzuch preferuje prawą strone i zegnij nogi w kolanach. Oddech przeponą , żeby rozluźnić mięśnie, mam nadziję , że przejdzie.KasiaKwiatek, Lwica, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:No więc AMy macica ma prawo ćwiczyć a i owszem ale skurcze nie mają prawa byc tak regularne. To, że czujesz 2-3 skurcze jeden po drugim to może to być też odpowiedz małego na skurcz.Wynocha pod prysznic proszę
Jaga, Gosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam skurcze dzisiaj na ktg, takie dla mnie średnio wyczuwalne tzn troszkę nieprzyjemne, jeden trochę bolesny, a polożna powiedziała, że na zapisie to dość widoczne. A i jeszcze powiem wam, że przed ktg sprawdzała mi tętno detektorem bo pod ktg była inna laska, i mała ułożyła się centralnie za łóżyskiem i detektorem nic się nie dało wychwycić i aż się położnej ręce zaczęły telepać
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:O wlasnie! Pytanie za 100 pkt!
Ostatnio na ktg miałam "skurcze" poziom czy jakkolwiek nazwać ta jednostkę max 40-50 skakało. Ile jest podczas porodu? Tych nawet nie czułam a cos sie pokazało...