Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka tez ostatnio myslalam o tym co pod pajaca i powiem wiecej nawet przy zakupie myslalam ze noc i ze to dobr patent na przebieranie bo szybko ale chyba dzieciom zimno będzie...
A no i jeszcze zastanawia mnie kaftanik bo w sumie nie mam zadnego:-/ tak jakos myslalam ze mije dzieci beda ubierane w body i polspiochy bo szybko i latwo do przebierania -
Anka1501 wrote:Amy sama wiesz najlepiej co robić. Choć faktycznie jesteś już na tym etapie, że różnie może być. Te nasze łożyska jakieś felerne są i mi gin tez wróży szybki poród ale ja mu nie wierzę
no ja też nie szczególnie się przejmuje tym co on mówi, tzn może i wcześniej urodzę ale nie w lutym! mam nadzieję, że to jakoś w połowie marca czy cos?
mam dwa terminy wyznaczone 23 i 27 marzec -
Dziewczyny a mam takie pytanie czy jeśli przy porodzie miałabym z jakieś przyczyny podwyższone CRP to czy dzidzia też może mieć? jest to groźne? wtedy pewnie do inkubatora by musiał iść prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 21:38
-
Jeju pół godziny czytania
Amy licz czas ładnie i w razie czego wiesz co robić
Werka cały dzień napięty brzuch może oznaczać że coś się dzieje. Jedz w razie czego na ip. Niech zrobią Ci ktg.
Mnie biodra wczoraj napierdzielały jak babcince, a dziś było lepiej. Na tym etapie nie może już nic nie bolećA największy z bóli przed nami...
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Ewelcia a no pewnie:) ja też nastawiona na body i półśpiochy bo mam tego w ciul, ale kaftaniki i śpioszki też mam:) i zamierzam ubierać
córę ubierałam i nie widziałam jakiegoś dyskomfortu przy przebieraniu:) śpioszki raz dwa się ściąga:)
obawiam się tylko że jak będę ubierała zbyt czesto body to po kupie one bokami będą wiecznie osrane:P
doobra ciotki. czas na mnie, jestem zmęczona, dojadłam pozostałość kremu z tortu i sobie bełtnę chyba, czas się wymyći do łóżka kłaść
dobranoc:)iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Młoda Damo niekoniecznie do inkubatora, bo inkubator zastępuje brzusio mamy dzieciom niedojrzalym. Rownie dobrze może być już dojrzały i trafi do łóżeczka
A tak poważnie to gdyby pewnie miało podwyższone crp to byłoby pod obserwacja i w razie co podaliby antybiotyk. Ale skąd takie przypuszczenie z tym crp?
-
aha i zapomniałam dodać że wieczorem na łóżku włancza mi się zespół niespokojnych nóg!! najchętniej bym je wypierdoliła bo tak mnie napieprzają;/ a jak wstaję z pozycji leżącej to mam wrażenie że jestem jeden wielki zakwas. a moje biodra po prostu odmawiają posłuszeństwa. to tak w ramach marudzenia żeby nie było że mi nic nie jest:P
Amy_, Gosha, Aguś86, iwonka1077, Justinka, sylvia007, Jaga, weronika86, Krysti, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jakoś tak nawinęło mi się na myśl , chyba sobie zrobie przy najbliższej wizycie w labo te crp jak to wygląda.